Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
2.9.17 10:43
@Mia 28 píše:
@letníček Já se nedivím, také se pořád bojím a když Ti dá někdo sebemenší důvod pochybovat..pak je to úplně v prdelce růžový :D :D :D Ale to bude dobrý, co tam bylo vidět, gestační nebo i žloutkový? :think: :srdce:

Doktor nic nerekl jen vacek. :think: on podle me vubec nic nevedel. Byla jsem v nemocnici a prisel tam fakt mladej doktor ja bych mu typla 25let. Mela jsem spousta otazek a on nevedel jak mi odpovedet. Ale na papire mam napsano ( v DD GS 12mm s naznakem plodu) jedine co vim je ze vacek ma tedy 12mm. Moc si s tim uz hlavu nelamu. Zkousim si tehotenstvi uzivat. Uz s dcerkama vymyslime jmena na kluka jentak ze srandy. Ale oni chtej sestricku dalsi :-D zdal se mi i sen ze jsem porodila syna a byl podobnypritelovi pro ktereho jsem se rozhodla. Tak jestli sen vyjde budu moc rada. hrozny cekat do porodu na testy otcovtstvi. Mam sileny hlad, kruci mi v brise strrasne casto, prssa me bolej jako krava, na malou chodim ze uu me to fakt obtezuje, naladova jsem ze by me mama kolikrat zastrelila :lol: snazim se jist zdrave ale spis mam nechute. Nevim co si dat. Porad rikam tohle nechci a tohle taky ne. naopak mam silene chute na brokolici. jogurty a mak plivu a to jsem tyhle veci milovala. oblibila jsem si sopsky salat. vcera me uz chytla unava pres den. podbrisek uz mam zakulaceny trosicku. holky mi furt chtej skakat po brise porad je napominam. V pondeli mi jde dcerka poprve do skoly. Jsem nervozni vic jak ona. Mama ta doufa ze potratim. Po treti babičkou byt nechce. Na zvraceni mi jeste ale neni. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
2.9.17 10:45
@neria55 píše:
Někde jsem četla, že na první poradně se vyšetřují i prsa, tak nevim co myslíte?? :lol: :lol: :lol: :think:

Prsa? To neee. Ty mi nikdo nikdy nevysetroval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
2.9.17 10:47
@Rielka píše:
Holky na co se vas ptali na prvni prohlidce? Cetla jsem, ze by doktor mel chtit znat rodinnou anamnezu, ptal se vas na neco takoveho? A jenom na vasi nebo i pritelovu? Ja na co vse se připravit. :)

Budo chtit urcite vedet i anamnezu otce ditete. U obou mich tehotenstvi se vzdy ptali na otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
2.9.17 13:34

Ahoj holky, jak se daří? Jste některá na neschopence kvůli břichu a nevolnostem? Já už si asi nezvládám hrát na hrdinku, tento týden jsem nějak dopracovala..bylo mi špatně, ale od pátku konec..nehnu se z domu, je mi zle i v noci, nemůžu ani spát..mám „ustlané“ v koupelně na rohožce :D Jako zní to směšně, ale už to fakt není sranda..v rámci toho, že si nedovedu ale jakože vůbec nedovedu dát se dokupy před 11 dopoledne, natož třeba v 7 jít do práce! Navíc mám samé služební cesty a pak dlouhosáhlá jednání, já to prostě nedám.. :poblion: Ale je mi to trapné…jakože jít kvůli fyziologickému těhu na PN…fakt nevím co dělat :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
2.9.17 14:49

@Mia 28 minule nevydařené tehu jsem šla hned na PN jak jsem to zjistila kvůli těžké a infekční práci. Obvodní lékař mi to napsal hned, řekla jsem že mi je pořád špatně :) na gynde měli dovolenou, tak nevím jestli by mi to napsali… Nyní jsem od 8tt na PN ale kvůli komplikacím a do práce mě už prý nepustí :roll:.Jestli to už nezvládáš, tak na PN určitě jdi, lepší než si pak něco vyčítat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.9.17 15:28

Tak mám také za sebou první vyšetření u p. doktora, udělal mi děložní ster, ultrazvuk kde zjistil přítomnost gestacniho vácku, a doporučil mi vitamíny chytré miminko, které už tedy beru přes měsíc a jsem objednaná za 3 týdny na krev, ultrazvuk kde uvidí už srdeční akci..a to je vše na prsa mi nesahal????
Holky je vám už zle? Mě vůbec, udelallltrazvukltrazvukltrazvuk prvního jsem celé první tři měsíce prozvracela, skončila jsem v 7.tydnu i v nemocnici na kapackach, nyní mi nic není, jen ty prsa to je síla 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
3.9.17 08:30

@nikol2792 V prvním těhotenství mi taky prsa nikdo nekontroloval. No, zle mi je uz tak čtvrtý den… :? To mě trochu limituje, protože se potřebuju starat o našeho dvouleteho. Přítel jezdí pracovně do zahraničí, tak tu není každý den. Zítra jdu konečně volat dr, kteremu uz skoncila dovolená, abych se objednala na první kontrolu :D nemůžu se dočkat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
3.9.17 10:14

@Ann17 Ahoj. Já mám doma taky už jednu cacoru. 2 a půl letou. Takže taky moc klidu nemam. Navíc jak je mi zle tak nechodíme ani ven. Odpoledne je mi vždycky hůř :roll: Já se taky snažím porad něco jist. Ale nejhorší Asi je ze se najim a po chvilce mam zase hlad. Hrozne rychle mi travi :lol: ale co mi docela pomáhá je najíst se ještě v posteli ráno piškotu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
3.9.17 18:08

Ahoj holky, termín porodu podle oplodnění mi vychází na květen 2018, tak se k vám přidávám :srdce: :dance:
já ještě u doktora nebyla, sotva mi začly vycházet pozitivní testy, tak ještě počkám a pak se objednám. :)
Mám na vás jen dotaz, jestli jste také tak šíleně unavené? Já jsem fakt těhotná sotva pár dní, ale spala bych klidně 24 hodin v kuse, je to hrůza. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.9.17 18:31

Ahoj @Patres500, no ja zjistila, ze jsem tehotna uz tyden po otehotneni, 10den po uz to i tehot. test potvrdil, asi jsem vic citliva :) a k doktorce jsem bezele hned po vynechani menstruace (nevedela jsem, ze jo to moc brzy) a ta mi sice tehotenstvi potvrdila, ale na ultrazvuk byl jen prazdny vacek a objednala me za 4tydny no a den D konecne zitra :) chute nemam vubec, spis strasny hlad a protoze je mi k tomu dost spatne, tak ted jim hodne pecivo a studeny ovoce. Chute zatim neprichazi, ale ten vecny hlad je uz otravny. Cetla jsem, ze nevolnosti kolem 12tydne odchazi, tak se v to modlim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.9.17 18:39
@zvedavka01 píše:
Ahoj holky, termín porodu podle oplodnění mi vychází na květen 2018, tak se k vám přidávám :srdce: :dance:
já ještě u doktora nebyla, sotva mi začly vycházet pozitivní testy, tak ještě počkám a pak se objednám. :)
Mám na vás jen dotaz, jestli jste také tak šíleně unavené? Já jsem fakt těhotná sotva pár dní, ale spala bych klidně 24 hodin v kuse, je to hrůza. :mrgreen:

Ahoj, moc gratuluju, snad ti to i doktor potvrdi :) ja jsem strasne unavena snad uz od prvniho dne, snazim se odpocivat a nedelat si z toho hlavu, ale ranni vstavani je hruza, musim si budik narizovat o hodinu driv a tu hodinu navic se pomalu rozkoukavam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
3.9.17 18:43

@Luccci86 děkuji a tobě také gratuluji :)
Pevně v to věřím, že to doktor potvrdí. Samozřejmě stát se může vše. V červenci už jsem byla také těhotná, ale s mentruací to odešlo. Nicméně tentokrát mi to přijde jiný. :mrgreen:
Jen jsem právě hotová z té únavy. Před hodinou a půl jsem vstala a už bych šla zase spát. :roll:
Jestli je to ale v důsledku těhotenství, tak je mi to jedno. :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
4.9.17 07:10

Ahoj holky tak v patek na me vykoukli //. Uz mam 8 dni zpozdeni. Ve stredu jdu k novemu dr se zaregistrovat. Tak jsem zvedava jestli uz bude na utz neco videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.9.17 07:42

@leniiisek5 já jdu konečně v pátek, už to vím víc než týden a umírám zvědavostí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
4.9.17 08:15

@kaya.ko tak ja mam nepravidelne cykly proto jsem cekala s testem do patku. Od pprodu to mam jak na houpacce. Tak doufam ze ve stredu mi to dopadne dobre. Ale uz ted je to narocne a to jsem na zacatku a doma mam 8 mesicniho chlapecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí