Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@devi Uvidíme nu… Utrogestan beru už dlouho a koupila jsem si Vitamin C. Tak snad. Jsem po ivf..
Ahoj holky, mužů se k vám připojit? Včera na testíku dvě čárky, podle kalkulačky termín porodu 10.5.2018. Jsem tak nějak v šoku, o mimi se sice snažíme už přes rok a půl (máme doma čtyř a půl letou holčičku),ale fakt mě to těhu zaskočilo po tak dlouhé době marné snahy. Kdy se mám objednat k doktorovi? Chtěla bych mít 100% jistotu a nechci si brát moc propustek, aby v práci nepojali podezření ![]()
@devi Jee
take z toho mam furt strach. A srdicko a vse, uz bylo?
@Mikaela2018 Gratuluji
Já bych se objednala až po vynechane menstruaci ![]()
@Nikyna77 jj srdíčko bylo..všecko vypadalo ok
…ale neměla jsem čas to moc oplakat, zapadla jsem hned další měsíc neplánovaně ![]()
@Mikaela2018 být tebou objednala bych se až tak na 8tt ať je vidět i srdíčko. Sice ta predstava, že tak dlouho čekat je hrozná. Ale ver, že to pak stojí zato.
a potichounku gratuluji ![]()
@simcaP ja beru femibion, ale asi to nutne neni, pokud normalne prijimas potravu a jíš hodne ovoce a zeleniny
mne to sestricka doporucila, kdyz jsem v sobe nic neudrzela, byla jsem i v nemocnici na. kapackach. Jinak ze je tam ta stepena kyselina listová, ze tu zpracují všichni ![]()
@simcaP já přes půl roku brala inofolic. Pak mi doktor spíše doporučil Nosifol, kvůli více vitamínům. ale prý můžu normálně pokračovat v inofolic. Ale stejně jak jsem dobrala posledni krabičku tak jsem si koupila Femibion. Mám ho až do 13tt, poté přejdu na Femibion 2 ![]()
Ahoj, tak mam po kontrole, jsem 9+4 a mam silenou radost
chtela jsem se zeptat jak probihaji vase kontroly, o cem vsem mluvite? Ja mam pocit, ze na co se nezeptam, tak to nevim. Pani doktorka mi sdeluje jen informace, ze tehotna jsem a kam si mam zajit, atd… ale zadny rady, pouceni, nic. Je to v poradku? Kdyz jsem se zminila o velkem hladu, ktery mam skoro porad, tak jen rekla to jenproto, ze jste tehotna. Je to mila fajn zenska, ale nic moc se od ni nedozvim ![]()
@Luccci86 taky to tak mám, na co se nezeptam, nevím
i jak se mi objevil ten hematom tak mi k tomu nic neřekl, a pořád jsem se na něco ptala
a po týdenní kontrole mi udělal uzv a nic neříkal tak jsem se při odchodu zeptala jestli ten hematom tam je nebo ne
…ale byl to mladý Dr a zástup. Teď už budu chodit ke svému, kterej je upovídaný až až ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem nepsala, jsme na dovolene, tak moc nestiham, ten nas 2,5 letej satan nam dava zabrat
jinak jsem objednana na kontrolu az 19.9. a budu 8+0, tak snad bude vse v poradku
@Trinetka pridas me prosim do uzavrene skupinky? Diky ![]()