Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Trinetka pošleš mi prosim taky odkaz na tu uzavřenou skupinku. ![]()
@letníček to je mi líto, budu držet palečky. Já u prvního měla zas cystu a ta byla větší jak on sám, taky jsem se strašně bála. Nakonec se to vstřebalo. Ale prvorozený mi náhaněl strach první trimestr celý. Bo ještě krom toho tak první gynekolog mi řekl, že těhotná nejsem, druhý teda potvrdil že jsem. Pak že srdíčko není, ale on byl z pozdější ovulace takže o 14 dní později už srdíčko bylo. Jako narodil se i přes preeklempsii s apgarem 10-10-10
A prohledal ty váčky pořádně? Nešlo by jít i třeba jinam na vyšetření? Já vím, že je to strašně těžké. Já se ted taky všeho bojím u druhátka ![]()
@Jerrysmall jinak kamarádka krvácela prví trimestr komplet celý a ted už je druhý a vše v pořádku
budu držet palečky
Jinak já mám 1.screening 3.10. holky to se teprve vleče
teď měsíc mimčo neuvidím
ale ve čtvrtek se tam vrtělo
a už jsem to oznámila s hrůzou i mamce(jinak to ví celá rodina, ale ona už nesla špatně první těhotenství, že si prý zkazím život…tož tak…tak jsem jí napsala dopis s fotkou z UZ a jakože to píše to miminko, bo maminka nemá odvahu). No vzala to dobře, tak snad bude vše v pořádku. Ale teda měsíc bez kontroly a já šílím
u prvního byla ještě jedna kontrola než byl velký ultrazvuk
a ted nic ![]()
Jo j tu někdo kdo měl první těhotenství preeklempsii? Jakože myslím opravdu potvrzenou? Furt zvažuji zda brát ty prášky, abych snížila riziko že by mě to zas potkalo. Teď mám 3 roky vyřazenou chemii z domácnosti, takže lékům neholdujeme
tak dumám. Ale ohrozit nás nechci ![]()
Holky, co pijete pri nevolnostech? Já mám šílenou žízeň ale po všem je mi těžko
a jeste dotaz na holky, co při zvracení skoncily na kapackach - po jak dlouhé době zvraceni to bylo? Já jsem na umriti. Po čtyřech dnech mám tri kila dole a pořád je to stejné ![]()
Holky všem kteří na mě myslel děkuji, ale bohužel mi to nevyšlo. Dnes na ultrazvuku v 7+0 jen zloutkovy vacek, ale embryo se zaseklo ve vývoji a vůbec neroste. Zítra jdu na revizi.. Další pokus (ket) Můžu podstoupit až v prosinci… @Mishina1
Všem maminkám přeji pevné nervy, hodně zdravíčka a hlavně krásný průběh těhotenství..
![]()
@Jerrysmall píše:
Holky všem kteří na mě myslel děkuji, ale bohužel mi to nevyšlo. Dnes na ultrazvuku v 7+0 jen zloutkovy vacek, ale embryo se zaseklo ve vývoji a vůbec neroste. Zítra jdu na revizi.. Další pokus (ket) Můžu podstoupit až v prosinci… @Mishina1
Všem maminkám přeji pevné nervy, hodně zdravíčka a hlavně krásný průběh těhotenství..![]()
ahoj, to je mi líto, drž se… já dnes na utz taky nic moc… minulý týden mi dr. řekla, že místo 6+5 (dle ivf) jsem dle utz 5+5, dnes kontrola a prý to vypadá jako 6 tt - tedy embryo trošku povyrostlo, ale málo, takže ani srdeční akce není viditelná, v pondělí jdu na další kontrolu a prý se mám připravit na možnou revizi ![]()
@Jerrysmall jeee;( a nejaky obrat už neni mozny?
@Maria37 tak snad uz poroste a dozene to, drzim palce
@Rielka píše:
@Jerrysmall jeee;( a nejaky obrat už neni mozny?
@Maria37 tak snad uz poroste a dozene to, drzim palce
děkuji
dr. mi říkala, že je pravděpodobnější druhá varianta a přijde mi, že mám slabší těh. příznaky (už tak jich mám málo)… ale budu stále doufat…
@Jerrysmall
To je mi moc lito. A je to jiste? Zkus jeste jineho doktora, aby te prohlednul. Z me zkusenosti bych trvala jeste na dalsim vysetreni.
Děkuji všem… Doktor říkal, že mi stejně budou před tou revizi dělat ultrazvuk, tak se ještě podíva jiný doktor. Nevíte někdo na co se mám připravit, jak to probíhá a jak dlouho? Musím vyřešit hlídání pro dcerku…
@Jerrysmall je mi to lito. Kazdopadne stale doufam ze se to v dobre obrati
Ja byla dnes u dr. Takze dle ms 5+5 dle utz viden gestacni vacek 3mm coz odpovida 5 tydnu. Ted ma otazka neni malej ten gestacni vacek?