Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sabinasa
Ahoj, jsem 5+3,na kontrolu jdu v úterý. Můžeš mi pak napsat, co bylo vidět a tak? Díky. ![]()
Ahoj holky, tak se také přidávám. Termín porodu máme zatím stanoven na 21.4.2018 a jsem 7+5 t. V úterý jsem byla na prvním ultrazvuku a srdíčko už nám krásně bije
. Příští pátek jdu na krev a odnes moč a dostanu T. P. ![]()
Ahoj holky, já jsem dnes 6+1tt @michelle90 poslední menstruace stejně jako ty 26.7. hihi to je náhodička.. Termín vychází na 2.5.2018
Jinak mi nic moc není, občas pocity na zvracení, prsa bolí, občas nějaké pobolívání v podbřišku a hlavně teda šílená únava. Ale jak jsem se na ty stavy těšila, celkem to zvládám, jsem připravená vydržet všechno ![]()
@nikol2792 já jsem v 11tt, všechny příznaky odezněly tak minulý týden, a kontrola ve středu, tak začínám být nervózní
přeju všem klidne tehulkovani bez komplikací ![]()
@NicoletaM píše:
Ahoj holky, tak se také přidávám. Termín porodu máme zatím stanoven na 21.4.2018 a jsem 7+5 t. V úterý jsem byla na prvním ultrazvuku a srdíčko už nám krásně bije![]()
. Příští pátek jdu na krev a odnes moč a dostanu T. P.
Ahoj to jsme skoro stejne, my bychom meli byt cca 7+4..na kontrole minuly týden bylo všechno v pořádku, akorát jsem tam šla kvůli předchozímu špinění, tak se modlim aby bylo vse ok..Další kontrolu mame az příští středu. Tak jsem lehce nervózní ☺ ale srdíčko už bylo vidět, tak snad budeme pokračovat už jenom dobře
@Shima je tak to je super, že to máme tak podobně. Určitě vše bude v pořádku. A co nevolnosti máš nějaké? Já hafo únava a žaludek na vodě a pocit na zvracení jo a bolest prsou takže se dá vydržet ![]()
@NicoletaM možná proto jsem nervózní, ale zadne typicke příznaky nemam, mam jenom častěji hlad a jsem nafoukla a možná mi malinko vadi nektere pachy..ale zadne nevolnosti, zvracení, bolesti prsou ani únava..ale to bude asi tim ze jsem doma a často polehavam..
Já jsem dnes bez příznaku ani žaludek na vodě a dokonce i prsa povolila zato mě neskutečně žrundaj střeva asi se to tam rovná pro mimčo kontrola mě čeká příští týden ve čtvrtek a už mám termín i na screening tak mě objednali na 3.10.
Holky já jsem úplně extrémně unavená, furt bych spala. Asi blbá otázka, ale je to normální tak brzo?(5+0tt). A mám pořád hlad
Přítel si myslí, že si to vsugerovávám
![]()
@JanickaaaS neustálý hlad mam taky. Naobedvam se a za půl hodiny me doslova boli žaludek hlady
je to protivne protoze zároveň mam žaludek na vodě a jídlo nechci ani videt ![]()
@sabinasa
Já jsem byla před týdnem na kontrole (probehlo vyšetření vnitřní, děložní ster, a ultrazvuk byl tam vidět gestacni Vacek, příští návštěva je za 14 dní-krev, ultrazvuk kde musí být srdeční činnost, jinak už mám doma na lednici první fotečku je to jen malá kulička měří půl centimetru
![]()
@nikol2792 a ty jsi byla jaky tt, kdyz jsi byla na kontrole? Ja mam nervy..cim dal vic je pripadu ZT, co tady tak na emiminu prochazim. Celkem me to desi, ale zase si rikam, ze prvni tehu dopadlo hned s dobrym koncem, tak snad nebude problem ani ted..
@sabinasa my máme vlastně zítra kontrolu, viď?
tak jsem zvědavá, jestli už bude něco vidět… doufám v srdíčko ![]()
jinak mě je docela dobře, akorát mám pořád děsnej hlad (a jak se nenajím, tak je mi špatně) a jsem hrozně unavená… dneska už jsem sotva došla domů, únavou jsem úplně motala nohama.
Takže teď vana, postel a odpočívat ![]()