Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, já tet byla u Dr. dle poslední MS 7+2, OVU jsem měla až 23DC, říkala, že je,,to,, ještě maličké a nejde změřit. Za 10dni kontrola.Jaka je naděje? ![]()
@Ejmiiinka velka
jeste to nevzdavej. Kdyz jsi mela ovu tak pozde tak se neda pocitat kolikaty tyden jsi od ms a meri se to az podle plodu. Mam to same. Mela jsem ovu 25dc a kdyby se to pocitalo od Ms tak jsem 10+1. Podle velikosti plodu jsem 7+6. Tak bud v klidu ![]()
@devi opravdu jen svaz dva prsty k sobe. Sestra tohle znala ale stejne si jeste zavolala k dr a tam ji rekli ze by s tim stejne nic jineho nedelali. Tak si to svazala a dobry
@Ejmiiinka Ahoj,jak jako nejde zmerit? To se spis, jen pani doktorce nechtelo merit ne?
Ja kdyz byla na ultrazvuku, tak jsem byla 6+3 a embryo merilo 5mm, ale take tedy az v nemocnici.Moje pani doktorka to take odflakla tim, ze je to male a bez srdecni akce a poslala me na kyretaz. Nastesti se to v nemocnici v dobre obratilo, pac tam tomu ten cas venovali. Preji hodne stesti. ![]()
@Nikyna77 Řekla,, na měření je to malé,,
.Potvrdila pouze ze se jedná o těhotenství a uvidí se co ukáže další kontrola.Mam strach
Tak to u tebe bylo nakonec příjemné překvapení ![]()
@Nikyna77 Já byla v pátek u dr.,to jsem byla 5+1 a flíček na utz měl 10mm.
@Ejmiiinka Tak dulezite je, ze potvrdila tehu. A je to tam, kde ma byt.To bude v poradku uvidis.
Hlavne se nestresuj to nicemu nepomuze.Ver jen v to dobre. ![]()
@Ejmiiinka klídek
prvorozený byl těsně před cyklem. Od prvního gynekologa jsem si vyslechla, že ta moje domácí těhotenské testy lžou že on tam nic nevidí a těhotenství jsem si namluvila, tak že jsem ošidila vlastní tělo
druhý gynekolog o 3 dny později říkal že je zvýšená sliznice a cysta a uvidímě zda někde bude i mimčo
no a pak se bublina ukázala, ale vše bylo prostě zpožděné
i srdeční akce byla až o dva týdny později než měla být
každé těhotenství je jiné. Teď mi to sedí zas tak blbě bo jsme počali den po skončení MS
tož opravdu co dítě to originál
budu držet palečky
![]()
@JanickaaaS me nemerili flicek, ale embryo. V papiru psali, ze delka odpovida 6+3 tak ja nevim. Nerozumim tomu. ![]()
Zdravím, holky, poslední 3týdny jsem cítila tlak v prsou, bolest bradavek a pobolívání v podbříšku. Včera jsem jela na kole a píchání v podbříšku sílilo až jsem měla pocit, že do mě vjel nůž. Musela jsem zastavit a schoulit se do klubíčka. Mám nepravidelnou menzes, tak mě těhu nenapadlo, ale pro jistotu jsem si dnes udělala test - přesně tři testy - a všechny pozitivní. Nechápu. Jsem celý den v šoku a na nic nejsem schopná myslet. Bylo vaše těhu taky takový šok? Pořád tomu nemůžu uvěřit. Taky mám strach z mimoděložního, tak zítra volám na gyndu. Dle propočtu bych měla být 5+5..
@Yanika před par dny jsem jela na kole jen kousek a taky silena bolest:( asi se namáhaji nejake „spatne“ svaly..
Ale utz se nic nezkazi:)
@jakalm Díky za info.. dost mě to vyděsilo i vzhledem k tomu, že řeším na gyndě několik let možnou endometriózu a srůsty. Snad je vše v pořádku ![]()
Ahoj holky, tak po prodlouženém víkendu, píšu
. Ve čtvrtek na gyndě jsem konečně viděla být srdíčko
byl to hodně uklidňující pocit, rpotože minule vidět ještě nebylo ani mimi. Dneska jsem v 10+5tt a ve čtvrtek mám volat na předběžné výsledky ze čtvrtka z krve. Takže další stres a další kontrola až za dlouhých Xxx dní - 5.11. To by mi měli brát zase krev a určení tt podle ultrazvuku myslím.
Dlouuuhá doba. Naštěstí mi polevují pocity na zvracení. Je to mnohem lepší. Až na pohled na zeleninu, ta mi nějak nesedí.
Tak všem přeji hooodně štěstí ![]()
Ahooj holkY, to jsem ráda že jsem narazila na skupinu které jsou taky v 7tt a termín duben
30.4.2018
aspoň v tom nebudu sama. Tolik otázek a nevim koho se zeptat
ještě jsme to nikomu neřekli.. ale minulý týden jsme byli na ultrazvuku a máme 6mm a byla jsem 6+3
už nám bušilo srdíčko ❤️ už začínám mít nechutenství k jídlu, ale Furt umírám hlady
![]()