Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
10.9.17 20:32

Ahoj holky, já tet byla u Dr. dle poslední MS 7+2, OVU jsem měla až 23DC, říkala, že je,,to,, ještě maličké a nejde změřit. Za 10dni kontrola.Jaka je naděje? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
10.9.17 20:38

@Ejmiiinka velka :) jeste to nevzdavej. Kdyz jsi mela ovu tak pozde tak se neda pocitat kolikaty tyden jsi od ms a meri se to az podle plodu. Mam to same. Mela jsem ovu 25dc a kdyby se to pocitalo od Ms tak jsem 10+1. Podle velikosti plodu jsem 7+6. Tak bud v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
10.9.17 20:40

@devi opravdu jen svaz dva prsty k sobe. Sestra tohle znala ale stejne si jeste zavolala k dr a tam ji rekli ze by s tim stejne nic jineho nedelali. Tak si to svazala a dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
10.9.17 20:43

@Ejmiiinka Ahoj,jak jako nejde zmerit? To se spis, jen pani doktorce nechtelo merit ne? :nevim: Ja kdyz byla na ultrazvuku, tak jsem byla 6+3 a embryo merilo 5mm, ale take tedy az v nemocnici.Moje pani doktorka to take odflakla tim, ze je to male a bez srdecni akce a poslala me na kyretaz. Nastesti se to v nemocnici v dobre obratilo, pac tam tomu ten cas venovali. Preji hodne stesti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
10.9.17 21:02

@Nikyna77 Řekla,, na měření je to malé,, :think:.Potvrdila pouze ze se jedná o těhotenství a uvidí se co ukáže další kontrola.Mam strach :( Tak to u tebe bylo nakonec příjemné překvapení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
10.9.17 21:07

@yareah A kdy se objevilo srdíčko? Nekonečné čekání 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
10.9.17 21:08

@Nikyna77 Já byla v pátek u dr.,to jsem byla 5+1 a flíček na utz měl 10mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
10.9.17 21:12

@Ejmiiinka Tak dulezite je, ze potvrdila tehu. A je to tam, kde ma byt.To bude v poradku uvidis. :* Hlavne se nestresuj to nicemu nepomuze.Ver jen v to dobre. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
10.9.17 21:14

@Ejmiiinka klídek :) prvorozený byl těsně před cyklem. Od prvního gynekologa jsem si vyslechla, že ta moje domácí těhotenské testy lžou že on tam nic nevidí a těhotenství jsem si namluvila, tak že jsem ošidila vlastní tělo :D druhý gynekolog o 3 dny později říkal že je zvýšená sliznice a cysta a uvidímě zda někde bude i mimčo :D no a pak se bublina ukázala, ale vše bylo prostě zpožděné :D i srdeční akce byla až o dva týdny později než měla být :) každé těhotenství je jiné. Teď mi to sedí zas tak blbě bo jsme počali den po skončení MS :D tož opravdu co dítě to originál :D budu držet palečky :) :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
10.9.17 21:15

@JanickaaaS me nemerili flicek, ale embryo. V papiru psali, ze delka odpovida 6+3 tak ja nevim. Nerozumim tomu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.9.17 22:05

Zdravím, holky, poslední 3týdny jsem cítila tlak v prsou, bolest bradavek a pobolívání v podbříšku. Včera jsem jela na kole a píchání v podbříšku sílilo až jsem měla pocit, že do mě vjel nůž. Musela jsem zastavit a schoulit se do klubíčka. Mám nepravidelnou menzes, tak mě těhu nenapadlo, ale pro jistotu jsem si dnes udělala test - přesně tři testy - a všechny pozitivní. Nechápu. Jsem celý den v šoku a na nic nejsem schopná myslet. Bylo vaše těhu taky takový šok? Pořád tomu nemůžu uvěřit. Taky mám strach z mimoděložního, tak zítra volám na gyndu. Dle propočtu bych měla být 5+5..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
10.9.17 22:09

@Yanika před par dny jsem jela na kole jen kousek a taky silena bolest:( asi se namáhaji nejake „spatne“ svaly..
Ale utz se nic nezkazi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
10.9.17 22:43

@jakalm Díky za info.. dost mě to vyděsilo i vzhledem k tomu, že řeším na gyndě několik let možnou endometriózu a srůsty. Snad je vše v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
11.9.17 10:19

Ahoj holky, tak po prodlouženém víkendu, píšu :). Ve čtvrtek na gyndě jsem konečně viděla být srdíčko :srdce: byl to hodně uklidňující pocit, rpotože minule vidět ještě nebylo ani mimi. Dneska jsem v 10+5tt a ve čtvrtek mám volat na předběžné výsledky ze čtvrtka z krve. Takže další stres a další kontrola až za dlouhých Xxx dní - 5.11. To by mi měli brát zase krev a určení tt podle ultrazvuku myslím. :) Dlouuuhá doba. Naštěstí mi polevují pocity na zvracení. Je to mnohem lepší. Až na pohled na zeleninu, ta mi nějak nesedí. :) Tak všem přeji hooodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
11.9.17 10:30

Ahooj holkY, to jsem ráda že jsem narazila na skupinu které jsou taky v 7tt a termín duben :srdce: 30.4.2018 :srdce: aspoň v tom nebudu sama. Tolik otázek a nevim koho se zeptat :( ještě jsme to nikomu neřekli.. ale minulý týden jsme byli na ultrazvuku a máme 6mm a byla jsem 6+3 :oops: už nám bušilo srdíčko ❤️ už začínám mít nechutenství k jídlu, ale Furt umírám hlady :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí