Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
12.9.17 07:22

@Bar82 ten bilej testik neznam 8o, co je to za znacku? Jinak gratuluji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
12.9.17 08:54
@Trinetka píše:
@simcaP existuje jiná ;) stačí mi napsat a přidám vás

Ahojky, mohla bych se také přidat do vaší skupinky? Já jsem dnes momentálně 7+3 tt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
12.9.17 09:30

Tak to by se mi jeste mohlo neco na testu ukazat zítra nebo v patek, pokud to nedostanu. Bricho boli porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
12.9.17 10:18

@evan14 ahoj ano já :lol: já jsem dnes 7+4 a :srdce: také potvrzeno 6+3 a vůbec žádné příznaky nemám možná jen větší únava občas si říkám nebýt toho že to mám potvrzené od Dr. Tak tomu snad ani neuvěřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.9.17 11:02

@Rielka
Tak mám to za sebou, délka 4,3mm, srdicko bylo krásné videt :srdce:
Kontrola za 14 dní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
12.9.17 11:20

@Coolca Ahoj, gratuluji k :srdce: v kolikátém týdnu teď jsi? Jak jsem to tu pročítala tak jsem pochopila že 6+1 ale nevím jestli si to myslím dobře :) Já mám jít příští týden na kontrolu a měla bych být právě 6+1 tak by mě zajímalo jestli už bude něco vidět 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
12.9.17 11:33

@Coolca tak to uz se zitra taky moc tesim a su zvedava :) a gratuluju samozřejmě. Super ze bylo vider i :srdce: ty jo :)
Jeste jsem si nelehla neni ani poledne a už nemohu dospat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.9.17 11:34

@Danlea
Ano 6+1,Dr. Řekla, že to odpovídá. Dostala jsem i foto, ze kterého teda nic nepoznám, ale srdíčko tam tepalo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
12.9.17 11:55

Ahoj holky potrebuju uklidnit. Od rana mi boli zada a trochu v podbrisku. Na kontrole jsem byla minulou stredu a byl videt jen gestacni vacek. Dnes jsem 6+4 a na kontrolu jdu az pristi tyden. Myslite ze ty bolesti jspu normalni, bojim se ze o mimi prijdeme :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
12.9.17 12:55

@leniiisek5 Ahojky je to normalni.Mam to same. Roztahuje se deloha a telo se pripravuje. Tak bud v klidu. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.9.17 13:25

@leniiisek5 klid je to normalni, me to boli furt.. Kdyz jsem o to prisla, bolest byla takova, ze jsem vedela hned ze je zle..plus krvaceni. Takze bud v poho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
12.9.17 16:38

@leniiisek5 neboj, me poboliva kazdy den - staci neco tezsiho zvednout, blbe se pohnout…nevim, jestli je to normalni, ale myslim, ze jo :)

Jinak u me stale pri starym…mam neustale hroznej hlad, ale nemuzu nic snist a jsem hrozne unavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
12.9.17 16:48

@kaya.ko tak ja nosim behem dne naseho chlapecka 9kg takze to bude asi tim. Ale zacalo to rano pri prochazce s kocarkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
12.9.17 16:58
@Edita2 píše:
@letníček to je mi líto, budu držet palečky. Já u prvního měla zas cystu a ta byla větší jak on sám, taky jsem se strašně bála. Nakonec se to vstřebalo. Ale prvorozený mi náhaněl strach první trimestr celý. Bo ještě krom toho tak první gynekolog mi řekl, že těhotná nejsem, druhý teda potvrdil že jsem. Pak že srdíčko není, ale on byl z pozdější ovulace takže o 14 dní později už srdíčko bylo. Jako narodil se i přes preeklempsii s apgarem 10-10-10 :) A prohledal ty váčky pořádně? Nešlo by jít i třeba jinam na vyšetření? Já vím, že je to strašně těžké. Já se ted taky všeho bojím u druhátka :(

@Jerrysmall jinak kamarádka krvácela prví trimestr komplet celý a ted už je druhý a vše v pořádku :) budu držet palečky

Jinak já mám 1.screening 3.10. holky to se teprve vleče :D teď měsíc mimčo neuvidím :D ale ve čtvrtek se tam vrtělo :) a už jsem to oznámila s hrůzou i mamce(jinak to ví celá rodina, ale ona už nesla špatně první těhotenství, že si prý zkazím život…tož tak…tak jsem jí napsala dopis s fotkou z UZ a jakože to píše to miminko, bo maminka nemá odvahu). No vzala to dobře, tak snad bude vše v pořádku. Ale teda měsíc bez kontroly a já šílím :D u prvního byla ještě jedna kontrola než byl velký ultrazvuk :D a ted nic :D

Jo j tu někdo kdo měl první těhotenství preeklempsii? Jakože myslím opravdu potvrzenou? Furt zvažuji zda brát ty prášky, abych snížila riziko že by mě to zas potkalo. Teď mám 3 roky vyřazenou chemii z domácnosti, takže lékům neholdujeme :( tak dumám. Ale ohrozit nás nechci :think:

Tak ja jsem byla na revizi 9+2 tt. Nic se nevyvijelo zadny plod. A vacek vypadal uplne jinak nez by mel. O 4 dny vyrostl jen o 2mm. Coz je pry smesne. Ale hcg za 4 dny narostlo o 5000. Pred 4 dnima jsem mela 3400 a po 4 dnech 8400. Videj mi neco ve vejcovodu a maji strach ze se jedna o mimodelozni tehotenstvi. Takz. Jedno tehotenstvi v deloze druhe ve vejcovodu. Zitra mi berou krev a chtej sledovat zda li mi klesa hcg. Musim rict ze mam sileny bolesti v tom vejcovodu po te revizi. Stahovani delohy beru ale mam takovy pichlavy bolesti. bricho mi splasklo. Uz neni tvrde zakulacene :,( :,( pichli mi nejake protilatky pry pro pristi miminko. Ze si jsou jisti zeto budu chtit zkouset po 6ti nedeli. S partnerem jsme zklamani. Ale na zimu to skusime znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.9.17 17:03

Ženy strašlivě vám závidim že svou 1. prohlídku už máte za sebou a to jste třeba v 6tt. Já bych dneska měla začít 9tt podle těhu kalkulačky a ještě musim týden počkat, protože můj doktor má dovolenou. :,( Nemůžu se dočkat až mimi uvidim :dance: Jinak je mi furt zle jediný co zvládnu jíst je ovoce a zelenina, maso těžce nedávam a furt bych mlsala sladký. Jsem furt unavená tak snad je to normální průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí