Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
258
14.9.17 09:47

Holky taky se taky hlasim, včera jsem byla na kontrole (dle ms jsem mela byt 8+3) a mimi odpovida 8+2 tt. :srdce: krasne bilo a další kontrolu mame az za 3 týdny (strasne dlouha doba). Dostala jsem už i průkazku a jsme objednání i na skrínink. :) Drzte nám pěsti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.9.17 09:50

@E-Leena taky prosím o zaslání pozvánky, díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.9.17 09:54

@Rielka
Ahoj, jaks dopadla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
14.9.17 09:57

@martinka147 nepanikař, můžeš mít třeba jenom rozhašenou štítnou žlázu nebo něco… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.9.17 10:02

Ahoj holky :)

Mužů se taky přidat? :) je to teda ještě brzy. Podle poslední MS bych měla být v 5tt. Ale určitě to znáte, radost veliká, nikdo to zatím kromě manžela neví a to mě užírá :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
14.9.17 11:43

@Bar82 s tou psychikou mě povïdej, malej teď začal strašně zlobit asi období vzdoru či co, mám co dělat abych ho nepřizabila. Hned mě všechno vytočí nebo naopak rozbrečí manžel je naštěstí kliďas tak s ním je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
14.9.17 12:53

Ahoj všem :) Já byla dnes na druhém ultrazvuku. Jsem 8+5tt a na ultrazvuku bylo mimi krasne videt - hlavicka, telicko mini rucicky a mini nozicky :D :) krasny :) dostala jsem tehotenskou prukazku a mam se objednat na gyn. na Bulovku na screening - cca v 11tt na krev a ve 13tt na ultrazvuk a na dalsi kontrolu ke svemu dr. az 13.10. kde mi budou brat krev kvuli te cukrovce :D to se zblaznim takovou dobu :D kazdopadne mam hroznou radost, ze je zatim vse v poradku :) do cca 7tt jsem mela silene bolesti podbrisku, ktere me v noci budili a bylo to nekdy az nesnesitelne - roztahovani delohy + cysta, kterou mam na vajecniku. Dr. mi dnes ukazoval, ze se cysta zmensuje jak ma, coz je taky super. Bolesti uz nemam jen obcas tahaji vajecniky. Nevolnosti a zvraceni nemam (musim zaklepat) a doufam, ze to ani neprijde :) Preji vsem krasny prubeh tehotenstvi a zdrava miminka :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.9.17 15:36

@Romčinka ahoj gratuluji k hcg :pankac: a ja dnes kontrola, dopadla skvele, podle utz 6+4 a :srdce: krasne tlouklo :D jsem stastna :dance: a to jsem predtim byla presvedcena ze to je beztak v haji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
14.9.17 17:03

@Mishina1 Moc gratuluji :hug: a procpak sis myslela, ze je to v haji? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
14.9.17 17:46

@Shima Ja taky dostala průkazku - hned po prvním UTZ 8o Změřila mi i pánev… pani doktorka to bere hopem :-)Ale jinak se čas hrozně vleče, na druhou stranu tu některé máme už pětinu těhotenství za sebou, ono to uteče. Nevolnosti mě netrápí ( ani si nepřipouštím, že by měly přijít), prsa mě pobolivaji, ale nic dramatickeho. Nechť to vydrží:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
14.9.17 18:16

@Mishina1 já ti moc gratuluji to je skvělé a máš fotečku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
14.9.17 18:16

@Saarka_O pěkný :) to moje doktorka nic takového nezkoumala, akorát se ptala na obtíže (ty už snad máme za sebou a bude už jenom dobře).. jako kdybych toho malého „pandulacka“ neviděla na vlastni oci tak ani nevím ze čekáme mimi..což musím zatukat a jsem i docela ráda, protoze jsem ted mela jednodenní virozu a kdyby mi takhle blbe melo byt několik týdnů tak me klepne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.9.17 18:57

@Nikyna77 protoze uz jsem takova :mrgreen: hlavne jsem prvni tehotenstvi potratila a tak jsem se ted desne bala :roll: @Romčinka dekuju :) ano mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
14.9.17 18:58

@Mishina1 je to je krasne, a gratuluji, ja se moc tesim na utz a doufam ze bude vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.9.17 18:59

@Peeetha dekuji :srdce: to verim ja byla strachy silena uz ale neboj, verim ze bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí