Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky taky se taky hlasim, včera jsem byla na kontrole (dle ms jsem mela byt 8+3) a mimi odpovida 8+2 tt.
krasne bilo a další kontrolu mame az za 3 týdny (strasne dlouha doba). Dostala jsem už i průkazku a jsme objednání i na skrínink.
Drzte nám pěsti ![]()
@martinka147 nepanikař, můžeš mít třeba jenom rozhašenou štítnou žlázu nebo něco… ![]()
Ahoj holky ![]()
Mužů se taky přidat?
je to teda ještě brzy. Podle poslední MS bych měla být v 5tt. Ale určitě to znáte, radost veliká, nikdo to zatím kromě manžela neví a to mě užírá
![]()
@Bar82 s tou psychikou mě povïdej, malej teď začal strašně zlobit asi období vzdoru či co, mám co dělat abych ho nepřizabila. Hned mě všechno vytočí nebo naopak rozbrečí manžel je naštěstí kliďas tak s ním je to v pohodě.
Ahoj všem
Já byla dnes na druhém ultrazvuku. Jsem 8+5tt a na ultrazvuku bylo mimi krasne videt - hlavicka, telicko mini rucicky a mini nozicky
krasny
dostala jsem tehotenskou prukazku a mam se objednat na gyn. na Bulovku na screening - cca v 11tt na krev a ve 13tt na ultrazvuk a na dalsi kontrolu ke svemu dr. az 13.10. kde mi budou brat krev kvuli te cukrovce
to se zblaznim takovou dobu
kazdopadne mam hroznou radost, ze je zatim vse v poradku
do cca 7tt jsem mela silene bolesti podbrisku, ktere me v noci budili a bylo to nekdy az nesnesitelne - roztahovani delohy + cysta, kterou mam na vajecniku. Dr. mi dnes ukazoval, ze se cysta zmensuje jak ma, coz je taky super. Bolesti uz nemam jen obcas tahaji vajecniky. Nevolnosti a zvraceni nemam (musim zaklepat) a doufam, ze to ani neprijde
Preji vsem krasny prubeh tehotenstvi a zdrava miminka
![]()
@Romčinka ahoj gratuluji k hcg
a ja dnes kontrola, dopadla skvele, podle utz 6+4 a
krasne tlouklo
jsem stastna
a to jsem predtim byla presvedcena ze to je beztak v haji ![]()
@Mishina1 Moc gratuluji
a procpak sis myslela, ze je to v haji? ![]()
@Shima Ja taky dostala průkazku - hned po prvním UTZ
Změřila mi i pánev… pani doktorka to bere hopem
Ale jinak se čas hrozně vleče, na druhou stranu tu některé máme už pětinu těhotenství za sebou, ono to uteče. Nevolnosti mě netrápí ( ani si nepřipouštím, že by měly přijít), prsa mě pobolivaji, ale nic dramatickeho. Nechť to vydrží:-)
@Saarka_O pěkný
to moje doktorka nic takového nezkoumala, akorát se ptala na obtíže (ty už snad máme za sebou a bude už jenom dobře).. jako kdybych toho malého „pandulacka“ neviděla na vlastni oci tak ani nevím ze čekáme mimi..což musím zatukat a jsem i docela ráda, protoze jsem ted mela jednodenní virozu a kdyby mi takhle blbe melo byt několik týdnů tak me klepne ![]()
@Nikyna77 protoze uz jsem takova
hlavne jsem prvni tehotenstvi potratila a tak jsem se ted desne bala
@Romčinka dekuju
ano mam
@Mishina1 je to je krasne, a gratuluji, ja se moc tesim na utz a doufam ze bude vse v poradku
@Peeetha dekuji
to verim ja byla strachy silena uz ale neboj, verim ze bude ![]()