Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kaya.ko Nekrvácím díky bohu za to. Břicho mě občas pobolívá, ale jinak jako obvykle tak jak má (trpím zácpou). Dnes mi je špatně od žaludku, ale jinak se cítim dobře.
@Punkacka tak to snad bude v pořádku. Hoď se do klidu, hodně odpočívej, to bude dobrý… ![]()
@kaya.ko To je hodně těžký. Ale je jasný, že se budu snažit snad se nic nestane a mimčo bude v pořádku. Děkuji moc za odpovědi
@Punkacka bude to dobre, me se to nekdy stava kdyz rychle vstanu ze mam takovou krec do bricha
ja u prvniho tehu nabrala 13kg jsem zvedava ted
@Katule93
no to jo ![]()
@Peeetha takze je to normalni? Ty jo me to hrozne vydesilo, protoze se mi chtelo az brecet, jak moc to ryplo. Tak jsem uz vic v klidu. Dekuju moc na prvni kontrolu jdu ve ctvrtek tak snad budou dobre zpravy. Pritel je ze me uz taky na prasky jaka jsem plasilka. ![]()
Ahoj holky
. Tak já bych dnes měla být 5+2. 4 pozitivní testy a odběr krve u gynekologa už to také potvrdily min. týden. Ve středu jdu na další ultrazvuk, tak snad už půjde něco vidět
..
@budgielady Ahojky já měla první sono 5+2 a byl tam zloutkovy vacek a embrionalni pol. A v 5+5 meril prcek 2mm a uz mu tlouklo srdíčko…je neskutecne jak rychle to jde❤️
@CZtka a kolik jsi teď (tt)?
Moje je to druhé těhotenství, ale připadám si jak poprvé ![]()
@CZtka jééé tak to když budu zítra 6+1 tak by už tam mohlo něco být vidět těším se a zároven taky bojím ![]()
@budgielady Já jsem teď 7+2…moje je to první…ale nějak extra si to neužívám. Když nezvracím, tak přemýšlím, zda je všechno v pořádku…prostě o děťátko se člověk strachuje od dvou čárek na počůraném testu už napořád…:-)
@Romčinka píše:
@CZtka jééé tak to když budu zítra 6+1 tak by už tam mohlo něco být vidět těším se a zároven taky bojím
No záleží to i kdy si měla ovulaci a kdy došlo k zahnízdění…naše malé si dalo záležet, aby bylo všechno podle tabulek a maminka (psychouš) byla alespoň trošku v klidu
A záleží na kvalitě UZ a provedení…pokud má alespoň trošku moderní stroj a provede vyšetření vaginálně je šance, že už uvidíš kromě pidimimi i srdíčko
Mě to připomíná motýlka
a na tom UZ v 5+5 blikala celá ta malinkatá tečička
Takovej disko záznam ![]()