Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
konečně se mi podařilo dočíst všech 81 stránek a můžu vás pozdravit
Čekáme naše první miminko a jsem 7+1tt. Minulý tyden (6+1tt) jsem byla na 1.UZ a už jsme viděli
TP máme 2.5.2018 (viděla jsem, že nás je tu takových vic). Budu moc rada, když mě přijmete do skupiny ![]()
@E-Leena píše:
Holky založila jsem skupinu pro termíny v květnu, kdyžtak řekněte, pošlu pozvánku
Ahoj, můžu tě taky poprosit o pozvánku? Děkuji! ![]()
@kaya.ko ja jsem to rekla akorat kamosce a segre jinak nikomu
@Yanika my mame svatbu za necely mesic. Takze takrka vse naplanovane
@kaya.ko já jsem to řekla akorát mámě kvůli hlídání malýho ostatním to chceme říct po velkém ultrazvuku jako při prvním těhu, ale kdoví jak to dopadne, protože mě hned vyskočilo břicho, takže to stejně poznají a začnou se ptát.
Holky máte to taky tak nèkterá co už máte nějaké těhu za sebou že vám hned vyskočilo bříško? Já jsem dnes 5+3 a mám břicho jak u prvního těhu ve 4 měsíci je pravda že mám po císaři tak se asi nemůžu divit.
@Danlea kamarádka to tak měla, ve druhým měsíci už to musela všem říct, protože měla regulérní břicho
rodila přirozeně, ale prostě jak už máš jednou ty svaly povolený…
@leniiisek5 Ahoj. My máme svatbu za tři týdny.. Nebojis se, ze ti bude spatne? Ja s tim ted celkem bojuju ![]()
Holky stalo se vám některé teď na začátku, že jste začaly spinit? Mně teď rano, ale co jsem četla, nemělo by to nic být, možná někde praskla nejaka cevka.. ![]()
@ESill já spinila kolem 6tt..dost jsem se vyděsila, protoze už jsme o jedno mimi přišli..objednala jsem se k doktorovi teda dřív než jsem chtěla a naštěstí vse ok, na kontrole jsem byla v 6+3 a mimi odpovídalo 6+2 a bylo i
..ted jsme 8+ a zatím to všechno vypadá tak jak má..kvůli špinění a minulý problémům jsem ale na neschopence, nicméně od te doby co jsem v klidu je to dobry.. tak verim ze to tak už bude pokračovat ![]()
@ESill Ahoj jsem ve 12tt,,minulou neděli jsem špinila růžově a pak to bylo hnědé. V pondělí u dr. prcek v pořádku ale dostala jsem neschopenku.
@Danlea Já jsem ted po druhe tehotna. Začala jsem 12 tt a břicho moc nemám. Teda jako mam ho vyvalenejsi ale protoze mam diastazu
úplne se desim jak to břicho bude vypadat po druhém těhotenství ![]()
@ESill my taky za 3 tydny ???? no zatim mzsim zaklepat ze mi spatne moc neni. Ale minuly rok kdyz jsem cekala prcka rak jsem sk9ncila na kapackach v 11 tydnu. Tak snad tohle tehotenstvi bude bez nevolnosti
Ahoj holky, po první euforii z první prohlídky, kde bylo vidět i srdíčko a vše je snad ok, začínám byt zase nervózní. Nic mi není, trochu mě bolí prsa, ale už ne tak tolik jak předtím. Na jednu stranu se těším, na druhou mám hrozny strach, aby vše dobře dopadlo. Další prohlídka až 26.9.,to asi nevydrzim ![]()
@Coolca to je zcela normalni nez jsme mely dceru tak jsme o 2miminka prisli o jedno bylo nemocny tak jsem musela na preruseni
a pak jsem se bala cele tehu, velkeho screeningu aby zas neco nenasly. A pak se mi narodila zdrava holcicka a vlastne strach me nepustil ted se zas bojim jinych veci tykajicich se meho ditete takze tento strach uz budes migt dozivotne
![]()