Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2730
13.9.17 20:24

@Mishina1 já moc držím palečky určitě bude stdíčko hned písni:o)))) a fotku:o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.9.17 20:57

@Romčinka dekujuuuuuu urcite napisu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
13.9.17 21:14

@Romčinka věř že ještě to čekání nemáš tak šílený. Já zjistila dvě čárky 24.8 a jelikož doktor měl plno a teď má dovču tak jdu 21.9 už teď bych měla být v 9tt podle těhu kalkulačky. Je to šílený čekání. Hlavně ty starosti jestli se vše vyvíjí tak jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.17 21:30
@Yanika píše:
Měla jsem to podobně :-D když byli pochyby nebo zpoždění, tak jsem si dělala test a vždy negativní. A teď v neděli si říkám, pro jistotu.. A ty dvě čárky se udělali hned. Nechápala jsem a hleděla a nevěřila. Vlastně doteď se mi tomu nechce moc věřit :-D Taky jsme těhu teď neplánovali. V červnu jsme se zasnoubili a plánovali svatbu s tím, že o mimi se začneme pokoušet příští léto hned po svatbě. No mimoň malý si to naplánoval jinak a já se teď s tím musím smířit. Svatbu asi o rok posuneme, nechci se vdávat ani těhotná ani kojící.

Ahoj,
tak to máme podobné pocity, před 11ti dny jsem zjistila, že čekám mimi a byl to pro mě šok, ikdyž jsme se 19 měsíců snažili. Teď už jsem si trošku na ten pocit zvykla a pomalu se začínám těšit. Měla bych být 6+1tt, na první kontrolu jdu až příští úterý, TP 10.5. Akorát že 26.5.2018 máme termín svatby, vše už je domluvené, tak mě čeká rušení všeho na co jsem se celkem dlouho těšila. Člověk míní, život mění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
14.9.17 06:11

Ahoj všem, ráda bych se k vám připojila. At uz sem, nebo do uzavrene diskuze. Čekáme s partnerem první miminko. Na potvrzení těhotenství jsem vyrazila k doktorce už koncem srpna, to jsem podle MS měla být 5+0. Teď v pondělí jsem byla na odběru krve a cytologii a zrovna mi udělala další UTZ a upravila stáří na 6+4. :srdce: už bilo :palec:. TP mám 3.5.
Pani doktorka me s kontrolami nešetří:-) Další UTZ mě čeká opět za 14 dní, kontrola zda roste jak má. Pak opět za dalších 14 dní odběry na screening a ve 12.tydnu i UTZ. Tam už bych ráda s přítelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
14.9.17 06:26

@Punkacka @Romčinka teda holky to vám nezávidím to čekání je hrozný. Já jsem u prvního vždy nemohla vydržet a to jsem méla kontroly po 14ti dnech tentokrát mě tam nažduchala i za cenu že dá manželovi do práce razítko aby mohl hlídat malýho, protože mamka v ten čas nemůže. Tak jsem zvědavá jak mu budou v práci koukat na razítko z gyndy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
14.9.17 06:38

@Punkacka ahoj, kolik přesně jsi dnes? Mame to asi podobně ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.9.17 07:58

Ahoj holky, byla jsem u doktorky kvůli potvrzení 31.8. (6+3 dle MŠ, 5+3 dle UTZ - měla jsem delší cykly)a zatím nebylo nic moc vidět kromě žloutkového váčku. Na další kontrolu jdu teď v pondělí 18.9. ( 8+0 dle UTZ), tak se modlím aby bylo vše ok a bylo vidět :srdce: To čekání bylo (a je) šílený, na nic jiného prakticky nemyslím. Jinak mi nic moc není, jen jsem hrozně unavená, občas mi je trochu zle, ale nezvracim. No a taky mám už o číslo větší prsa :lol: Po kontrole dodám snad fotečku mimca :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.9.17 08:00

Holky jsem 5+2, již třetí den jsem nervózní, protivna. Odnáší to dcery a manžel. Musím se hodně překonávat. Podbrisek bolí více a je těžko na žaludku. Jo a bolest hlavy je uplne super. Zato prsa bolí méně. To jsou stavy teda. Na první kontrolu až v pondělí. Myslím, ze budu po ni klidnější.
Jste taky některá tak podrážděná??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
14.9.17 08:22

@Bar82 chlap mi vcera rekl ze jsem hrozne nervni. Ja mam doma 8 nesicniho chlapecka, do toho planuji svatbu a staram se o barak. Ja mam kontrolu az ve stredu a to bych mela byt 7+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
14.9.17 08:59

Ahoj holky muzu se k vam pridat, vcera jsem byla na ulz a dnes bych mela byt podle posl.men. 5+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
14.9.17 09:09

@mikysek1990 jéé první fotečka tady s utz krásné gratuluji, já už se taky těším:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
14.9.17 09:25

Holky tak HCG 563,1 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
14.9.17 09:29

Ahoj devcata,
mohu se k vam prosim tez pridat?
Pred dvema dny mi test ukazal //, jsem z toho porad trochu vedle, bylo to opravdu velke prekvapeni. Termin porodu mi vychazi na 9.5.
Jeste neco malo o me: mam uz jedno ditko - slecnu, ktere je 9 let.
Zatim mi nastesti nejak extra spatne neni, jen me boli bricho a jsem tedy silene naladova - hormony asi pracuji na 100%.
Na prohlidku jdu az 2.10., tak snad jiz bude na UTZ neco videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
14.9.17 09:40

Ahoj holky, tak dneska jsem volala na výsledky z prvních krevních testů v 10tt. Zařadili mě do rizikového pásma a na kontrolu půjdu dřív a to příští týden ve čtvrtek. Měla jste to taky tak nějaká z vás? Mám docela strach. Řekl - nepropadejte panice, ale cožpak to jde :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí