Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
16.9.17 21:25

@Danlea kolik jsi přibrala při prvním těhu? já mám zatím nahoře jenom kilo, ale baštím solidně… mám pořád hroznej hlad (a přitom mi je neustále šoufl).

Myslíte, že to přejde? Přejde to brzy? :-) Na konci prvního trimestru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
16.9.17 21:29

Ja teda nejak extra nevolnosti nemam ale porad ma chute na jidla ktere jsem predtim nijak extra nejedla, jako treba tvrdy salam, sladkosti, minule jsem si dala parek s tatarkou :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
16.9.17 21:47

@kaya.ko 20kg, v prvním trimestru, kdy většina hubne, protože jim je blbě já +4 kg otěhotněla jsem v dubnu a jak začali třešně tak jsem každej den zbouchala kilo :pankac: nebylo mi blbě tak jsem normálně jedla od začátku necpala jsem se, ale přes léto dost ovoce do toho vitamíny a malej 3 810g, ale mohlo být hůř odhad byl 4 200 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.9.17 23:17

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Dnes jsem v 8+1tt a ve čtvrtek jsem byla na první kontrole. Doktorka mě pozvala zase za 14 dní a ještě mi vypsala žádanku na screening v 1. trimestru. Problém spočívá v tom, že jsem těhotenství co nejdéle chtěla utajit v práci, pokud ale co týden budu nosit propustky s razítkem od gynekologa, tak asi budu muset s pravdou ven dost brzy. Jak to řešíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.9.17 04:25

Zdravim vas z Indie, kde prave druhy mesic cestuju. Po dvoudenni zpozdene ms jsem si jako obvykle udelala tehotensky test. Turecky zachod ala dira v zemi, odrizla pet lahev na curani, lokalni tehotensky test s pipetou.. rikala jsem si, jak pekna situace.. na testu se ovsem zobrazila pouze jedna carka. v duchu nadavam na pritelovy spermie, s podrazdenou naladou vychazim na ulici, on se me snazi obejmout, ja ho odstrcim. Jdem na snidani na poulicni placky. Pozdeji z kapsy vytahnu test a zasnu udivem. Pritel taky. Je tam duch. Co to znamena, vim presne, pritel ne. Pristoupi k nemu mistni ind a priteli gratuluje. je v soku, ja nemuzu uverit… od te doby jsem tech testu udelala vic, ted uz spis ze strachu a potreby ujisteni se, ze tam jeste je.

termin podle kalkulacky 12.5.2018
snad to dobre dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.9.17 04:30

Zdravim vas z Indie, kde prave druhy mesic cestuju. Po dvoudenni zpozdene ms jsem si jako obvykle udelala tehotensky test. Turecky zachod ala dira v zemi, odrizla pet lahev na curani, lokalni tehotensky test s pipetou.. rikala jsem si, jak pekna situace.. na testu se ovsem zobrazila pouze jedna carka. v duchu nadavam na pritelovy spermie, s podrazdenou naladou vychazim na ulici, on se me snazi obejmout, ja ho odstrcim. Jdem na snidani na poulicni placky. Pozdeji z kapsy vytahnu test a zasnu udivem. Pritel taky. Je tam duch. Co to znamena, vim presne, pritel ne. Pristoupi k nemu mistni ind a priteli gratuluje. je v soku, ja nemuzu uverit… od te doby jsem tech testu udelala vic, ted uz spis ze strachu a potreby ujisteni se, ze tam jeste je, ze nemizi…

termin podle kalkulacky 12.5.2018
snad to dobre dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
17.9.17 09:22

@Rielka to je hezký :srdce: :srdce: tak držím palce ať Vám vše klapne… My to už řekli rodině, Bali jsme se.
A nakonec jsou všichni rádi, a chcou nám pomoc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
17.9.17 09:23

@Feendulka ahoj, kolik jsi přesně a řekli ti jak je miminko velké?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
17.9.17 09:24

@Peeetha tak ta kombinace, musí být fakt výborná :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
17.9.17 09:33

@TerinaKosina taky tak přemlouvám na mojeho???? že chci aby jsme měli všichni stejné příjmení. aby jsme byla rodina kompletní :srdce: :* :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
17.9.17 10:17

@wants tak to gratuluji, hlavně na sebe dávat pozor, už nejsi sama ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1732
17.9.17 11:32

@kaya.ko moje prvni tehu bylo takove, ze jsem kazdy den od rana do vecera objimala zachod a to uz bylo hrozny, ani vodu jsem v sobe neudrzela…tesila jsem se na konec 1.trimestru, ale ono se me to drzelo do porodu, trochu jsem se byla schopna najist, a i tak 21 kilo nahore. Doufam, ze tohle bude lepsi tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
17.9.17 13:36

Ja s prvim pribrala 19kg a po 8 mesicich od porodu jsem v 8 rydnu a mam 46kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
17.9.17 16:24

Ženy já mam nervy v kýblu. :( V pátek než jsem přišla z práce přítel zapomněl venku mého psa (čivavu) a když si vzpomněl a našel ji tak byla zraněná. Já když se to dozvěděla myslela jsem, že se sesypu, vždy když se na ni podivam a vidim jak jí to bolí je mi hrozně. Z tich nervů mě začalo pobolívat břicho, jak u ni klečim tak když jsem jednou vstávala tak mi hrozně rýplo v břiše. Myslíte že je zle s mimčem? Stalo se to už včera a od té doby nic dálšího. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.9.17 16:56

@Punkacka a krvácíš? pořád tě to břicho bolí? jak se jinak cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí