Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@CZtka no doktor mám dobrý UTZ chodím do gyncentra tak že nejlepší vybavení tak snad…jinak já čekám třetí a jsem taky pos… jak kdyby to bylo poprvé, mám pořád strach.
holky máte nějakou appku aby vám chodili maily každý týden jak se mimi vyvýjí??bud do PC nebo mobilu?
@Romčinka myslim,ze neco takoveho ma nutrimimi a ja sleduju maminkam.cz tam sem hodila datum PM do tehotenske kalk. A on si to pamatuje a pisi tam kolik mimco meri, vazi, co se tvori.Mam to v mobilu v oblibenych a pripominam si to i xkrat denne ![]()
@CZtka píše:
@Romčinka myslim,ze neco takoveho ma nutrimimi a ja sleduju maminkam.cz tam sem hodila datum PM do tehotenske kalk. A on si to pamatuje a pisi tam kolik mimco meri, vazi, co se tvori.Mam to v mobilu v oblibenych a pripominam si to i xkrat denne
Dělam úplně to samé
a aplikaci nutrimimi jsem si stáhla taky. Je tam toho spousty
jak se miminko vyvíjí, jaké nás čekají vyšetření, správný jídelníček atd atd. Celkem pěkne popsané ![]()
Ahoj holky. Gratuluju vsem moc
Čtu vas a fandim. Me ceka kontrola a odber krve ve ctvrtek na velky UL na vrozene vady. Bude me 40. Nebranim se tomu. Naopak.
Uz nektera byla? Podle UL jsem dnes 8+6
@STEVIANKA take hratulace.Neni na velky ultrazvuk jeste prilis brzy??Drzim pesti, at dopadne vse dobre a miminko i ty jste v poradku
Jeste me zajima jake berete doplnky? Ja FEMIBION. BU-MET. A MALINOVOU SMES OD KORENARE. Brala jsem ji i u Matyska a porod 8min.
Take uz chodite vnoci curat? Ja i 3×
mazec ![]()
@CZtka píše:
@STEVIANKA take hratulace.Neni na velky ultrazvuk jeste prilis brzy??Drzim pesti, at dopadne vse dobre a miminko i ty jste v poradku
Jj ve ctvrtek krve a objednani za 14dni na velky UL.
Děkuju ![]()
Ahoj holky, tak dnes jsem byla na kontrole, jsme 8+0 dle UTZ a
krásně tlouklo. Mám radost ![]()
@Jaskat píše:
Ahoj holky, tak dnes jsem byla na kontrole, jsme 8+0 dle UTZ akrásně tlouklo. Mám radost
Je obrázek
![]()
Super. Gratuluju
Holky ja jsem za posledni tyden KO. Tehotna v 8 tydnu, permanetne blbe, malej pekne zlobi porad se cgce chovat a nosit. Chlap cely tyden pryc. Ja uz padam na hubu
@leniiisek5 píše:
Holky ja jsem za posledni tyden KO. Tehotna v 8 tydnu, permanetne blbe, malej pekne zlobi porad se cgce chovat a nosit. Chlap cely tyden pryc. Ja uz padam na hubu
Ja mam taky cel8denni nevolnost. Ne*liju ale prostre pernamentne blbe a nalady ![]()
Alespon malej chodi do školky ![]()
@STEVIANKA nas malej heste do skolky nechodi proze ma teorve 8 mesix
@STEVIANKA píše:
Jeste me zajima jake berete doplnky? Ja FEMIBION. BU-MET. A MALINOVOU SMES OD KORENARE. Brala jsem ji i u Matyska a porod 8min.Take uz chodite vnoci curat? Ja i 3×
mazec
To zní dobře ta malinová směs ![]()
K čemu to přesně je?
Já beru Femibion, bokem ještě kys listovou a nyní na doporučení lékaře i vitamín E (jako bývala kuřačka) a ještě mám doporučené magnesium.
@CZtka @MatuRa no tak Nutrimi stáhnu díky moc:o)
@STEVIANKA ahojky mě je 39 let a v prosinci mi bude 40,myslíš že nás budou více hlídat?
V jakém týdnu se chodí na velký UTZ? Já jdu zítra na první utz..
@Annanasova ahojky já beru zatím Femibion 1 a ta směs se bere od začátku těhu???
@Jaskat to je nádheraaaa moc gratuluji a kdy jdeš na další?
@CZtka ta stránka maminkam.cz se mi moc líbí děkuji:o)
holky pijete kávu? Já piju jednu denně s mlékem, co si o kávě myslíte? ![]()