Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikyna77 no asi opravdu budeš muset změnit doktorku, když nejsi spokojená. Musis mu věřit
a být spokojená. A ne že se nic nedozvís!!
Ahoj holky, mohla bych s vámi prosím zkonzultovat moje dnešní čůrací výsledky?
Akorát na to že jsem 37DC si myslím, že by ta čárka mohla být trošku tmavší
![]()
@Romčinka já byla na první kontrole 6+3tt a byl vidět jen váček. Ale zjistilo se, že jsem otěhotněla později, takže jsem byla jen 5+3 TT. No a vidíš, necelé tři týdny a srdíčko nám krásně buší. Neztrácej naději, držím pěsti ![]()
@Adushka83 vis kdy si mela ovulaci??A normalne mas cyklus jak dlouhy??Zkus za 2 dny dalsi…pokud zesílí objednej se k dr. na konec září a budeš mít absolutně jasno????
@Adushka83 jinak me se mnohem lip ukazala carka na testu 25mmol a ten byl z tety…maji tam nejaky pregnancy test…a desitkovej mamavit…
@CZtka píše:
@Adushka83 vis kdy si mela ovulaci??A normalne mas cyklus jak dlouhy??Zkus za 2 dny dalsi…pokud zesílí objednej se k dr. na konec září a budeš mít absolutně jasno????
Cykly má delší, ale v každém případě už je to min 14dní od ovulace. Jsem náhodou objednaná na příští týden na preventivní prohlídku, tak to nechám do té doby. Jinak srovnání nemám, je to dnešní první pokus ![]()
@Adushka83 časem tmavší bude, ale to už není duch, ale druhá čárka. Tiše gratuluji ![]()
@Jaskat
Děkuju moc!
Si hodná, počkám na ten příští týden a uvidím, zatím je stejně všechno mezi nebem a zemí… ![]()
@Romčinka
slídím vám tady po diskuzi a nejde mi ti nenapsat moji zkušenost, u prvního kluka jsem byla poprvé na gyndě cca 8+ něco málo, tedy v 9tt a v děloze doktor nenašel vůbec nic? šla jsem tehdy domu jak opařená a on chudák nevěděl co mi má říct, viděla jsem to na obrazovce, žádná dutina, žádný váček, embryo už vůbec natož srdíčko, jenom nějaká zrnitá skvrna vstěně dělohy. Druhý den mi volal doktor, že mám vysoké HCG, co odpovídá poslední MS. No a za 14 dní na mě mávalo miminko ručičkama
![]()
UZV má taky nějaké limity, někdy to prostě není vidět a já měla dělohu obráceně a miminko na zadní spodní hraně. A teď od září šlo to do školky
A doktor řekl, že vrací diplom
![]()
@Bar82 Pokud je myšlen prvotrimestralni screening, tak ten stojí 1000,–
Krev v cca 10. a UTZ v 12. - 13. Týdnu
Tak jsem volala pro výsledky a HCG je 1710 tak že to zatím stoupá…
@leniiisek5 @Adushka83 @Cudanka no ještě si skočím na krev v pátek a uvidíme…