Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Adushka83 moc gratuluji, někdo má HCG nižší, určitě bude sílit
Tvá zkušenost s doktorem mě potěšila a stále věřím ![]()
@Romčinka budu drzet palce. Ja jdu zitra po 14 dnech na kontrolu
@leniiisek5 já tobě držím moca moc plaečky a těším se na fotku ![]()
@Romčinka Určitě bude vše v pořádku moc moc držim palečky ať se objeví drobek jeden ![]()
@Katule93 Jo taky si řikam, že kdyby něco bylo tak to bude bolet často nebo pořád. No já jdu na úplně první kontrolu a vůbec nevim co mě čeká, protože podle kalkulačky bych dneska měla začínat 10 týden. No ačkoliv nevypadam (2 piercingy, 7 náušnic a 2 tetování) tak se odběrů hrozně bojim ![]()
A teď mi napadlo ženy máte některá piercing v pupíku? kdy myslíte, že je čas ho vyndat už na první kontrolu mám jít bez něj, nebo ho obkrouží a nebude mu překážet
(teď se cítim hloupě)
@Punkacka píše:
@Katule93 Jo taky si řikam, že kdyby něco bylo tak to bude bolet často nebo pořád. No já jdu na úplně první kontrolu a vůbec nevim co mě čeká, protože podle kalkulačky bych dneska měla začínat 10 týden. No ačkoliv nevypadam (2 piercingy, 7 náušnic a 2 tetování) tak se odběrů hrozně bojimA teď mi napadlo ženy máte některá piercing v pupíku? kdy myslíte, že je čas ho vyndat už na první kontrolu mám jít bez něj, nebo ho obkrouží a nebude mu překážet
(teď se cítim hloupě)
Darling na vyndavaní času dost, kontroly do 12tt jsou vaginální ![]()
V každém případě držím palce, ať tam je vše ok! ![]()
@Adushka83 Dík jsem za to docela ráda. Je mi jasný že kvůli mimču ho vyndam a ráda, ale byla bych vděčná kdyby až za dýl aby mi to nezarostlo úplně. A děkuji moc moc moc ![]()
@Romčinka Moc držím pěsti ať hCG roste, dej nám vědět. To dáte
![]()
Za 3 hodiny uz uvidim naseho drobecka. A muzu rict ze uz je mi tyden blbe nonstop. A od vcera jsem nemocna…takze po dr veumu utokem hned lekarnu
@leniiisek5 držím palce. Taky jsem nemocná, ani jsme dnes nešla do práce, ležím jak lazar…
@leniiisek5 tak držim palce
pak napiš jak jste dopadli a taky jak bojovat s nemocí, aby to neuškodilo mimču. ![]()
@CZtka moc děkuji snad to bude dobré ![]()
@leniiisek5 mooc na Tebe myslím:o)