Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
21.9.17 08:48

Skupina zalozena :dance: :hug: vsichni tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
21.9.17 08:51

Tak neni :zed: :zed: :zed: holky asi to musi zalozit nekdo schopnej :mrgreen: ja to evidentne nejsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.17 08:53

@CZtka Ted jsem volala na gynekologii. Pry bolesti jsou normalni, pokud ale nebudu zvladat, mam si prijit pro papiry a budu doma. Chtela jsem chodit do prace co nejdyl. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
21.9.17 08:55

@Veronika.Berta to je jasny…ano bolest je normalni, zvetsuje se deloha…u mnohych zen je bezne i spineni…ja jen, po spatne zkusenosti bych asi nevahala…ale dezim pesti, at je co nejlip a vse dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.17 09:12

@CZtka Mas pravdu. Uvidim jak dneska zvladnu praci, ale moje miminko je mi prednejsi nez nejaka prace. Mam ji v p… :D Budu tam dost chybet, ale od toho je vedeni, aby se postarali. Hned na zacatku tehotenstvi jsem nahlasila, ze za sebe nemuzu rucit. :P Prodavam v zahradnictvi, mam teda stazene hodiny na 7.5 h denne, ale prichazim do styku s hromadou chrmlajicich lidi, s chemii a za tech 7,5 hodiny mam jen pul hodiny na svacinu, jinak si nesednu i kdyz mi vehementne tvrdi, ze si muzu vzit zidli a sednout si, tak je takovy frmol a pri kase se jeste kontroluje nove zbozi, ze si nesednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
21.9.17 09:14

@Veronika.Berta hele ja v praci zaky chybim, meli jsme to na knop uz predtim…ale vis jak, presne jak rikas ma se starat vedeni…a taky kdybych mela cekat, az nas bude dost, tak se taky vubec dockat nemusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
21.9.17 09:31

Holky u mě v práci to ještě neví, musím podepsat tu smlouvu, ale jsme doma, protože jsem nemocná a to mi šéf taky psal nesmyslný sms, že mám po dovolené přijet ok… Taky chybím, ale zatím na neschopenku nemůžu, až po té smlouvě, eventuelně. No uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
21.9.17 10:26

Ahoj! :)
Tak já se taky přidám. Dnes jsem 9+3 s termínem 23.4.
Zatím všechno v pořádku, akorát mě doktor nechal týden doma s tím že mám zakloněnou dělohu a musím trávit do 11tt co nejvíc času na břiše a cvičit, aby se to obrátilo a všechno se tam vešlo, než ta fazole zase povyroste.
V práci naštěstí v pohodě, dělám v kanceláři a vedení mi vyšlo vstříc a poslali mě na Home office s plným platem a sníženou prac náplní.

Co mě ale zajímá nejvíc - od začátku 9tt mě bolí břicho nějak jinak než normálně, do teď to bylo jak na menstruaci a vždcky to za chvíli přešlo, teď je to ale takové jiné prostě :D
Mám furt pocit že jsem uplně plná, nic nesním, špatně mi většinou není, nešpiním.
Doktor říkal že je to všechno normální, že má zpozornět „když to bude bolet směrem dolů“. No nevím, beru to že je všechno v pohodě a že mě bolí jak se děloha „vrací na svoje místo“ a snažím se to neřešit.

Co vy a 9týden? Taky škrtáte dny do konce prvního trimestru? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
21.9.17 10:27

Nechtěné ženy, vydržte, já ve skupině jsem a zakladatelka o to přišla a je teď týden mimo, pak asi předá správcovství.

Pak se bude hromadně přijímat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
21.9.17 10:35

@Annanasova Vitej do klubu :hug: Tak užívej a vegeť :) Jinak myslim, ze te to bolí jak děloha roste a ma jinou pozici, tak o nekterych vazech vis vic nez my ostatni. Tohle ma spousta zen a nebyva to nic zasadniho, casto se to do druheho trinestru,,urovna,, samo. Nekteri doporucuji cvicit kocici hrbet-pouziva ho i Mojžíšová, kterou muzes cvicit dokud ti nevadi pupik, krome cviku, kdy jdes panvi vys nez hlavou… :roll: uzivej, odpocivej, opatruj se, at je vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.17 10:43

@Annanasova ahoj ahoj. Jsme na tom asi dost podobne s neprijemnyma pocitama v podbrisku. Taky si to „uzivam“ a dneska jsem uz radeji volala na gynekologii. Mam u toho jeste porad takovej… No pocit, ze jsem pocurana :D Rekli mi, ze je to hojnym prokrvenim panve. Musim okouknout do nedoporucenych jidel a bylinek, jestli nahodou nejim neco, co by mi to mohlo zpusobovat. Nejhorsi jsou zmeny jako sed, otoceni se, nebo vstavani ze zidle. Jsem z toho dost unavena. Beru Utrogestan, takze jsem aktivni asi cca 9,5 hidiny denne, zbytek prospim :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
21.9.17 10:44

@kaya.ko tak to je pak jasný:)) My nechtěné vydezime:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
21.9.17 11:08

@kaya.ko bobek :,( v kolikatem byla tydnu?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
21.9.17 11:24

Zdravím všechny,,nechtěné ženy" co chtěly do soukromé skupinky jak psala @kaya.ko VYDRŽTE zakladatelka se nám neozývá, takže nevíme jak to s ní vypadá, hned jak se ozve určitě se to začne řešit a rády Vás ve skupince přivítáme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.9.17 11:38

@Danlea holky, tohle jsem jednou řešila, stačí napsat adminovi a požádat o správcovství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí