Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A hrozně mi tady chybí,,lajk,,…vzdycky chci dat necemu, ze se mi to libi a hledam tu kolonku jako blbec, nez mi dojde, ze tu proste neni
![]()
Ahoj holky, moc vas vsechny zdravim, jen jsem rychle preletla ocima, ze jste E-leene posilaly zadosti o clenstvi v te uzavrene skupine kveten 2018 - ona nam E-leena, ktera ma tu skupinu na starost psala, ze ma zdravotni tehu problem, takze do konce tydne musi lezet a asi se jen na emimi nedostala - takze kdyz chvilku vyckate tak urcite do skupiny bez problemu budete hned pridany. Rada bych vas pridala treba i ja, ale po prakticke strance to nejde. Prislo mi dobre, vam to sem takto napsat, abyste treba nemely pocit, ze k nam nemuzete ![]()
uz jsem holky pisla adminovi, jakmile bude predano „vedeni“ te uzavrene skupiny nektere z jeho clenek, tak vam hned pisneme - abyste vedey komu kdyztak poslat zadost o pridani. Pocitam, ze to snad nebude trvat moc dlouho. Kazdopadne dame vedet a tesime se na vas.
@Trinetka Díky za radu, ona zakladatelka psala, že bude týden mimo a pak, že popřípadě správcovství předá tak by asi bylo blbý ji obejít, asi to chce jen chvíli vydržet než se ozve.
@jeni teď koukám že jsem přehlídla poslední odstavec že už jsi psala adminovi tak super že ses toho chopila, třeba se zakladatelka brzo ozve, by byla škoda, kdyby jsme byly rozdělený do dvou skupin, když můžeme být v klidu v jedné společné ![]()
Ženy tak na prohlídce bylo mega překvápko
místo 9+3 jsem ve 12+3 o měsíc je nám víc. Poslední menstruace byla už přes těhotenství. Mimčo bylo krásné na to že jsem čekala fazoli tak bylo už krásně vidět všechno až jsem se u toho dojala k slzám ![]()
@Punkacka ty blaho, velikanska gratulace…takze uz jeden druhy trimestr
![]()
@Punkacka to je paráda, to bych taky chtela:)))) Ale já jsem přesně dle MS:)))
@CZtka ještě týden a ano
je to můj malej punkáč už teď prdí na pravidla ![]()
@Cudanka jo byla jsem z toho úplně paf
a hlavně i doktor jestli mu s tou poslední MS nekecam
a bohužel musíme honem narychlo dohnat nějaký testy tak mě trošičku vyplašil, ale prý to všechno zvládneme a nemam si dělat starosti
@Punkacka No, možná to bude holčička, když se takhle pěkně probila i přes menstruaci:-)
Holky za jeden den tolik miminek
Ani nevím, komu všemu mám gratulovat. Nevím, jestli je to hormonama, ale hrozně mě ty fotky z UZV dojímají ![]()
Moc vám všem držím place a doufám, že příští úterý přidám něco podobné.
Každá žena, co chce mít dítě, ho má mít prostě, je to někdy tak strašně nespravedlivé…
@Saarka_O Moc bych si přála holčičku, ale nejdůležitější je zdravíčko. A doktor naznačoval že by to mohl být kluk…ale že prý ještě nic neřiká že lépe uvidí příště.