Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4123
22.9.17 22:17

@Romčinka to me mrzi ale stale neni nic ztraceno :hug: moc drzim pesti @mikysek1990 pokud to neni krvacena a jenom slabsi spineni tak si myslim ze je to ok, ja to teda vetsinou mela hned po kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
23.9.17 09:54

Pro Vas asi dost hloupý dotaz,… ale jak merite to hcg (zda-li roste ci klesá)?? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
23.9.17 10:08

@Femme7 to musíš na krev, úúúplně na začátku se to dá vydedukovat ze silnější/slabší druhé čárky, ale potom už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
23.9.17 10:18

@kaya.ko :? Aha, a to lekari delaji bezne?? Ja jdu teprve ted poprvé na krevní testy + utz v 11tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
23.9.17 10:20

Ahoj, holky, rada bych se pridala do skupiny a sdilela pocity, dojmy, zkusenosti… Mela bych dnes byt 10+0 a rada bych se zeptala ostatnich nastavajicich maminek v podobnem tydnu, jak se citi? Jake mate priznaky, jak to prozivate atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
23.9.17 10:23

@kaya.ko
@Femme7
Pokud se nemylim, tak se to ale kolem 11. tydne lame, hcg se stabilizuje a dokonce zacina lehce klesat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.17 11:01

Ahojte,
Rada bych se pridala ;) po 5 dnes vynechani MS jsem si udelala test a tam duch, tak jsem druhy den zopakovala a carka krasne sílí :) podle aplikace bych mela byt 5+1,ale v utery jdu k dr. tak uvidime no ;) snad bude vše o. k. a na ultrazvuku bude i neco videt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
23.9.17 14:59

Pracovní doba 12ky

Ahoj maminy, chci se zeptat pracuje tady někdo taky 12 ti hodinové směny? Jak jste to řešily?? Já jsem myslela že bych to zvládla aspoň do konce roku, ale umírám únavou.. jsem zvědavá co Doktor, jestli mě pošle na marodku tak to bude strašný doma umřu nudou :? Ale zase můžu v klidu furt spát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
23.9.17 15:03

@Katule93 Noční bys neměla dělat vůbec…a denni 12 asi jak se citis ty nu…pokud te neboli brisko, nespinis, neni ti spatne, tak neni problem…ja uz doma sem, tom ze bleju, tak si to uplne tak neuzivam, ale zase vim, ze uz nikdy takovyhle leharo nezaziju :roll: Tak snad se mi udělá brzy líp :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
23.9.17 15:06

@CZtka
Dělám denní, ale to státní mě námaha, a hlavně jsem měla teď 2 týdny volno, a teď jsem po dlouhé době v práci a pociťují menší bolest v podbřišku :( a ty smrady těch lidí… No taky začínám pěkné :poblion: fujky už aby ten první trimestr byl zamnou jsem v 8+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
23.9.17 15:09

@Katule93 moc te neuklidnim ale ja blila jeste i v 2 trimestru. Kdyz jsem byla poprve tehu tak jsem musela na neschopenku protoze 12 hodinove smeny a tahani 25kg sudu nic moc a hlavne 3 mesice pred tim jsem potratila. Takze ja byla na neschopnce od zacatku a uzila jsem si spanku az az. Za to ted trpim doma skoro 9 mesicni prcek a ten me spat nenecha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
23.9.17 15:11

@Femme7 ja taky pujdu na krevni testy az jako ty…vetsinou si hCG vysetreni holky hradi jako samoplatci (100-300kč dle oblasti)a nebo je posila lekar, po individualnim uvazeni situace.Ja uvazovala, ze si zajdu jako samoplátce, ale říkám si nač??Ono to rozmezí je neuvěřitelně veliké a může to být stresující, protože kazdy je jiny a nekomu se drzi hladina na spodni hranici, ale i tak se miminko vyviji v poradku a je z toho akorat zbytecny stres :zed:
Hladiny hcG najdes treba na :
 http://www.naseporodnice.cz/…otenstvi.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
23.9.17 15:14

@Romčinka Ahoj zlatunko, dala sem tady odkaz na hladiny hCG, treba te to uklidni…btw na mnoha diskuzich psaly holky, ze maji (mely) hCG hodne nizkou, ale detatko se vyvijelo spravne a vse bylo v poradku…nekdy je proste lekarska veda a tabulky kratka na prirodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
23.9.17 15:17

@Katule93 ja taky chtela vydrzet co nejdyl…ale ono pokud ti je blbe, tak tim akorat obtezujes i to okoli vic, nez kdyz ten clovek proste chybi, ale nahradi ho nejakym zpusobem jinak…a ty delas v te kvetince te??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
23.9.17 15:34

@CZtka květi co? Dělám v OC v oblečení…

Uvidím 4 jdu na vyšetření tak si doktorovi postezuji, třeba mi chybí vitamíny, a proto jsem tak unavená, jinak naštěstí moc často nezvracim, naštěstí… Ale když jo tak jsem jak tělo bez duše, takže ámen těm co zvrací celé těhotenství. Mě to stačí jednou za dva týdny a jsem stoho k. o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí