Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja bych zase spis nedoporucovala tampon…
ale na te horke lazni se shodnem…ale plavani v tehotenstvi je naopak celkem doporucovano ![]()
@Whitedog gratuluji
ja jdu dnes, tak snad taky konecne uvidim srdicko ![]()
Holky, tak dnes kontrola: jsem 8+2,19mm dlouhý, termín zatím7.5.2018.Tak se mi zase na chvíli ulevilo
![]()
Holky moje
za chvilku jdu na kontrolu. Dnes jsrm 7+5. Tak doufám, že bude vše v pořádku a bude tam už
držte mi prosím palce
až přijdu domů dám hned vědět. @sabinasa tak co?? Povídej, prehanej
![]()
@JanickaaaS ahooj, byla jsem az o pul 4., takze nerv mirnej v cekarne
no chvili me doktor potrapil..chvili asi meril a az pak rekl „tak se podivejte“..no je tam
Malej, ale
bylo krasne videt. Podle MS 8+2, podle uzt 8+6..Za tyden na krev a bude i fotecka ![]()
@Coolca supr, gratulace
Ja dnes 8+2 dle MS a plod 2 cm, takze pry 8+6 dle utz. Ale je to zatim hra den sem, den tam..za 3 tydny velky utz, kdy je to presnejsi ![]()
@sabinasa takze jdes na velky +/- 11+6??Ja porad nevim kdy se objednat, aby nebylo brzy ![]()
@CZtka to jeste nevim, upresni doktor pristi tyden na krvi..budu se objednavat asi sama do Hradce Kralove k nejakymu spesl doktorovi, ze ma lepsi utz ![]()
@sabinasa tak na screening je potreba mit ferari mezi ultrazvuky ![]()
@CZtka aha
ja pri prvnin tehu nebyla na screeningu, sice se mi narodila zdrava holcicka, ale ted mam vetsi obavy jak jsem starsi
takze pujdu a 1500,– zaplatim ![]()
Tak kontrolu mám za sebou
mimísek vypadá nádherně. Slyšela jsem poprvé tlouct srdíčko
doteď jsem z toho úplně paf
Podle utz dnes jsem 8+0 a podle poslední ms bych měla být 7+5. Takže jsme o pár dní starší ![]()
Mám možná hloupý dotaz ale zkusim to… Koupila jsem balení vitaminu(balení pro ženy a balení pro muže) co se stane když bych dozobala balení určené pro muže??… Jedná se o vitamíny na podporu těhotenství Fertility Blend pro PÁRY…jsem v 7tt a tak balení po příteli zbude