Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
25.9.17 11:16

To nam to tu krasně přibývá :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1732
25.9.17 12:40

Zdravim nove prichozi :dance: Ja dnes 8+1 tt, zitra kontrola utz, zda uz bude videt plod se srdickem. V 5+5 tt jeste videt nebyl. Jinak uz 2 a pul tydne trpim jak pes. Ranni nevolnosti presly v celodenni nevolnosti. Neustala bolest hlavy s pocitem, ze kazdou chvili pobezim na wc :poblion: Ale co jsem tu cetla, vicemene u kazde ty nevolnosti prisly az po 6 tt a jsou horsi a horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
25.9.17 14:04

@sabinasa
Taky jsem to tak mela, spatne je mi od 6tt. Ted jsem 9+2 a nechci to zakriknout, ale vypada to, ze se uz konecne blyska na lepsi casy, kazdym dnem je mi lip, dokonce uz se mi i vraci chute na jidlo. Jeste pred tydnem jsem do sebe nemohla dostat skoro nic a na nic jsem nemela chut. Musime myslet pozitivne, ono se to urcite zlepsi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
25.9.17 14:57

@leniiisek5 @Whitedog ahooojik, tak jsem moc rada, ze jsme na tom podobne. :dance: drzim palce. no jsme zatim na zacatku, kdyz si predstavim to obdobi, kdy mi bude blbe. pri prvni jsem casto lezela, jak to bude ted??? :? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
25.9.17 15:41

@Londenite kdyz jsem cekala syna tak jsem fakt hodne spala. Ted uz to tak nepujde. Vyzaduje hodne pozornosti tak ted si muzu o spanku nechat zdat. Nastesti nezvracim, dnes tedy jen 1× vyjimecne spis me tlaci zaludek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
25.9.17 15:45

Tak já dnes na první kontrole, 6+2tt, srdeční akce přítomná! :-) :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
25.9.17 16:19

@Romčinka Ahoj zlatunko, tak jak jste na tom? :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
25.9.17 16:44

@Whitedog super gratuluji. Take jsme v 6+2 srdicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
25.9.17 18:58

@sabinasa me je take strasne zle, temer porad citim se jak po kocovine, pred tim nez jsem byla tehotna tak jsem pila cistou vodu a ted musim mit porad bublinky, veskere jidlo mi smrdi no pocit je des :poblion:
Holky je to nekdo, kdo sel na kontrolu az pozdeji? Me objednala na gynde az na 9teho a to bych mela byt 9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
25.9.17 19:02

@Danca0804 presne :potlesk: mne uz je spatne tak od pateho tydne, ted jsem 8+6 a dnes jsem konecne snedla platek kureciho s bramborovou kasi, jinak jsem cele dny jedla jen rohlik, banan a pomeranc. 5kg dole. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
25.9.17 19:56

@Peeetha ja kdyz to ctu a vim co me jeste jen ceka, tak uz mi je ted :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
25.9.17 20:19

Wellness a vyhřivka

Holky chci se zeptat, můžu chodit na bazény, vyhřivky?? s přítelem chceme ještě relaxovat dokud můžeme. Ale on se pořád bojí, tak mi dal brouka do hlavy. Nějaké rady a zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
25.9.17 20:37

@cashew
Ja do sebe zase porad cpala piskoty, ty uz nemuzu ani videt :P :roll:. A hlavne teda, kdyz mi bylo fakt ouvej, neco jsem si porucila, myslela jsem, ze na to mam chut, jednou jsem do toho kousla a zvednul se mi zaludek. Manzel to se mnou nemel, chudak, jednoduchy, porad neco dojidal :lol:. Ja doufam, ze uz bude jen lip a lip, musi! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
25.9.17 20:41

@Katule93

Tak veřejný bazén teoreticky nevadí, ale riskuješ infekci (dá se to pořešit tampónem). A vířivka, si myslím, že by se neměla - obecně teplé koupele by se neměly. Já bych do toho nešla.

@Londenite

Taky se děsím… Úplně se mi vybavuje, co bylo minule - půl jablka za celý den… :roll:

Soucítím se všemi, kterým je zle, a držím pěsti, ať to přejde co nejdříve!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
25.9.17 20:44

@sabinasa jeee, já jdu ve středu :-) tak už se moc těším, jsem zvědavá, jak mimi pokročilo :-) ale jinak jsem na tom stejně jako ty, dneska jsem měla „ranní nevolnost“ celý den a jednu chvilku to fakt vypadalo, že půjdu :poblion: honí mě chutě, ale všechno mi smrdí… achjo :-)

@Katule93 jsem se na to ptala na gyndě, jestli si můžu dávat teplou vanu a doktorka říkala, že teplou ano, ale nesmím se „uvařit“, takže žádný velký vyhřívání v extra teplé vodě bych neriskovala :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí