Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Cenzurejsn je taky
je to peklo co, vcera to byl vecer masakr. Uz z toho mam depky jak mi je porad zle. Doufam ze to za chvili odzvoni a budu normalne existovat ![]()
@fleur38 tak vcerejsi vecer byl asi zaklety
ja take doufam, ze to brzy skonci a bude to opravdu nejkrasnejsi obdobi v zivote ![]()
Jinak me cekaji zitra odbery pred screeningem a uz dostanu prukazku. Tak se tesim, zitra uz budu mit treti ultrazvuk
chudak porad na nej svitime. Ale hlavne proto ze mam syndrom mizejiciji dvojcete tak jsem byla v 6,8 a ted jdu v 10 aby se doktorka koukla jak to vypada zase ![]()
Termin screeningu mam 18.10. A doufam ze se nebude stydet prcek a ukaze jestli ma pindika nebo ne
![]()
@CZtka no tak dneska by nam mohli deti dat pokoj
no ja prvni mela celkem pestry, porad bylo neco. Ve 30 tydnu jsem lezela na rizikovym pro predcasnej porod takze bych milerada mela tedka klid
a hlavne s malym to uz bude samo osobe zazivny ![]()
V pátek mi doktor řekl že jsme 6+6(podle posledni MS)A 6+2 (podle ultrazvuku)… A ne že bych si stěžovala ale zatím jsem bez
…nevim jestli se bát, loni jsme nepřešli 9tt ![]()
@CZtka mě dr. udělal screening v 11+4 a vše šlo hezky vidět, nosní kůstka byla i šíjové hezky změřil. Říkal, že jsme to zvládli na první dobrou, hezky prcek spolupracoval
ale na pohlaví bylo brzy, říkal že se to začíná odlišovat až ve 14tt, ![]()
@STEVIANKA 10.10. Mě čeká před vyšetření v 9tt(můj dr. Nemá velký ULZ tak jdu k jeho kolegovi)
@Martinecka.h píše:
@STEVIANKA 10.10. Mě čeká před vyšetření v 9tt(můj dr. Nemá velký ULZ tak jdu k jeho kolegovi)
To bude ok
@STEVIANKA loni byl tento 9tt kritický… Tak mám trochu strach
@Martinecka.h uplne chapu tve obavy…ja mela kriticky 6tt ale porad si rikam, ze tohle je jiny clovicek, plny sil a chuti zit s nama, kdyz si nas vybral
bude to dobry
Ahoj holky, tedy fotky opet krasne ![]()
Jak se tady nektera z vas ptala, zda jde nekdo na prvni kontrolu pozdeji tak se hlasim, ze ja ano, jdu az na pocatku desateho tydne - ja nejak vnitrne vim, ze je vse ok. Takze verim, ze v pondeli se mi to potvrdi ![]()
Jinak ja tedy nevolnosti nemam vubec - zrovna jsem snedla pet parku
- za to me pekne boli prsa, bradavky mam v jednom ohni.
Vsem drzim moc palce, at zvladame tehotenstvi az do konce v co nejvetsi pohode. Moc vas vsechny zdravim a doufam, ze v pondeli tez vlozim fotku naseho broucka - idealne tedy berusky
![]()
@Martinecka.h píše:
@STEVIANKA loni byl tento 9tt kritický… Tak mám trochu strach
Ja potratila v 8tt pred 4 lety. Pak za 3m otehotnela a vse ukazkove. Boli to ale pok7d priroda rozhodla vedela proč