Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
29.9.17 11:53

@Annanasova hezky a taky Praha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
29.9.17 17:21

@Romčinka ja jdu taky na druhy ulz az 4.10. a doufam ze bude srdecni akce mela bych byt toho 4teho 7+3tt, to cekani je sileny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
29.9.17 20:53

@Kikulinka83 Ahoj! Tak to jsi na den stejne tehotna jako ja ;-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
29.9.17 23:53

@Danni_ella tak to je super ;) taky trpis porad rannima nevolnostma nebo jsi mela to stesti a vyhlo se ti to, ted posledni dobou je to lepsi ale myslela jsem ze na tom zachode budu i spat :lol: ted jse mi zas uacina zvedat bricho mam pocit ze jsem tak v patym mesici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
30.9.17 05:23

@CZtka v pondeli zaciname 15 tyden. Oznamovani uz mam za sebou uz jen to rict v praci a mam to z krku uf :dance: fotku mimca jeste nemam ale v pondeli jdu na kontrolu tak snad uz ji dostanu a urco se hned pochlubim ;)

@Aksun ja mam termin 2.4 zatim to vypada na Velikonocni pondeli si ho pritel ze me vykoleduje :lol:

@Zuzza123 ver mu a zvladnete to moc moc drzim palce a urcite bude v poradku. To bude urcite pan pohodar co nikam nespecha. Bude to dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
30.9.17 13:27

@mikysek1990 jeeee taky jdu ve středu 4.10 už aby to bylo. Jdu na první odběry, a měla bych být v. 10+3 TT tak se těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.9.17 16:13

Ahoj, děvčata, tak moc děkuji za podporu, bohužel ještě ve čtvrtek večer jsme jeli na pohotovost kvůli silnějšímu krvácení a bolestem břicha a musela jsem okamžitě na revizi :,( prodělala jsem spontálnní potrat a v děloze mi částečně zůstalo plodové vejce, takže diskuzi opouštim, už sem nepatřím :roll: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
30.9.17 16:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
30.9.17 18:04

@Katule93 to uz uvidis miminecko a ne fazolku :palec: ja se tak bojim aby ve stredu bylo :srdce: :srdce: :srdce: vubec mi to neutika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
30.9.17 18:31

@mikysek1990 to doufám že tam bude :oops: už by jsme měli mít ručičky a nožičky :* a už skoro obličejiček :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.9.17 18:33
@Zuzza123 píše:
Ahoj, děvčata, tak moc děkuji za podporu, bohužel ještě ve čtvrtek večer jsme jeli na pohotovost kvůli silnějšímu krvácení a bolestem břicha a musela jsem okamžitě na revizi :,( prodělala jsem spontálnní potrat a v děloze mi částečně zůstalo plodové vejce, takže diskuzi opouštim, už sem nepatřím :roll: děkuji

Holka hlavne klid. Tohle jsem mela pred 4lety. Za 3 mesice tehu a mame Matese. Pij: malinovou a chmelovou smes od dedka korenare. Tinktura malinik pupeny. Caj malinik a kontryhel. Pomůže to se vzpamatovat a rychle otehotnet. Telo je pripravene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
30.9.17 20:21

Ženy zajímalo by mě jestli už mažete bříška proti striím a případně čím? Hlavně ženy co už mají zkušenosti, nejsou těhotné poprvé, které už znají i výsledky. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
30.9.17 21:33

@Punkacka pri prvnim tehu jsem mazala od uplneho zacatku az do porodu a nemam ani jednu strii. Troufam si rixt ze tyden po porodu nebylo videt ze jsem rodila. Takze ted pri druhem tehu opet mazu od zacatku. Mam krem od elastiqu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
1.10.17 06:54

@Punkacka
Ahoj, já mažu od prvního dne, co o mimču vím. Možná je to brzy, ale několikrát se mi ještě před těhotenstvím zdály sny, že jsem těhotná, že budu už skoro rodit a že jsem zapomněla mazat ( případně že jsem těhotenství zjistila až na porodnim sále a volám do práce, že nějakou dobu nepřijdu - další typ snů).
Mažu střídavě
Dr. Max Ladymax care
Dětský olej od Hipp a Hipp přímo na strie, ale je už dražší

A mám ještě Balmandol olej ( ten se může dát i do koupele a promaže pokožku bez práce, jen je v letáčku napsáno, že je to olej pro prevenci strií v těhotenství a zároveň o pár řádků níž, že při použití v těhotenství se máme zeptat lékaře?! :think: Takže tam zatím čekám…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
1.10.17 09:16

@Katule93 tohle je ulz z 11tt kdyz jsem cekala dceru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie