Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kikulinka83 ja s dcerou fakt blinkala cele dny az do 5-6mesice tak moc se bojim aby se me to tentokrat brzo pustilo me to uplne obtezuje
kdyz jsem cekala Valinku tak jsem kolikrat brecela ze uz nechci byt tehotna ze zadny decko nechci
uplny stavy zoufalstvi co kontrola to byla jsem minimalne o kylo lehci
kdybych skoro 14dni neprenasela tak bych za cele tehu nabrala jen 6kg
ale jak jsme prenasela tak jsem nabrala treba 2kg za 3-4dny ![]()
Holky ja na prvni mimi mela DEPEMO GRANDER PLAY 3KOMBINACI byla jsem velmi spokojena a do depema pujdem asi znovu ale tentokrat do typu DEPEMO TIMER ECO nebo do DEPEMO TORERO
![]()
@mikysek1990 ty jo ten ani neznam musim se juknout jaky to je
Tak uz jsem koukla a kolik vazi kocarek prijde mi tezkej nebo se pletu
@Punkacka Nejlepší je na tohle Mojžíšová. A vzhledem k tomu, že máš bříško, tak se tě týká už jen tato sestava. N=mádech, V=výdech ![]()
Ženy, pozorujete už na sobě některá narůstající bříško?…s manželem to oba pozorujeme, i kamoška mi to potvrdila, jen moje mamka, že na to je ještě moc brzo a že jsou to jen ššpeky
![]()
@xacxa jj pozoruji a desim se jak budu vypadat dal
kdyz ted uz mam bricho foceno nekdy ve ctvrtek ![]()
Ja teda dziny uz nenosim, proste mi vadej(ty ktery zapnu
)…a pupik mam spis nafouklej, ale nevadi mi ![]()
@Kikulinka83 rekla bych, ze mam srovnatelne brisko s tvym
jsem 11+2 a je to me 2.tehu..vsechno jde tak nejak rychleji.. taky mam uz +3 kg a to mi neni dobre a moc nejim..jde to proste samo ![]()
@Ann17 taky ma 3kg nahore a jim malo a obcas to jde jeste ven no moje to taky neni prvni tehu ale verim ze uz posledni ![]()
@xacxa ja teda spis jen vecer, ale je to moje prvni, takze to bude mit taky vliv. Dnes 12+0 ![]()
@Kikulinka83 asi 15kg ale me vyhovoval a tak tezkej mi neprisel
@Kikulinka83 to jsme na tom stejne.. taky sem tam jeste povidam s wc misou
kolikrat nemuzu jist (ikdyz musim jit pravidelne, tak jim malo) a uricte mene nez pred tehu a proste to jde samo.. nebudu se tim nejak stresovat, nezabranim tomu nejspis… moje je teprve druhe, ale prest verim, ze posledni.. jako staci ![]()