Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moc mě to mrzí, hodně sil a hlavně štěstí při dalším „snažení“ a otěhotnění, ať to tentokrát jde jako po másle!!! Ono si k vám určitě miminko cestu najde. Důležitý je nepřestávat věřit. Nic se neděje jentak.
@Ann17 píše: .hoj holky.. jeste je brzy, ale presto jsem se rozhodla zalozit tuhle diskuzipojdme si povidat o nasich starostech i radostech tehotenstvi. Ja bych mela byt 4+4tt a TP vychazi na 21.4.
mně to taky vychází na 21.4
, podle jiné kalkulačky na 22.
@xacxa
také mám stanovený termín porodu zatím na 21.4.2018
teď bych měla být 11+2 tt ![]()
Holky co vam pomaha na nevolnost ja jsem celodenne jak po opici
skoro ani nejim pac se mi ze vseho zveda zaludek.Dnes mi manzel doveze ty tehu lizatka tak doufam ze mi pomuzou. Nemuzu pomalu ani vylejt nocnik kdyz se mala vycura nedej boze kdyz ma vetsi potrebu. S dcerou jsem problinkala 5 mesicu od rana do vecera bojim se ze tentokrat to nebude jine jen ted je horsi ze se nemuzu jen tak natahnout a odpocivat, musim ji uvarit a ty vsechny pachy a tak…no sila ![]()
@mikysek1990 píše:
Holky co vam pomaha na nevolnost ja jsem celodenne jak po opici![]()
skoro ani nejim pac se mi ze vseho zveda zaludek.Dnes mi manzel doveze ty tehu lizatka tak doufam ze mi pomuzou. Nemuzu pomalu ani vylejt nocnik kdyz se mala vycura nedej boze kdyz ma vetsi potrebu. S dcerou jsem problinkala 5 mesicu od rana do vecera bojim se ze tentokrat to nebude jine jen ted je horsi ze se nemuzu jen tak natahnout a odpocivat, musim ji uvarit a ty vsechny pachy a tak…no sila
Ahojky. No já sice nezvracela, ale blbě mi bylo permanetně už od 5. týdne, tak jsem si koupila suchary v dobré víře, ale kupodivu mi po nich bylo ještě hůř. Nakonec mi nejvíc pomáhaly obyčejné kukuřičné krekry (ne polistyren). Teď už druhý den bez nevolnosti, jen mám permanentní hlad, všechno hned ztrávím a kručí mi v břiše :/ ![]()
@Petacek ahoj, nás tady je s termínem 21.4, jsem na tom stejně
@mikysek1990 uplne vim jak ti je mela jsem to samy nemohla jsem skoro nic snist aniz by to neslo venven i voda kterou jsem pila pac kdyz jsem pila vic mela jsem zavodnenej zaludek pak zacalo trochu pomahat ovoce jako mandarinky a banany a rano piskoty po devatym tydnu zlepsilo ale zhubla jsem 8kg ted jsem 11+4 a je mi spatne jen obcas zato ted ujizdim na dzusech
a domacich hamburgrech a uz mam tri kila nahore tak drzim palce at je ti brzo lip
Holky, je normalni, ze priznaky vymizi (krome obcasneho „tahani“ v podbrisku) temer ze dne na den? Jsem 9+1. Minuly tyden byl plod se srdickem. Ted mam obavy, jestli je vse ok. Ja vim, ze takovych dotazu tu je mraky, ale ja to proste z prvniho tehu neznam. U dcery jsem zvracela denne az do porodu, takze tam to bylo jasny, ikdyz vycerpavajici.
@sabinasa ahou je to normální buď v klid, já doufám že už mě to také brzo přejde…
@Romčinka to me moc mrzi, drz se
@mikysek1990 me nekdy pomaha trochu coly a hlavne po troskach jist, me je tak nejak celodenne zle, nezvracim ale citim se fakt jak po opici ![]()
@sabinasa bud v klidu me to taky nejak vtomle tydnu najednou zmizelo 4dny klid a pak zas mi bylo spatne a pomalu se to zlepsovalo a to jsem jeste u doktora vubec nebyla pac tady v anglii je to slozity s doktorama a zdravotnictvim vubec takze se tesim az tam konecne pujdu
@Kikulinka83 @Vrtul diky holky za uklidneni
tak budem doufat, ze je vse jak ma byt. V patek jdu na odbery krve, mel by delat utz jeste - slibil mi fotku mrnouse. Tak snad se nezblaznim do te doby ![]()
@Kikulinka83 jinak ti vubec nezavidim..jak caste tam jsou kontroly a utz? A kolik jsi uz tydnu?