Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
3.10.17 12:24
@Ann17
@Ann17 píše:
@xacxa @Petacek @Vrtul to jsme na tom holky stejne.. ja taky dnes 11+2 tt

tak to je super :) a jak vám je holky? :) já úplně v pohodě :) jen prsa a jsem unavená :) nevolnosti jsem neměla a nemám naštěstí (ťuk ťuk) :) a kdy vás čeká screening? :) já byla 25.9. na krvi a 17.10. jdu na ultrazvuk a už se nemůžu dočkat :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.10.17 12:26

@Ann17 jo povidani smisou taky znam :lol: no ja ujizdim na dzusu pomerancovym a zachutnali mi pi domacku pripraveny hambace takze jrstli to tak bude pokracovat budu jak koule asi nehrozi ze bych pribrala jen 8kg jako s poslednim :? No s prvnim tehu jsem nabrala 14kg ale typuju ze ted budu mit urco vic i ztoho duvodu ze pritel je vysokej a silnejsi takze budem mit vetsi mimo no mam se na co tesit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.10.17 12:37

@Petacek me je porad jak po velkem flamu.. zvracim obcasne, to jde.. ale zaludek porAd na vode..ale da se s tim jeste zit, jsou na tom holky o dost hur…
ja byla vcera u sve dr, konecne mam tehu prukazku a na screening jdu podobne jako ty.. 16.teho :) a uz se tesim obrovsky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
3.10.17 12:39

@Kikulinka83 tyjo tys mela poprve 14 a podruhe 8? to je super… ja budu mit ted rozhodne vic nez poprpve (to bylo 15 od prukazky.. takze tak 17 dohormady) ale jsem dost vysoka a byla jsem hubena, tak to to telo asi chtelo.. no ale ted rok a pul po porodu uz uúplne tak stihla nejsem :-D tak bych si radeji dala tech tvych 8 :lol: a domaci hambace taky muzu.))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
3.10.17 12:52

@Ann17 no ja byla s prvnim taky hubena mela jsem 47kg :lol: ale to uz je 15let zpatky :lol: ale jeste pred tremi lety jsem mela 54kg a pred otehotnenim 70 a zhubla 8kg diky zachodu :) ale neresim to…hlavne kdyz bude mimo v poradku zhubnout se da pak vzdycky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
3.10.17 13:04

@Kikulinka83 a v kolikátém týdnů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
3.10.17 13:33
@Petacek píše:
@Ann17tak to je super :) a jak vám je holky? :) já úplně v pohodě :) jen prsa a jsem unavená :) nevolnosti jsem neměla a nemám naštěstí (ťuk ťuk) :) a kdy vás čeká screening? :) já byla 25.9. na krvi a 17.10. jdu na ultrazvuk a už se nemůžu dočkat :D :)

No tak nevolnosti mě přešly předevčírem, prsa bolí jak sviňa a rostou potvory. Já teda to bříško až tak veliké nemám, tak se teď bojím, jestli mimčo roste :/…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
3.10.17 15:38

@xacxa buď v klidu, já bříško nemám ani náznakem :-) a doufám, že to tak ještě nějakou chvíli vydrží, ještě se mi to nikde moc nechce říkat… jsem 9+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
3.10.17 15:47

@kaya.ko tak já jsem dneska 9+0 a břicho mám jak kouli. Už neoblecu pomalu nic, teda kromě legín… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
3.10.17 15:51

@Petacek Tak to jsme na tom docela stejně. Já taky žádné nevolnosti neměla a nemám. :dance: První týdny jsem byla extrémně unavená, pořád jsem jen spala. Teď už to je mnohem lepší :palec: Na krev jdu v pátek 13.10. a to mě doktor objedná i na screening. Tak jsem zvědavá za jak dlouho teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
3.10.17 15:58

Holky zítra jdu poprvé na gynekologii při porodnici v Brně Bohunicích, poslal mě tam můj gyndař na rizikové. Myslíte, že mi budou už brát krev na screening (jsem 12tt od poslední MS)…nevím zda přijít nalačno, nebo ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.10.17 17:02

@CZtka moc moc děkuji za obrázky cviků. :hug: pro mimčo chci jen to nejlepší a taky bych ráda zvládla práci co nejdýl to půjde, tak když vim že můžu pro to něco udělat tak určitě vyzkoušim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
3.10.17 17:09
@JanickaaaS píše:
@kaya.ko tak já jsem dneska 9+0 a břicho mám jak kouli. Už neoblecu pomalu nic, teda kromě legín… :lol:

No já právě kouli nemám, ale z kalhot jsou mi už pohodlné pouze zateplené legíny, tak přemýšlím, že zaskočím na nákupy…akorát nevím z čeho :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
3.10.17 17:57

Obrázek příšerky ještě nemám, ale pochlubim se bříškem :oops: Taky už potřebuji nakoupit pohodlnější oblečení, které nebude tlačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
3.10.17 21:23

@Danca0804 ten rybi tuk od mollers beru a davam ho i dcerce ted jsem koupila tu ovocnou prichut a chutna to jako zvykacka :) @mikysek1990 tak to mam i ja, vzdy mi je zle od hladu pak mi dela problem do sebe neco dostat ale jak neco snim je mi lepe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí