Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ann17 píše:
@xacxa @Petacek @Vrtul to jsme na tom holky stejne.. ja taky dnes 11+2 tt
tak to je super
a jak vám je holky?
já úplně v pohodě
jen prsa a jsem unavená
nevolnosti jsem neměla a nemám naštěstí (ťuk ťuk)
a kdy vás čeká screening?
já byla 25.9. na krvi a 17.10. jdu na ultrazvuk a už se nemůžu dočkat
![]()
@Ann17 jo povidani smisou taky znam
no ja ujizdim na dzusu pomerancovym a zachutnali mi pi domacku pripraveny hambace takze jrstli to tak bude pokracovat budu jak koule asi nehrozi ze bych pribrala jen 8kg jako s poslednim
No s prvnim tehu jsem nabrala 14kg ale typuju ze ted budu mit urco vic i ztoho duvodu ze pritel je vysokej a silnejsi takze budem mit vetsi mimo no mam se na co tesit ![]()
@Petacek me je porad jak po velkem flamu.. zvracim obcasne, to jde.. ale zaludek porAd na vode..ale da se s tim jeste zit, jsou na tom holky o dost hur…
ja byla vcera u sve dr, konecne mam tehu prukazku a na screening jdu podobne jako ty.. 16.teho
a uz se tesim obrovsky
@Kikulinka83 tyjo tys mela poprve 14 a podruhe 8? to je super… ja budu mit ted rozhodne vic nez poprpve (to bylo 15 od prukazky.. takze tak 17 dohormady) ale jsem dost vysoka a byla jsem hubena, tak to to telo asi chtelo.. no ale ted rok a pul po porodu uz uúplne tak stihla nejsem
tak bych si radeji dala tech tvych 8
a domaci hambace taky muzu.))
@Ann17 no ja byla s prvnim taky hubena mela jsem 47kg
ale to uz je 15let zpatky
ale jeste pred tremi lety jsem mela 54kg a pred otehotnenim 70 a zhubla 8kg diky zachodu
ale neresim to…hlavne kdyz bude mimo v poradku zhubnout se da pak vzdycky
@Petacek píše:
@Ann17tak to je supera jak vám je holky?
já úplně v pohodě
jen prsa a jsem unavená
nevolnosti jsem neměla a nemám naštěstí (ťuk ťuk)
a kdy vás čeká screening?
já byla 25.9. na krvi a 17.10. jdu na ultrazvuk a už se nemůžu dočkat
![]()
No tak nevolnosti mě přešly předevčírem, prsa bolí jak sviňa a rostou potvory. Já teda to bříško až tak veliké nemám, tak se teď bojím, jestli mimčo roste :/…
@xacxa buď v klidu, já bříško nemám ani náznakem
a doufám, že to tak ještě nějakou chvíli vydrží, ještě se mi to nikde moc nechce říkat… jsem 9+3
@kaya.ko tak já jsem dneska 9+0 a břicho mám jak kouli. Už neoblecu pomalu nic, teda kromě legín… ![]()
@Petacek Tak to jsme na tom docela stejně. Já taky žádné nevolnosti neměla a nemám.
První týdny jsem byla extrémně unavená, pořád jsem jen spala. Teď už to je mnohem lepší
Na krev jdu v pátek 13.10. a to mě doktor objedná i na screening. Tak jsem zvědavá za jak dlouho teda…
Holky zítra jdu poprvé na gynekologii při porodnici v Brně Bohunicích, poslal mě tam můj gyndař na rizikové. Myslíte, že mi budou už brát krev na screening (jsem 12tt od poslední MS)…nevím zda přijít nalačno, nebo ne… ![]()
@CZtka moc moc děkuji za obrázky cviků.
pro mimčo chci jen to nejlepší a taky bych ráda zvládla práci co nejdýl to půjde, tak když vim že můžu pro to něco udělat tak určitě vyzkoušim ![]()
@JanickaaaS píše:
@kaya.ko tak já jsem dneska 9+0 a břicho mám jak kouli. Už neoblecu pomalu nic, teda kromě legín…
No já právě kouli nemám, ale z kalhot jsou mi už pohodlné pouze zateplené legíny, tak přemýšlím, že zaskočím na nákupy…akorát nevím z čeho
![]()
Obrázek příšerky ještě nemám, ale pochlubim se bříškem
Taky už potřebuji nakoupit pohodlnější oblečení, které nebude tlačit.
@Danca0804 ten rybi tuk od mollers beru a davam ho i dcerce ted jsem koupila tu ovocnou prichut a chutna to jako zvykacka
@mikysek1990 tak to mam i ja, vzdy mi je zle od hladu pak mi dela problem do sebe neco dostat ale jak neco snim je mi lepe ![]()