Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
7.10.17 10:29

@Saarka_O @Angie888 @Danni_ella máte pravdu holky, mě by to doma taky nebavilo… jenom mě to včera dostalo, jak já se sotva držím v práci a ona je rozzářená doma :? věřím, že už třeba od příštího týdne mi bude líp a taky to budu hned všechno snášet jinak… díky za odpověď, hned mi je líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.10.17 10:55
@Nikyna77 píše:
@STEVIANKA Spineni bude v poradku. Ja v pondeli mela misu plnou krve. Jasne cervene krve a miminecko je v poradku.Ale tedy, az dnes me pustili z nemocnice. Takze urcite klid. :hug:

Dekuju za podporu :hug:
Prcek si vklidu plave a maminka nervuje. Pry nevidi ani hematom. Vypada to na prasklou cevku nekde. Rano me nastvala krava tak mozna to. Ale po mych zk7senostech radsi zbytečně…
Co nasly u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
7.10.17 11:14

Děvčata byly svami partneři na prenatálním vyšetření (screening)?? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
7.10.17 11:16

@STEVIANKA Já špinila asi v 6tt od ms, dostala jsem hormony a teď jsem zašpinila jen po vyšetření vnitřním ultrazvukem, nebo po divokém sexu, který jsme omezili. Gynekolog mi říkal, že je to celkem běžné a může, ale nemusí to znamenat něco vážného. Takže tfuj tfuj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.10.17 11:36
@xacxa píše:
@STEVIANKA Já špinila asi v 6tt od ms, dostala jsem hormony a teď jsem zašpinila jen po vyšetření vnitřním ultrazvukem, nebo po divokém sexu, který jsme omezili. Gynekolog mi říkal, že je to celkem běžné a může, ale nemusí to znamenat něco vážného. Takže tfuj tfuj. :kytka:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
7.10.17 11:47
@Katule93 píše:
Děvčata byly svami partneři na prenatálním vyšetření (screening)?? :*

Ahoj teď jsme podstoupili prvotrimestrální screeneng a manžel byl semnou :-). Vzhledem k průběhu vyšetření jsem za to vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
7.10.17 11:53

@STEVIANKA Juu to je dobre :srdce: Zlobi nas pekne, uz v brisku hadatka.. Vis, ze ani nevim.. :( Pri prijmu mi rekli, ze pry hematom. Druhy den pri ultrazvuku, uz tam nebyl a ze pry to zpusobila nizko polozena placenta, dalsi den podezreni na zanet mocaku a nakonec vse v poradku. :nevim: Pripadala jsem si tam opravdu, jak.. Takze duvod krvaceni mi vlastne nerekli, ze pry jsem rozhodne nekrvacela z delohy, ale z pochovy. Lezela jsem tam 5dni a k nicemu. :,( ale dulezite pro me je, ze mimisek se v brisku vrtel a srdicko busilo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
7.10.17 11:54

@Monalisasmile Tak super, konečně to naše mrňe uvidí, a hlavně oba poprvé uslyšíme :oops: :oops: ještě 3 týdny :andel: musíme vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
7.10.17 12:18

@Katule93 ano byl při screeningu a jsem ráda, po vyšetření si uvědomil, že tentokrát už to musí vyjít a bude taťkou :* a navíc už teď se těší na uzv ve 20tt kdy půjde zase semnou, moc si ten pohled užil, vůbec nechapal jak tam může tak hopsat a srdíčko tak bouchat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
7.10.17 12:52

@neria55 juuu to je krásný :srdce: to můj přítel, počítám stim že bude mít na krajíčků. Od doby co ví že bude táta se náš vztah změnil, tolik lásky, a na rozdávání :srdce: :hug: jsem zvědavá jestliže to vydrží až se to narodí :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
7.10.17 13:10

Mám dotaz, příjde vám nenormální, když jsem napsala v jedné skupině na FB že mám kašílek a jedna ženská se do mě začala navážet, že to by dospělá žena nenapsala, ale možná tak 5leté dítě, že jsem to mohla napsat normálně, protože to četla jako :lol: :lol: :lol: :roll: kalíšek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
7.10.17 13:13

@Katule93 Můj manžel se taky změnil…je permanentně nadržený a my nemůžem (rizikové) a stal se zněho ochranář a po nocích už kuká po postýlkách a kočárcích na netu. V práci (je truhlář), když měl na výběr jestli bude dělat do zakázky obývací stěnu nebo dětský pokoj, tak hned že dětský pokoj, aby prý si to natrénoval :mrgreen: :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
7.10.17 13:38

Ja do prace zatim take chodim ale jsou dny kdyby se an to nejradeji vyprdla, kolikrat mi byva porad tak zle ze mam co delat abych tam nepadla, na screnningu semnou manzel vzdy byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
7.10.17 13:52

@xacxa Taky mě Furt hýčká, a nadržený též. Akorát já mám strach, no. A vždycky mě pak bolí bříško :D hihi koukám že všechny skoro stejný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.10.17 13:54

@Katule93 @xacxa náš vztah se taky změnil… ten můj je na mě pořád nalepený a mě je to až trochu nepříjemné :lol: ani na sex vůbec nemám chuť, četla jsem na internetu, že by se to na konci trimestru mělo změnit, tak doufám, protože se vždycky musím přemoct (zatnout zuby a zavřít oči :lol: :lol: ) hrozně se těším na první velký ultrazvuk (a taky trochu bojím), vůbec netuším, jak na něj bude reagovat, ale věřím, že dobře…

@Peeetha já taky, ale musíme vydržet… jsme silné ženy! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky