Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kaya.ko taky taky jsem nervózní, hlavně proto protože v mé rodině jsou samé nemoci, tak aby to nevyšlo name ![]()
@Nikyna77 píše:
@STEVIANKA Juu to je dobreZlobi nas pekne, uz v brisku hadatka.. Vis, ze ani nevim..
Pri prijmu mi rekli, ze pry hematom. Druhy den pri ultrazvuku, uz tam nebyl a ze pry to zpusobila nizko polozena placenta, dalsi den podezreni na zanet mocaku a nakonec vse v poradku.
Pripadala jsem si tam opravdu, jak.. Takze duvod krvaceni mi vlastne nerekli, ze pry jsem rozhodne nekrvacela z delohy, ale z pochovy. Lezela jsem tam 5dni a k nicemu.
ale dulezite pro me je, ze mimisek se v brisku vrtel a srdicko busilo.
Jak pises, hlavne ze prcek je vporadku ![]()
Cloveka to hnusne vydesi ![]()
Jak to tak čtu, tak to máme všechny podobné
Manžel se na miminko neuvěřitelně těší, ale také mě furt peskuje ať nic nedělám a šetřím se. Zrovna ležím u televize a on vysává
Tomu bych nevěřila, že se toho někdy dočkám
.
Každopádně manžel semnou chodí i do poradny, takže miminko viděl už dřív než na screenengu. Tam jsem byla ráda, že byl semnou jelikož bohužel nevyšel dobře a Dr. mi ihned chtěla odebrat vzorek s plodových obalů na genetiku. Strašně mě tam podpořil za což jsem vděčná
. Naštěstí zatím máme výsledky v pořádku.
@Monalisasmile Možná to bude znít divně, ale co je to ta poradna
mě o tom Doktor pořád mluví, ale že bych věděla víc. Vždycky mi řekne že jednou za měsíc budete chodit do poradny, kam?? Sem stoho všeho už mimo, mám asi těhotenstkou demenci
![]()
@Katule93 přesně, jak píše Nikyna77, jedná se o pravidelnou kontrolu u gynekologa, kde se kontroluje váha, moč, tlak, krev, případně i ultrazvuk, později ozvy srdce miminka atd. ![]()
@Monalisasmile NO já si od toho slova řeknu,, poradit" jsem teda byla teď, a připadala jsem si jak na běžeckém pase, měřil mi pánev, a bylo to strašné rychle, a ani se na broučka nepodíval jestli je v pořádku
… Nojo nikdo nic nevysvětlí, tak ještě že mám vás Holky
a vůbec je tu nějaká z Brna termín koncem Dubna?
![]()
No jejda, ale já to měla u prvního dítěte stejné, všechno bylo jak na běžeckém páse.
Každopádně jsem zdravotní sestra, tak jsem si s tím nedělala takové starosti. Bohužel podle České gynekologické a porodnické společnosti máme nárok na 3 ultrazvuky za těhotenství, které je fyziologické. Takže na bobiška se nebude dívat pokud nebude něco vyloženě špatně. Já si nyní zaplatila gynekologický nadstandard a mám tedy UZ při každé návštěvě. Což jsem ráda a i ten přístup je jiný. Jinak já jsem bohužel z Ostravy a termín mám 14.4. ![]()
@Monalisasmile to nechápu, proč je na to limit
já sem do chtěla dělat vždycky albům jak to roste, ale nějak to nezvládam
… A hlavně člověk chce vědět co se tak děje
ale jasný, říkal mi že se nesmí tak často ozařovat…
@Katule93 Já sice už v Brně nebydlím, ale jsem na rizikovéém v Bohunicích a i tam budu rodit, termín mám podle ms 21-22. dubna, pokud bude vše ok ![]()
@Monalisasmile Já teda zatím měla utz na každé kontrole, ale to je asi tím, že mám rizzikové?.. ![]()
@Katule93 dik za reakci..me to taky vystreluje, jeden krok dobry, druhy na prd..ale zatim jsem to vzdycky nejak rozesla, resp. nebolelo to, ale porad jsem to citila..jestli to tak bude az do dubna, tak mam o zabavu postarano
uz se vidim, jak v praci jako pajda roznasim navstevam kavu
to bude priiima, jak me to tam chytne
@Katule93 a na screening jde manzel se mnou a doktorka me toho naseho potomka ukazala zatim vzdycky, tak uvidime, jak to bude v listopadu, kdyz maji nejaky ten limit ![]()
@Gabculkaa Já se hlavně těším na přítelovu reakcí, snažím se na netu najít foto ult, jak asi vypadáme teď. Ale ono to není ono no.. no a teď mě ani nemluv, jsem v práci a vysavam a chytla jsme křeč do zadníce, ani zohnout jsem se nemohla, důchodce jsem ![]()