Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
637
6.10.17 20:35

Holky, netrapi nekterou z vas skriply hyzdovy sval?? Mam to uz asi mesic, myslela jsem, ze to je jenom natazene, ale posledni dva dny to je brutal. Proto jsem zacala brouzdat po netu a zjistila jsem, ze to muze souviset s tehotenstvim, coz me teda ani ve snu nenapadlo a kdyz uz, tak bych to pochopila kolem 30. tydne a ne ted, cca12+6.. 8o nemate nekdo nejakou zkusenost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
6.10.17 23:59

@Gabculkaa ahojy, mám podobný akorát mě poslední dva dny bolí,,zadek" kostrč nemůžu skoro chodit, jak mě v tom píchá. Uvidím jestli to rozchodim, jinak asi odpadnu. Jinak já jsem 10+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.10.17 07:50

Holky, chodíte do práce? včera jsem se bavila s kamarádkou, je v šestým měsíci a docela mě rozhodila… je doma v podstatě od začátku, říkala, že prostě kariéře už věnovala dost a teď má „jinou roli“. Že si celý dny čte, odpočívá, na začátku že hodně spala. K tomu se přidal její manžel, že chodí teď domů k rozzářené ženě, navařeno… Co vám budu povídat, nemohli si to vynachválit. Já jsem jim teda neřekla, že jsem těhotná (jsem dneska 10+1, na velký UTZ za dva týdny), ale když si vybavím svoji denní realitu, kdy mi je celej den špatně, v práci se neustále trápím a modlím, ať už si můžu jít domů lehnout a ráno (a vlastně pořád) bojuju s nevolnostma, tak mě to načisto mrzelo. Na druhou stranu, peníze potřebujeme a věřím, že ty nevolnosti a únava za dva týdny přejdou a bude líp. Rozhodně teď ale nejsem „rozzářená“ ani nemám navařeno, protože jsem ráda, že žiju :-) achjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
7.10.17 08:06

@kaya.ko ahojky, já dělám 12ky ještě ó tom v práci neví, ale už jim to chci v pondělí říct neboť to nezvládam fizicky, jsem unavená jak kotě, stačí se naobědvat a já usnu jak malé mimino… A nevolnosti mám akorát z vaření a smradu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.10.17 08:10

@Katule93 ale do práce normálně chodit budeš, jenom kratší směny? ty dvanáctky musí být mazec… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
7.10.17 08:39

@kaya.ko pokud to schválí tak ano, pokud ne tak jdu na neschopenku. Ale pokud je ti pořád blbě máš nárok být doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
7.10.17 08:58

@sabinasa Nevim jestli ti daly nejakou radu na priste, ale je dobre se napit vody ciste, kdyz zvladnes i dve sklenky. A jestli je tam moznost klidne si i k oberu lehni a jak se budou pokouset te napichnout zkus zhluboka pomalu dychat. Uvidis jestli to k necemu bude. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
7.10.17 09:32

@kaya.ko Do práce chodím a chci chodit co nejdéle. Doma by mi to neutikalo. Pokud má někdo možnost být doma od začátku, nechť je, ale vím, že někteří doktoři neschopenku píší jen z opravdu opodstatněných důvodů, což potřeba vaření večeří a spaní asi nebude:-)
Jinak určitě lze mít neschopenku i jen na první trimestr, pokud jsou velké nevolnosti, a pak se zase vrátit na pár měsíců do práce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
7.10.17 09:36

@kaya.ko
Já do práce chodím a budu chodit, sice jsem teď byla dva týdny doma skrz nemoc ale celou dobu bych to asi nevydržela, nevím.. bavila jsem se i s doktorem a pokud není opravdu důvod, tak by mne doma ani nenechal…
S nevolnostma jsme to měla stejně, cely dny špatně ale už pomalu začali ustupovat, musela jsem se přinutit hodně pít a jist co chvilku, to mi pomáhá, hlavně ovoce a zeleninu, nic těžkého..
Rozzarena teda taky nejsem, ale věřím, ze to jeste přijde :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.10.17 09:49

Mě doktor napsal neschopenku automaticky, poslední těhu se nazdařilo, tak mě asi pro jistotu nechal doma :nevim: každopádně jsem ráda, bývaly dny, kdy si to nedovedu v praci představit :D dneska jsem 11+0 a nevolnosti už moc nemývám, ale vubec mi to neutika :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
7.10.17 09:52

@kaya.ko ja byla s prvnim doma tez od zacatku je to lepsi ted jsem stale na rodicaku ale kdybych byla v praci opet bych sla ihned na neschopenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.10.17 09:58

Ahoj holky. Tak cekam na pohotovosti. Zacala jsem spinit. Takze uvidime… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
7.10.17 10:01

@STEVIANKA Spineni bude v poradku. Ja v pondeli mela misu plnou krve. Jasne cervene krve a miminecko je v poradku.Ale tedy, az dnes me pustili z nemocnice. Takze urcite klid. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
7.10.17 10:06

@kaya.ko Asi take zalezi na tom, o jakou praci se jedna a na povaze cloveka. Ja napriklad pracuji v kancelari, nevolnosti me minuly, nevidim proto duvod, proc byt doma…Naopak, jsem rada, ze mohu normalne chodit mezi lidi, fungovat beznym zivotem, vydelat jeste nejake penize… Pokud neni zdravotni duvod, nedokazu si predstavit, ze bych se nekolik mesicu jen tak poflakovala. Doma si toho pak uziju azaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
7.10.17 10:15

@lussynet Ty já si užívám od šestého týdne už u toho prvního :D Ale naštěstí to není tak zlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí