Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám objednaný ten s citronovou příchutí, tak jsem na něj taky docela zvědavá, ale podle toho, co jsme s manželem o tom načetli, by měl být opravdu skvělou volbou od tohohle výrobce. Myslím, že rozhodně tím nic nezkazím, když ho budu jíst ![]()
@CZtka
děkujeme
doufám, že se na příští kontrole lépe otočí ať už konečně mam fotku. Při první kontrole jsme s doktorem byli vyjukaní, že je tak velká a teď při druhý dělala Zagorku
je to prostě rebel
hlavně už chci znát pohlaví. Mluvim o ni jako o holce a co když to bude kluk chudák ![]()
Ženy mám další dotaz 19.10 jdu na další odběry a dr. mě upozornil na Tripple test, že si to můžu rozhodnout sama, jestli to chci nebo ne. Nejvíc mě děsí to, že často vychází falešně pozitivně. Nevim zda do toho jít nebo ne.
Jaký je váš názor?
@Punkacka
Sla bych podle toho jak dopadne screening. Kdyz ok, vyprdla bych se na to.
Tož ženy. Dnes první poradna na rizikovém v Bohunicích Brně. Podle velikosti plodu 10+4tt máme 2 ručičky, 2 nožičky, srdíčko tluče a otáčíme se. Už zaplňujeme skoro celou dělohu, a když mě mimozemšťánka maminkaa viděla, chtělo se jí samým štěstím plakat
![]()
Ahoj, pridavam se do klubu. Nekdy na zacatku kvetna cekame druhe mimi, termin mam kolem 10.5.. Ted jsem v 10tt. Srdicko tluce jako o zavod a vse se zda byt v poradku. Na zacatku tehu jsem hoooodne spinila a mimi obrecela, ale zmakli jsme to, pak mi v 6tt uplne zmizely tehu priznaky. Kolem 8tt pak silne nevolnosti a tehu priznaky v plne sile. Ted 10tt a citim jen napeti v prsou a trosku unava (ale ta bude spis z naseho dvouletaka
), jinak je mi fajn. Musim pravidelne jist a pit, pak je to ok. Ale jak se nenajim, je mi blbe. Co u vas? Me se zda, ze uz me pomalu zacina rust brisko. ![]()
@Annnit píše:
Ahoj, pridavam se do klubu. Nekdy na zacatku kvetna cekame druhe mimi, termin mam kolem 10.5.. Ted jsem v 10tt. Srdicko tluce jako o zavod a vse se zda byt v poradku. Na zacatku tehu jsem hoooodne spinila a mimi obrecela, ale zmakli jsme to, pak mi v 6tt uplne zmizely tehu priznaky. Kolem 8tt pak silne nevolnosti a tehu priznaky v plne sile. Ted 10tt a citim jen napeti v prsou a trosku unava (ale ta bude spis z naseho dvouletaka), jinak je mi fajn. Musim pravidelne jist a pit, pak je to ok. Ale jak se nenajim, je mi blbe. Co u vas? Me se zda, ze uz me pomalu zacina rust brisko.
Já špinila kolem 5. týdne, nasadili mi udržováky a teď jsem 10+4 podle plodu, bříško se mně i manželovi taky zdá, že roste, prsa rostou a bolí, nevolnosti ustaly asi před 4 dny
dnes jsem poprvé na utz viděla mimozemšťánka a je to něco neuvěřitelného ![]()
Ahoj tak koukám, že spoustu z váš už roste bříško. Já jsem 10+5 a žádné ještě nemám ![]()
@Domča-_-22_- píše:
Ahoj tak koukám, že spoustu z váš už roste bříško. Já jsem 10+5 a žádné ještě nemám
Ono to je vidět jen trošku, kdo by nevěděl, že jsem v tom, moh by si říct, že jsem prostě ztloustla ![]()
@Domča-_-22_- taky zalezi zda je to tve prvni tehu, u druheho brisko roste rychleji
Moje dnesni kontrola probehla na jednicku srdicko uz krasne tlouklo a merime 1,16cm a jsme 7+2
@JanickaaaS dekuji taky se mi zas trosku ulevilo kdyz bylo videt jak tluce srdicko