Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
, tak se k Vám přidávám. Už delší dobu Vás čtu, zatím jsem tedy nepřispívala..Dnes jsem cca 11+5, TP 17.04.2018, další kontrola 04.10., screening 12.10. (docela pozdě podle mě, ale ještě v termínu). Na to jaké jste měly příznaky jsem na tom byla dobře. Únava jen týden, zle většinou jen z hladu a prsa cítím pořád, ale buď jsem si zvykla nebo to je méně intenzivní. A abych přispěla do diskuze ohledně bříška - večer už je to podle mě znát, ale taky jsem měla předtím menší špíček, takže těžko říct.
Je léky nemám to oficiální ale jsem tehu podle testu 5 dní zpoždění… nevychází to asi přímo na květen ale přidávám se k vám, cekame druhé, pro partnera teda zatím překvapení, v pondělí se jdu objednat na gyn tak snad malé bude v pořádku
.. zdravím ![]()
@Gabculkaa Gabculko, mas to hodne podobne jako ja, priznaky nepriznaky, vcerne scrreningu…Me akorat pred nim neceka zadna kontrola, takze mam jeste skoro dva tydny, nez se dozvim, jak se miminku dari…
@Danni_ella no ja zas od zacatku tusim vnitrne ze to bude holka tak snad se nepletu
no nevim jestli mam zrovna dobrou postavu ale asi mozna jo ![]()
Teda holky ja vam tise zavidim stim ze jste nemeli zadne nevolnosti me bylo zrovna dneska zase blbe a to by to uz melo odeznivat tak snad se toho nekdy dockam abych uz mohla jist bez strachu ztoho ze to zas zkonci v zachode ![]()
@Danni_ella no vida, aspoň si nepřipadám, že jsem v tom sama
já i doktorce volala, jestli nemám přijít až po screeningu, ale ona ne, že mi aspoň do průkazky napíše výsledky prvních krevních testů. Takže pro mě dobrý ![]()
@Kikulinka83 nemůžu říct, že by mi nikdy nebylo zle, ale do záchodu jsem to nikdy nevyhodila a nebyly ani náznaky. Za mě samozřejmě spokojenost, tobě to teda určitě nezávidím..Na druhou stranu mám už měsíc asi skříplý hýžďový sval, což je při každém vstávání docela peklo. Ale to asi s mým stavem nesouvisí, spíš je to shoda okolností..
Tak děvčátka jdu se Vámi rozloučit, bohužel v pátek jsme prohráli náš boj. Přišlo masivní krvácení a následný potrat. Mějte se tu krásně a všem Vám držím moc a moc palečky ať to s miminkama doklepte v pořádku až do května
![]()
@Romčinka
je mi to líto. Přeji, ať si k vám miminko zase brzy najde cestu
![]()
@Romčinka to me moc mrzi Romco, bohuzel jsem si to ale myslela podle toho hcg jak jsem psala prosla jsem si dost podobnym prubehem ale doufala ze muzes byt vyjimka a mimisek se chytne, ale verim ze se brzo zadari
preji hodne stesti
Příspěvek upraven 02.10.17 v 08:52
@Romcinko - tez je mi to moc lito, drzim palce at na tehotenskem testu brzo objevis //.
@Romčinka Moc me to mrzi Romco
drzela jsem moc palecky. Ale verim v to, ze brzy na testiku zase nejdes // a uz bude vse v naprostem poradku.
Posilam ti spoustu sil. ![]()
@Romčinka achjo to me moc mrzi. Verila jsem tomu ze tam ten mimisek bude. Je mi to moc lito. Drz se. A preju at se brzo miminko zadari ![]()