Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Caukyy,
Minuly tyden jsem objevila // a vcera jsem byla na kontrole. Pan doktor tehotenstvi potvrdil a jsem v 5+5tt. Na dalsi kontrolu jdu za 3 tydny, ke vsemu v patek 13.
Tak doufam ze bude vse v poradku a ze uz bude videt i
ja mam takovou radooost!!
![]()
@JessVineyRox
Moc gratuluju a hlavne drzim palce, at je tehotenstvi pohodove a vse je tak, jak ma! ![]()
@Danni_ella jsem teď 11tt a zatím jsem nenasla:) tak jsem zvedava kdy se mi zadari najít srdicko:) kamarádky maji jen dobre zkusenosti. Byly díky tomu v klidu:))
@jakalm Dej pak vedet, az najdes
Ja snad nasla vcera v 10+4 (koupila jsem i sonogel - doporucuji), ale preci jen bych se s nekym rada pobavila, zda jsem nasla spravne ![]()
@Danni_ella teoreticky pokud tim najedes na svou tepnu-doporucuji krk nebo zapesti a porovnas s pulzaci na nrise, tak poznas…bude to minimalne 1× rychlejsi
taky mam nutkani si ho koupit
![]()
@Danni_ella ale vsichni rikaji, ze kdyz bleju jako fik, ze to uplne nepotrebuju ![]()
@Danni_ella mela jsem i u prvniho a bylo to super vudycky me to krasne uklidnilo kdyz jsem byla nervozni
ted se tesim az ho vytahnu a poslechnu si ![]()
@Danni_ella Používala jsem u prvního těhotenství asi od 12 týdne a za mě super, vždy mě to uklidnilo když jsem nemohla vydržet do další kontroly. Teď ho měla půjčený kamarádka, která má po 2 potratech a byla za něho strašně ráda, že ji to také uklidňovalo když si poslechla srdíčko a věděla, že je vše v pořádku.
@CZtka No, tep jsem spocitala na 160, takze to na muj nevypada
Ale zase jsem se nekde docetla, ze to lze zamenit s pupecnikem…ovsem, otazka je, zda uz je v 10. tydnu dotvoreny a funkcni?
Mozna to moc resim, kazdopadne, jestli jsem nasla spravne, tak doporucuji
Ja prave nezvracim, vubec nic mi neni, jsem z toho trosku nervozni… ale take jsem slysela, ze zvraceni nemusi znamenat prosperujici tehotenstvi. Je to proste bud a nebo…
@fleur38
@Danlea
Presne proto jsem si ho potrebovala poridit…pro uklidneni
Navic je pekne pustit si pak treba v praci pro pripomenuti nahravku ![]()
@Danni_ella Taky jsem mela u prvniho tehu. Od 9 tt mi to naslo krasne srdicko. Jen pozor na to, abys nasla tep miminka, melo by se jednat cca o 120-160 tepu za minutu.
A uklidnovalo me to mezi ultrazvuky, ktere jsem mela jen 4 za cele tehu.
Holky, nevím, jak vložit fotku. Ale v plodovem vaku uz je fazolka a tluče ji srdíčko
.. podle utz 6+1 ![]()