Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@budgielady gratuluji
fotku pridas pod komentarem jsou smajliky a pod nimi je kolonka pridat fotku. Melo by se nacist, co vyberes ![]()
Tak zeny po delsi odmlce se opet se svym rychlikem hlasime
13+2 tt a protoze jsem mesic o tehotenstvi nevedela tak mame za sebou pouze jednu kontrolu. Dneska prisla zprava ze test na VVV je v poradku
mam velikou radost ze zatim jde vse jak ma
v pondeli jdu na dalsi kontrolu kde mi odeberou krev na zbytek testu co nesli udelat protoze jsem nebyla nalacno. Snad uz dostanu obrazek domu. Tesim se az mimi zase uvidim
a konecne uz dostanu k mimcu technicak
![]()
@Punkacka Ty ses proste hustkacka????
A mimco je taky zviratko-po mamince
A velika gratulace, uzivej, uzivej, uzivej ![]()
@budgielady krasne
@Punkacka tak to je super
ja pujdu na prvni kontrolu az v 9tt tak jsem zvedava
@CZtka jo bude to velký zvíře
nejen po mě, ale i po tatínkovi
taky bylo na mimi zaděláno na fesťáku
a konečně si užívám, už mi není zle, mam víc energie a konečně normálně jím.
@Peeetha Jo to čekání je příšerný taky jsem na první kontrolu čekala měsíc od doby pozitivního testu. A pak mi ještě doktor řekl, že je o měsíc starší ![]()
Akorát mam starost, že už to musim oznamovat v práci a známým protože už to na mě je vidět. Jenže vůbec se mi nechce, protože to asi prostě neumim vždy se to nějak zatim pokazilo, jak to oznamujete vy ženy? ![]()
@Punkacka Je to cely prostě známka punku
Tak az se te nekdo zepta, rekni jen, ano sem. A v praci to oznam vedeni a hotovson, zbytku to dotece samo ![]()
@Punkacka Není zle…taky se těším, až to budu moc říct…a teď seš kolik? a bude foto
Já už se na pupíček těším…
Ahoj, holky, doufám že nevadí, že se přidám k vám do diskuze…potřebovala bych poradit, možná i trošku uklidnit…Pposlední menstruaci jsem měla 30.7.2017 na ultrazvuku ale dlouho nebylo nic vidět, nakonec vylezl getační váček, po týdnu žloutkový a nakonec i embryo, v pondělí mělo 3mm… Doktorka mi stále říkala, že těhotenství odpovídá, že je o 14 dní mladší. Včera jsem začala špinit, dnes jsme jeli na pohotovost, kde mi řekli, že miminko má 6mm ale že stále nemá srdeční akci.Moc se to panu doktorovi nelíbilo a mám se přijet znovu ukázat v pondělí. Myslíte, že je ještě šance, že se srdíčko rozbuší? Opravdu máte již všechny, co jste přibližně takto otěhotněli vidět na utz srdíčko? Moc děkuji za vaše případné odpovědi
Ahoj holky, tak já budu mit taky dubnatko
predpokladany termin 4.4. a taky by se mi libilo, kdyby to vyslo
mam za sebou uz i screening a vse zatim v poradku.
tak snad bude vse v poradku i dal. Ma tu někdo podobný termín? ![]()
@Zuzza123 co jsem tak pročítala různé diskuze, tak mnohdy mělo miminko srdicko az v 8 nebo 9 tydnu…vzdycky je nadeje…a ty v pondeli budes podle ms 9+1 ale podle maleho 7+1?Ridila bych se tim 7+1 a dezela…proste je mladsi a linejsi a z neceho rist musi
verim, ze srdicko bude a pokud ne v pondeli vydrz jeste ![]()
@CZtka podle ultrazvuku budu teprve 6+9tt doktor se dneska moc netvářil kvůli tomu že ještě není srdíčko a že je malý, řikal, že tim špiněním možná začíná odcházet, ale to by asi bylo na utz vidět, no ne? Ale vypadal normálně, jen prostě mladší. Takže když v pondělí kdyžak budu protestovat, že na kyretáž nejdu, tak je ještě šance? Já si myslim, že v pondělí už srdíčko bude, mám spíš strach z toho špinění. Jsem moooc zvědavá, jak to dopadne, s prvním synem tohle vůbec neznám, tak mám strach ![]()
@Domča-_-22_- ja taky
snad nebudou mit plno, treba jsem se tam chtela objednat na 1.trim.screening a to uz na me zbylo misto jen v Motole.. Nejsem z Prahy, mam to cca 50km..
@Zuzza123 ahoj ja jsem po ivf takze presne vim jak je moje mimi stare kazdopadne jsem byla na kontrole v 6+1 a byl jen vacek se zloutkem tak jsem mela jeste pockat jak se to vyvrbi za tri dny na to jsem zacla spinit jela jsem teda ke svemu doktorovi a ten rikal ze uz vidi maly plod bez akce dalsi kontrola za 10 dni mezitim jsem zacla hodne krvacet takze jsem opet byla na pohotovosti kde uz bylo mimco trosku vetsi a stale bez akce pak kdyz jsem sla na kontrolu mimi odpovidala teprve 6+5 a to uz jsem mela být 8+1 takze zatim bud v klidu muze mit proste pomalejsi nastup a casem to vsechno dozene me moje miminko uz to taky dohnalo dokonce je o jeden den vetsi musis mu proste verit a slabe krvaceni nemusi nic znamenat