Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
24.9.17 09:25

Ahoj holky, @Punkacko, ja ti uplne rozumim, hrozne moc se tesim take na obdobi az budu po 12 tt a hlavne pak po 20 tt - uleva bych rekla, ze prijde u me prave ve chvili kdy budu vedet ze je OK velky UTZ.
Uplne se divim, ze to ted takto prozivam - myslim, ze u me na to ma vliv vek, pred deseti lety u prvniho ditka jsem myslim takhle vyplasena nebyla - ted jsem porad jako na jehlach a urcite se mnohem vice sleduju a jsem mnohonasobne opatrnejsi.
Uvedomila jsme si to zrovna vcera, kdy jsem resila zda za 3 tydny letet nebo neletet na dovcu do Italie - pritom jsem pri prvnim tehu letala uplne bezne a v podstate co 14 dni pracovne po Evrope, ted jsem straspytel sileny.

Takze holky dotaz i na vas - letely byste v cca 11 tt na dovolenou letadlem nebo ne? Ja fakt nevim..ma dr si myslim mi nic moc neporadi, neb nemela pri prvni tehu problemy ani s mym fakt castym letanim.

Jo a jeste se priznam k tomu, ze jsem si objednala testovaci prouzky na kontrolu bilkoviny, cukru, krve a dalsich parametru v moci - mivala jsem celkem caste obtize s moc. cestami, ted me dole take poboliva, ale asi spis jakoby deloha nez moc. system, tak asi pro klid duse budu moc vzdy kontrolovat, ze je v ni vse ok. Kontrolu bych mela zvladnout neb jsem vystudovany farmakolog, takze toto snad zvladnu:) No jak rikam, plasan nejvetsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
24.9.17 09:58

@jeni pokud nemáš rizikový těhu - nějaký problém tak bych letěla :) já letěla týden po pozitivním testu v 6tt a v 7tt se vracela a vše ok :palec: teď už bych nemohla, jsem na rizikovým :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.9.17 10:02

@jeni Ahoj do 2.trimestru můžeš létat u fyziologickeho těhotenství jak chceš ;) Znám hodně gynekologyckých lékařek, které samy v těhotenství létaly. Jedna přiletěla z Thajska a šla rovnou na screening :D Pokud by tě to mělo stresovat, tak na to prď, protože-klasika-to je pro miminko nejhorší :roll: A pokud by se něco stalo není to kvůli letu, ale protože zkrátka bylo něco špatně a stalo by se to tak jak tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
24.9.17 12:03

Holky, moc dekuju, tak pokud dr. nebude zasadne proti az me toho 2.10. uvidi, tak asi poletime :) zbytek cest, ktere byly pracovne naplanovane jsou nastesti celkem blizko, takze tam jsem prehodila letadlo za auto, ale ten jih Italie je na auto proste daleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
24.9.17 14:01

@jeni paradoxně auto je v začátcích těhotenstvi horší - otřesy, brzdění, klepání, výmoly na silnicích, dlouhé hodiny sezení… letadlo na krátké trasy je úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
24.9.17 15:24
@Saarka_O píše:
@jeni paradoxně auto je v začátcích těhotenstvi horší - otřesy, brzdění, klepání, výmoly na silnicích, dlouhé hodiny sezení… letadlo na krátké trasy je úplně v pohodě.

ja si teda uprimne myslim ze letat casto po sobe uplne ok nebude dr vedi proc to nedoporucuji(nezakzuji ale nedoporucuji) a uz i kvuli rengenum na letisti…ja bych se bala postizeni miminka…ale samozdrejme je to kazdeho vec…kazdy k tomu vzhlizi jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
24.9.17 16:59

Ahoj, je tu nekdo?? :mavam: ja bych mela porodit v kvetnu. Dnes jsem zjistila, ze jsem tehotna, neplanovane. Uz mam doma 8 mesicni holcicku. Mam jenom tyden zpozdeni ms, ale je to tam, bylo to v testu. Nejdriv jsem brecela, potom jsem mela nervy a ted uz jsem v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
24.9.17 17:47

@Londenite Tak velka gratulka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
24.9.17 19:25

@Londenite ahoj mam doma 8 mesicniho chlapecka. Uz jsem v 9 tydnu a nevolnosti a behani okolo malyho docela zahul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
24.9.17 19:36

@Londenite @leniiisek5

Ahojte, jsem na tom podobně - doma 9 měsíční chlapeček, MS vynechaná 2 týdny. Zítra první doktor. Měla bych být na začátku 7.týdne, tak snad bude na kontrole vše ok a uvidíme tlukoucí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
25.9.17 06:48

@Whitedog tak drzim palecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
25.9.17 08:19

Ahoj holky, moc zdravim nove tehotne - velka gratulace :)
Mate muj veliky obdiv mit deticky takhle krasne blizko po sobe - ja si vubec neumim predstavit, jak bych to zvladala. Opravdu klobouk dolu :) :)
Ja budu mit ditka od sebe 10 let a i tak si zatim realitu vsedniho dne moc predstavit neumim, jako vim, ze to zvladneme, ale zatim to mam v takovych nejasnych obrysech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
25.9.17 08:51

Taky zdravim holky :mavam: :mavam:
Sleduju.ctu.ale piradaly jsme chovatelskou vystavu tak jsem bxla od ctvrtka mimo. Je pravda ze v zaprahu me tolik blbe nebylo :think:
Zdravim nove prichozi :hug:
Tesim se na zpravy od vsech. Jdu krmit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
25.9.17 09:21

Zdravim vsechny:)) dneska jsem 10+0tt, cekame druhe miminko. Doma mam 14 mesicniho spunta :mrgreen: tak tombude celkem sranda, druhe jsem chteli zkusit presne za rok, no a zkusilo se samo :lol: na prvni jsme cekali hodne mesicu a snedli pul lekarny tak to bylo krasne prekvapko. Akorat je mi hodne spatne stejne jako u syna. Tak uz se tesim az to prejde a budu moct normalne fungovat :zed: termin mi vychazi 23.4. Tak uvidime :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.9.17 10:55

@fleur38 Jsme na tom uplne stejne, dnes 10+0tt ;) Me je silene spatne, uz aby to skoncilo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí