Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Punkacka no vidis a ja bych zrovna radeji kluka ale nejak vnitrne a diky priznakum citim spis holku
Nechame se prekvapit, ale jak pises…aby bylo vse v poradku a miminka i my zdrave ![]()
@kaya.ko píše:
@STEVIANKA na pracovní jména pozor, často ráda zůstávají!
Nevadi. Masa -Maruska tajne prani ale hlavně at je Ok ![]()
@Punkacka píše: Ženy tak na prohlídce bylo mega překvápkomísto 9+3 jsem ve 12+3 o měsíc je nám víc. Poslední menstruace byla už přes těhotenství. Mimčo bylo krásné na to že jsem čekala fazoli tak bylo už krásně vidět všechno až jsem se u toho dojala k slzám
A
tohle je teda bomba
![]()
@Alexandraf píše:
@Ann17![]()
Ahoj, jsem 4+2tt, TP 23.4.
Prvni syn se narodil 27.4.15
Tak to jsme na tom stejne, mam taky termin 23.4.. A jestli uz mas syna a druhe tehotenstvi bez nevolnosti atd.,tak budes mit urco zase kluka… Me je blbe jk nikd. A to nejsem zadny hypochondr… takze to vidim na holku ![]()
@Romčinka Ty jsi ale zakladatelka te otevrene skupiny, ne te uzavrene. Ja napr. ja bych chtela do te uzavrene, nevidim rozdil mezi diskuzi a otevrenou skupinou. Omluva za anonym, jeste nemame potvrene tehotenstvi utz a nikomu to nerikame.
@Punkacka píše: Ženy tak na prohlídce bylo mega překvápkomísto 9+3 jsem ve 12+3 o měsíc je nám víc. Poslední menstruace byla už přes těhotenství. Mimčo bylo krásné na to že jsem čekala fazoli tak bylo už krásně vidět všechno až jsem se u toho dojala k slzám
haha tak to je dobre
tak to mas dobry ze to nejhrosi cekani preknota prvni 3 mesice mas tak rychle zasebou
![]()
@Romčinka taky na te myslim a mas i kontrolni sono ze??Moc moc na tebe myslime ![]()
@Cenzurejsn chces mi rict, ze kdyz je mi zle uz od nejakeho 3TT ????kdy nemuzes tusit, ze ses tehotna (i ja snedla urcite zkazenej meloun
)a do ted zacinam 9TT nejsem ready(blej meloun
)Bude to holcicka??Ja si to teda myslim taky, ale treba
![]()
@CZtka loni jsem blila az do 15tt a mam doma skoro 9 mesicniho chlapecka
@neria55 @Cudanka tak rychle? A to vám volali? Já jsem od tábora a odbery na genetiku posílají do budejc. Ježíš tak to sem nervní už ted. Snad to bude všechno v pořádku. A myslíte že kdyby to vyšlo špatne ze Dr zavolá nebo to necha az na další kontrolu? ![]()
@simcaP Jojo, volali mi. Máme na to v Brně specializovaný centrum.