Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, tak ja dnes zacala 13tt. hrozny jak to utika. uz pres mesic mam zaludek na vode a uz me to nebaviiiiiiii
. mam za sebou screening odbery. pristi stred jdu na dalsi kontrlu. nevite za jak dlouho maji vysledky? bude to uz na te kontrole?
@simcaP mě brali screening odběry ve středu a v pátek už byly výsledky ![]()
Zeny tak dneska uz jdu konecne na tu prvni prohlidku. Mam hrozny strach a zaroven jsem strasne zvedava jak to teda je. Jeste vydrzet v praci a hura na cumandu ![]()
@simcaP Já to dcery věděla druhý den. Závidím, že jsi už po 13 tt, to už bych taky chtěla. Nic mi sice není, ale už bych věděla, že to klapne… Ach jo.
@Punkacka Držím palce! Bude to dobrý ![]()
Holky, tak včera UTZ 5.tt a zatím jen gestační váček. Ale je v děloze
Za týden další UTZ..
@Romčinka
Moc děkujeme! Jsme šťastní jako dvě blechy. Ale už se těším, až budeme mít za sebou ten screening
. A zítra odběry krve, z toho se mi dělá šoufl i normálně, natož teď ![]()
Ahoj spolučekatelky. Tak se přidávám. Jsem 7tt, jsem ze všeho hrozně vyjukaná a je mi premanentně blbě. Musím brát Utrogestan 1-0-1 protože jsem špinila a občas lehce krvácela. V pondělí jsem viděla srdíčko. Jsem z toho na měkko. Jsem po jednom potratu. Ale co mě zajímá! V práci sedm hodin stojím na nohou, poslední tři dny mě ne přímo bolí, ale je to nepříjemné, podbřišek. Vadí mi nasedání do auta. A mám pocit, že mi někdo tahá v tříslech za vazy. Mám letět na gyndu? Jsem dost nervozní. Na chvíli si sednout moc nepomáhá. Když přijedu domů, tak si jdu lehnout do postele, protože jsem utahaná. ![]()
@Veronika.Berta píše:
Ahoj spolučekatelky. Tak se přidávám. Jsem 7tt, jsem ze všeho hrozně vyjukaná a je mi premanentně blbě. Musím brát Utrogestan 1-0-1 protože jsem špinila a občas lehce krvácela. V pondělí jsem viděla srdíčko. Jsem z toho na měkko. Jsem po jednom potratu. Ale co mě zajímá! V práci sedm hodin stojím na nohou, poslední tři dny mě ne přímo bolí, ale je to nepříjemné, podbřišek. Vadí mi nasedání do auta. A mám pocit, že mi někdo tahá v tříslech za vazy. Mám letět na gyndu? Jsem dost nervozní. Na chvíli si sednout moc nepomáhá. Když přijedu domů, tak si jdu lehnout do postele, protože jsem utahaná.
Radsi konzultace a neschopenka…
Cekam v ordinaci na odber krve a UL. A taky chci k nechtenym zenam ![]()
@Veronika.Berta myslím,že by bylo na zváženi nechat si vystavit neschopenku…sama pises ze to uz jednou neklaplo, ted si krvacela, tlacis utrous…ja bych to zvazila, protoze tohle ti nikdo zpet nevrati…ja osobne PN mam…take uz to jednou neklaplo, nechci byt vystavovana rizikum, kterych mam v praci mrak a neni mi dobre…treba az se to usadi a nebudu v tom nejcitlivejsim obdobi, tak se vratim, ale ted teda rozhodne ne????