Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
20.9.17 11:54

@Adushka83 zase kdyz ma v deloze vacek, tak bych neplasila s mimo…proste verime vsichni s Romčou, ze to dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.9.17 12:02

@leniiisek5 gratuluji :potlesk: ja jdu ted take z kontroly a mame 8+1 a 17mm :srdce: kontrola za dva tydny + odbery a prukazka. Radosti se zblaznim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
20.9.17 12:25

@Adushka83 @CZtka holky jste zlatíčka :hug: :hug: :hug: :hug:

Shodou okolností mi volal ted muj gyndař že má výsledky krve ze včera(které já vím už od včera) a že to odpovídá tomu co viděl, tedy jen gestační váček. At se nenervuju a přijdu v pátek znovu, pokud hodnoty budou kolem 4000 tak to je nadějné :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
20.9.17 12:30

@Romčinka jupiiik…vidis,proste to je lenoch jenom :mrgreen: beztak kluk :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
20.9.17 12:32

@Romčinka No super, dobré zprávy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.9.17 12:58

Super. Holky gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
20.9.17 13:07

@Romčinka no vidis to. Hele malej vykouknul az ukonxenem 7 tydnu a rovnou se ardickem. Tak nebuj bude to dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.9.17 13:37

Ahoj holky, musim se vam tady taky pochlubit s radostnou zpravou. Sice jsem :poblion: cely rano, ale ta dnesni kontrola mi to uplne vynahradila! Jsme uplne ukazkovy, podle ms jsem 8+5 a podle utz taky na den presne 8+5. Nase fazolinka, nekdo na fotce uvidite i kachnicku, meri 2 cm a :srdce: ji tlouklo jako o zavod. V patek padim na odbery, nalacno to jim tam hodim asi savli :poblion:. 11.10. jdu na gyndu na dalsi kontrolu a 17.10. jsem uz objednana na screening na genetiku, pry je hodne maminek, tak jsem se objednavala takhle brzo. TP zustal nezmenen na 27.4.2018. Hodne stesti vam, nam vsem na dalsich kontrolach! P. S. Fotka je trochu nekvalitni, je focena z monitoru mobilem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.9.17 13:59
@Danca0804 píše:
Ahoj holky, musim se vam tady taky pochlubit s radostnou zpravou. Sice jsem :poblion: cely rano, ale ta dnesni kontrola mi to uplne vynahradila! Jsme uplne ukazkovy, podle ms jsem 8+5 a podle utz taky na den presne 8+5. Nase fazolinka, nekdo na fotce uvidite i kachnicku, meri 2 cm a :srdce: ji tlouklo jako o zavod. V patek padim na odbery, nalacno to jim tam hodim asi savli :poblion:. 11.10. jdu na gyndu na dalsi kontrolu a 17.10. jsem uz objednana na screening na genetiku, pry je hodne maminek, tak jsem se objednavala takhle brzo. TP zustal nezmenen na 27.4.2018. Hodne stesti vam, nam vsem na dalsich kontrolach! P. S. Fotka je trochu nekvalitni, je focena z monitoru mobilem.

Jeeee super. Doufam ze zitra uvidim taky kachnu :lol: :lol: 3 :lol: :lol:
Mela bych byt 9+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
20.9.17 14:00

Ahoj dámy, před týdnem na kontrole mi doktorka našla na čípku polyp, prý nekroticky a asi odpadne a nemám se prý bát, že to může krvácet. Včera jsem lehce špinila, dnes ráno trocha světlé krve a zase špínění…bude to k tomu, žejo…nebo jak poznám, že je to vážnější? Jinak mě nic nebolí…nejsem teď v ČR, tak ani nemůžu plašit přímo u doktorky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
20.9.17 14:01
@Saarka_O píše:
Ahoj dámy, před týdnem na kontrole mi doktorka našla na čípku polyp, prý nekroticky a asi odpadne a nemám se prý bát, že to může krvácet. Včera jsem lehce špinila, dnes ráno trocha světlé krve a zase špínění…bude to k tomu, žejo…nebo jak poznám, že je to vážnější? Jinak mě nic nebolí…nejsem teď v ČR, tak ani nemůžu plašit přímo u doktorky :)

Tak pikud o něm vis a muze to tak byt a nic neboli tak to odhaduju na to. Ale hlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
20.9.17 14:17

@Danca0804 to uz je peknousek, gratulace❤️A kachnicku nevidim :think: Drzim pesri, at je vsechno v nejlepsim poradku i nadale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
20.9.17 14:19

Uzavrena skupinka

Holky nevite, jak je to s neverejnou skupinkou, kterou tu nekdo vytvoril uz na TP 5/2018?Mam zadost a nic a je tam uz 12 lidi…nebo sem jen natvrdla :mrgreen: ja pridam cerstvy obrazek 2.10. :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
20.9.17 14:21

@Danca0804 uz je tam kachna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.9.17 14:21

@CZtka
Jako kdyby melo vpravo, jak je hlavicka, zobacek, ale to je jen takova iluze, jak se to povedlo vyfotit. My tam vidime i trochu tu kachnicku :lol:. Jinak dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí