Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1979
19.9.17 09:50

@budgielady je to druhé a po dvou potratech a navíc ve 42:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.9.17 09:52
@Anonymní píše:
@Annanasova Já taky kouřila hodně, v pohodě jsem za den zvládla skoro celou krabičku(něco málo mi zbylo na ráno).. no ale teď prostě nedokážu přestat. Vím, že jsem hnusná. Ale prostě to nejde… :,( štve mě to, ale nedokážu si nedat. Teď za den vykourim tak max. 6 cigaret. Jak mám přestat??? :zed:

Já mam chuť velkou, ale prostě jsem si řekla, že kvůli miminku nemůžu. Neni to jednoduchý no, kourila jsem stejně jako ty, ale říkám si, ze uz proste nejde jen o me a to mrně za to nemůže :,( takže se držím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
19.9.17 09:54
@Annanasova píše:
@MatuRa
Asi stačí hele. Mě ale vyšly špatně krevní testy, spoustu hodnot slabších a tohle mi doktor doporučil - že vitamín E do 13tt pomáhá odbourávat volné radikály a zbavuje tělo oxidačního stresu, jinými slovy mělo by to zlikvidovat zbytky po cigaretách v těle.
Ale možná je to proto, že já kouřila hodně, až do pozitivního testu :/

Jo tak. Tyjo tak jsem zvědavá, jak to vyjde mě a jestli mi dokt. taky neco doporučí. Taky jsem kourila hodně až do testu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
19.9.17 10:05

Porodnice Brno Bohunice

Ahoj holky, todka mi známá říkala že si mám zjistít odkdy se registruje do porodnice.
Tak jsem Koukala, jen na netu. A v Brně berou až od 30tt. Tak mam čas :D ale chtělo by se podívat, není tu někdo z Brna?? :oops: že by se šel juknout snami, třeba by jsme tam pak spolu leželi :lol: 8tt termín 30.4.2018 :srdce: :srdce: 8o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
19.9.17 10:11
@MatuRa píše:
Já mam chuť velkou, ale prostě jsem si řekla, že kvůli miminku nemůžu. Neni to jednoduchý no, kourila jsem stejně jako ty, ale říkám si, ze uz proste nejde jen o me a to mrně za to nemůže :,( takže se držím ;)

holky známa kouřila cele těhotenství, měla lehký slimky, bohužel to dlouho nevydržíte. Skuste kouřit třeba karellie. Ty mají vše skoro 0 takže pocit že kouříš, ale neškodí to :) a přestaly by jste pak úplně protože by jste si zvykli na tu lebkou a pak by vám to nechybělo. Já teda přestala po 5 letech ze dne na den :D a skoro po 8 měsících jsem otěhotněla, tak bych měla být čistá..juchu… Ale jsem teď odsuzovat, smrdí mi to :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
19.9.17 10:16

@Punkacka tak snad bude vše ok. Zase si říkám kdyby to bylo až tak vážně, nedejboze se něco stálo, tak tělo by ti dalo signály. Taky mě semtam píchne v podbřišku, ale to může být i pohybem 8) už ať je 4.10 jdu na první odběr krve mám strach z jehel, a ještě v 8 ráno :roll: a zase uvidím jak jsme povyrostli :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.9.17 10:26

Holky dnes jsem byla konecne po 3tydnech na dalsi kontrole a teda jsem z toho cela smutna.Chce se mi, az brecet clovek ceka napnute, tak dlouho a nakonec se ani nic nedozvi. :,( Dnes jsem 10+3 doktorka mi napsala 9+3,takze ani pocitat neumi! Neprohledla me, srdicko neposlechla proste nic. :,( Jen zapsala vahu, zmerila panev a napsala mi prasky proti zvraceni a sla jsem. :,( A to mi minulou kontrolu rikala, ze pujdu uz na krev a ani to. :,( Dalsi kontrola, az 5.rijna a ja proste nevim ani to zda srdicko stale bije. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
19.9.17 10:37

@Nikyna77 To je Teda pěkně neochotná, to můj Dr. Mi už při prvním zjištění řekl jste těhotná, ukázal mí tu malou kuličku. A po 2 týdnech my už vystavila technicak pro těhotné :lol: :lol: :mrgreen: a hned mi řekl v 6+3 že už je tam aktivita srdce ❤️ sestřička mi vše řekla, já Teda byla v té době stále nervózní. Že se to vůbec stálo :oops: ale po tom co jsme to řekli, tam jsme klidnější :srdce: nepřemýšlela jste ó jiném gynekologovy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
19.9.17 10:52

@Nikyna77 To je hrozný:-( nechápu takhle neochotné doktory…já jdu na druhou kontrolu 2. října a jelikož jsem si na svého gynekologa přečetla naprosto šílený recenze 8o typu: že když ho člověk poprosí o fotku z UTZ, tak je to problém, když chce vědět pohlaví, tak odsekne, že od toho tu není, aby říkal pohlaví atd…, tak se děsně bojím…tak uvidím, snad se dobře vyspí:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.9.17 10:57

@Katule93 Uvazuju,uz od druhe kontroly.To me poslala na revizi s tim, ze se tam nic nedeje a ze nebyla srdecni akce v 6+3,ale nastesti v nemocnici pri kontrolnim ultrazvuku bylo vse v poradku a i srdicko busilo. Z dnesni kontroly jsem opravdu v rozpacich a mam chut si zajet do nemocnice, aby me tam prohledli oni. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
19.9.17 11:00

@michelle90 Taky hezky :( tak ta moje tam ultrazvuky ani nedela na ty posila do nemocnice. Udela vzdy jen ten prvni, aby potvrdila tehu a pak ma pri kazde kontrole poslechnout srdicko. A to neudelala, jen mi vynadala, ze pry mam upnute kalhoty, ale ze pry zapomela, ze to ted frci a od te doby jsem z ni byla mimo a nejak ze sebe nic nevydala. :,( Upnute nebyli, pac mi uple veci vadi. 8o proste hruza dnes. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
19.9.17 11:03

Tak holky nedopadlo to dobře :( Na UTZ je vidět váček ale v něm nic není tak že dle dr.je to tak 50 na 50 a mám přijít za 14 dní, holky přestávám tomu věřit, myslím že v 6+1 by mělo být už něco viděT:O(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
19.9.17 11:05

@Nikyna77 já ti nevím, ale nad tou změnou bych opravdu hodně silne uvažovala..takove nervy za to přece nestojí..ted máme byt všechny v klidu a ne ve stresu z doktorů.. změnou bůh řekla že nic nezkazis :) já teda taky nemám extrémne sdilnou doktorku, moc toho nenamluvi, ale zatím mi vždycky ukázala všechny důležite „okamžiky“ nebo jak to nazvat na utz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
19.9.17 11:13

@Romčinka
Někde jsem četla, že srdíčko je nejdřív vidět 6+1. U spousty holek se skutečně objevilo až později. Nevzdávej to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
19.9.17 11:16

@Coolca já bohužel neměla ale vidět vubec nic, prázdný váček jen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie