Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@budgielady je to druhé a po dvou potratech a navíc ve 42:)))
@Anonymní píše:
@Annanasova Já taky kouřila hodně, v pohodě jsem za den zvládla skoro celou krabičku(něco málo mi zbylo na ráno).. no ale teď prostě nedokážu přestat. Vím, že jsem hnusná. Ale prostě to nejde…štve mě to, ale nedokážu si nedat. Teď za den vykourim tak max. 6 cigaret. Jak mám přestat???
Já mam chuť velkou, ale prostě jsem si řekla, že kvůli miminku nemůžu. Neni to jednoduchý no, kourila jsem stejně jako ty, ale říkám si, ze uz proste nejde jen o me a to mrně za to nemůže
takže se držím ![]()
@Annanasova píše:
@MatuRa
Asi stačí hele. Mě ale vyšly špatně krevní testy, spoustu hodnot slabších a tohle mi doktor doporučil - že vitamín E do 13tt pomáhá odbourávat volné radikály a zbavuje tělo oxidačního stresu, jinými slovy mělo by to zlikvidovat zbytky po cigaretách v těle.
Ale možná je to proto, že já kouřila hodně, až do pozitivního testu :/
Jo tak. Tyjo tak jsem zvědavá, jak to vyjde mě a jestli mi dokt. taky neco doporučí. Taky jsem kourila hodně až do testu ![]()
Ahoj holky, todka mi známá říkala že si mám zjistít odkdy se registruje do porodnice.
Tak jsem Koukala, jen na netu. A v Brně berou až od 30tt. Tak mam čas
ale chtělo by se podívat, není tu někdo z Brna??
že by se šel juknout snami, třeba by jsme tam pak spolu leželi
8tt termín 30.4.2018
![]()
@MatuRa píše:
Já mam chuť velkou, ale prostě jsem si řekla, že kvůli miminku nemůžu. Neni to jednoduchý no, kourila jsem stejně jako ty, ale říkám si, ze uz proste nejde jen o me a to mrně za to nemůžetakže se držím
holky známa kouřila cele těhotenství, měla lehký slimky, bohužel to dlouho nevydržíte. Skuste kouřit třeba karellie. Ty mají vše skoro 0 takže pocit že kouříš, ale neškodí to
a přestaly by jste pak úplně protože by jste si zvykli na tu lebkou a pak by vám to nechybělo. Já teda přestala po 5 letech ze dne na den
a skoro po 8 měsících jsem otěhotněla, tak bych měla být čistá..juchu… Ale jsem teď odsuzovat, smrdí mi to ![]()
@Punkacka tak snad bude vše ok. Zase si říkám kdyby to bylo až tak vážně, nedejboze se něco stálo, tak tělo by ti dalo signály. Taky mě semtam píchne v podbřišku, ale to může být i pohybem
už ať je 4.10 jdu na první odběr krve mám strach z jehel, a ještě v 8 ráno
a zase uvidím jak jsme povyrostli ![]()
Holky dnes jsem byla konecne po 3tydnech na dalsi kontrole a teda jsem z toho cela smutna.Chce se mi, az brecet clovek ceka napnute, tak dlouho a nakonec se ani nic nedozvi.
Dnes jsem 10+3 doktorka mi napsala 9+3,takze ani pocitat neumi! Neprohledla me, srdicko neposlechla proste nic.
Jen zapsala vahu, zmerila panev a napsala mi prasky proti zvraceni a sla jsem.
A to mi minulou kontrolu rikala, ze pujdu uz na krev a ani to.
Dalsi kontrola, az 5.rijna a ja proste nevim ani to zda srdicko stale bije. ![]()
@Nikyna77 To je Teda pěkně neochotná, to můj Dr. Mi už při prvním zjištění řekl jste těhotná, ukázal mí tu malou kuličku. A po 2 týdnech my už vystavila technicak pro těhotné
a hned mi řekl v 6+3 že už je tam aktivita srdce ❤️ sestřička mi vše řekla, já Teda byla v té době stále nervózní. Že se to vůbec stálo
ale po tom co jsme to řekli, tam jsme klidnější
nepřemýšlela jste ó jiném gynekologovy?
@Nikyna77 To je hrozný:-( nechápu takhle neochotné doktory…já jdu na druhou kontrolu 2. října a jelikož jsem si na svého gynekologa přečetla naprosto šílený recenze
typu: že když ho člověk poprosí o fotku z UTZ, tak je to problém, když chce vědět pohlaví, tak odsekne, že od toho tu není, aby říkal pohlaví atd…, tak se děsně bojím…tak uvidím, snad se dobře vyspí:-/
@Katule93 Uvazuju,uz od druhe kontroly.To me poslala na revizi s tim, ze se tam nic nedeje a ze nebyla srdecni akce v 6+3,ale nastesti v nemocnici pri kontrolnim ultrazvuku bylo vse v poradku a i srdicko busilo. Z dnesni kontroly jsem opravdu v rozpacich a mam chut si zajet do nemocnice, aby me tam prohledli oni. ![]()
@michelle90 Taky hezky
tak ta moje tam ultrazvuky ani nedela na ty posila do nemocnice. Udela vzdy jen ten prvni, aby potvrdila tehu a pak ma pri kazde kontrole poslechnout srdicko. A to neudelala, jen mi vynadala, ze pry mam upnute kalhoty, ale ze pry zapomela, ze to ted frci a od te doby jsem z ni byla mimo a nejak ze sebe nic nevydala.
Upnute nebyli, pac mi uple veci vadi.
proste hruza dnes. ![]()
Tak holky nedopadlo to dobře
Na UTZ je vidět váček ale v něm nic není tak že dle dr.je to tak 50 na 50 a mám přijít za 14 dní, holky přestávám tomu věřit, myslím že v 6+1 by mělo být už něco viděT:O(((
@Nikyna77 já ti nevím, ale nad tou změnou bych opravdu hodně silne uvažovala..takove nervy za to přece nestojí..ted máme byt všechny v klidu a ne ve stresu z doktorů.. změnou bůh řekla že nic nezkazis
já teda taky nemám extrémne sdilnou doktorku, moc toho nenamluvi, ale zatím mi vždycky ukázala všechny důležite „okamžiky“ nebo jak to nazvat na utz
@Romčinka
Někde jsem četla, že srdíčko je nejdřív vidět 6+1. U spousty holek se skutečně objevilo až později. Nevzdávej to. ![]()
@Coolca já bohužel neměla ale vidět vubec nic, prázdný váček jen