Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
592
18.9.17 18:13

@Annanasova na Malínovou směs od dědka kořenáře nedám dopustit, taky ji mám doma, je to směs bylin pro ženy a má strašně moc účinkú já ji prvně koupila na srovnání hormonů po antikantikoncepci, zmírňuje bolesti při MS, podporuje otěhotnění, o porodu nemůžu říct rodila jsem přes 20 hodin a zkončila na akutním císaři, ale zachránila mi kojení -podporuje laktaci, kdy se mě malej kvůli kloboučkům odstavil ve 2a půl měsíci a já si udržela mlíko a odstříkávala do 10 měsíců.
@STEVIANKA a brala jsi Malinovou směs celé těhotenství? Držím pěsti ať všechny kontroly a Už dopadnou dobře. Já jdu na 1. ko ve středu. Jinak beru Femibion1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
18.9.17 18:37

Gennett

Jo ještě jsem se chtěla zeptat :D
Jdete někdo na první velký screening ve 12tt v Praze do Gennetu?
Mě to čeká za chvíli a jsem z toho neeervnííí))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.9.17 18:37

Jj malinovou a chmelovou pred otehotnenim. Tedka uz malinovou. Vim ze malej vylitnul jak strela. Rikaly ze byl cely od mazku ktery prave malinovka podporuje :palec: takze bez nastrihu a porod super. Ale vse muze byt i jinak. Ja tedy doufam ze ne.
Myslim ze hlidat nas budou. Chodim tedy jiz 19 let do Arlety a pan Dolezal rikal ze musime prezit prvni trimestr ze u starsich je vice potratu. Jinak asi standartni testy. Plus neodmitnu neco navic vek je proti nam ale to dáme :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.9.17 18:38
@leniiisek5 píše:
@STEVIANKA nas malej heste do skolky nechodi proze ma teorve 8 mesix

Tak to je prdola :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.9.17 18:43
@Annanasova píše:
To zní dobře ta malinová směs :))
K čemu to přesně je?
Já beru Femibion, bokem ještě kys listovou a nyní na doporučení lékaře i vitamín E (jako bývala kuřačka) a ještě mám doporučené magnesium.

A samotný femibion nestačí?? O tomhle jsem vůbec neslyšela, taky jsem přestala kouřit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
18.9.17 19:34

@Romčinka za me je nejlepsi.Hele podle me jedno kafe nevadi…ani dve :D Kdyz totiz vidis kolik maminek v tehotenstvi kouri, pije kavu nebo alkohol, bere drogy, neresi listovku ani femibion a deti se rodi zdrave…pokud mas chut na kavu nebo dvojiku vinka, nevidim duvod, proc ne?? ;) Ja teda osobne nekourim, kavovamoc nejsem, ale cas od casu si dobre presicko dopreji a kdyz mam velkou chut, tak si naliji i zdibec vina…a ve druhem ci tretim trimestru si toho vinka dam klidne dva zdibce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.9.17 19:52

@CZtka no víno mě taky napadlo, miluji vinný střik a myslím že jeden fakt neublíží ničemu :)

@STEVIANKA no jen at nás hlídají, taky se nebráním ničemu akorát bych měla strach s odběru plodovky… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.9.17 19:53
@Romčinka píše:
@CZtka no víno mě taky napadlo, miluji vinný střik a myslím že jeden fakt neublíží ničemu :)@STEVIANKA no jen at nás hlídají, taky se nebráním ničemu akorát bych měla strach s odběru plodovky… :cert:

Jj plodovka me desi :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.9.17 20:02

@STEVIANKA ale myslím že pokud testy dopadnou v pořádku tak se na ní nemusí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
18.9.17 20:13

@Romčinka kdyz dopadnou dobre neni duvod…a nekde sem cetla, ze se daji udelat pred plodivkou jeste jedny spesl testy z krve…tusim, ze to byly stranky profema :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.9.17 20:22
@Romčinka píše:
@STEVIANKA ale myslím že pokud testy dopadnou v pořádku tak se na ní nemusí ne?

Nemusi. Coz je super. Dvim myslim nad 35 posilaly „automaticky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
18.9.17 21:25

Ja bere kyselinu listovou a becko ale to jenom kvuli tomu, ze mi praskaji koutky @Romčinka jinak ja mam jeste apku 9 mesicu od nivei, jo a kavu piji jednu denne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
18.9.17 21:31

Ahoj holky, tak jsme si dnes udělala test a jsem podle MS 5+3 a doufám, že to tentokrát klapne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1979
18.9.17 21:37

@Romčinka Já na plodovce už byla u dcery a bylo to v pohodě. To zvládneš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
18.9.17 21:57

Ahoj holky, tak dnes na kontrole už srdíčko bylo :srdce:. Děkuji za povzbuzení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí