Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
15.9.17 09:39

@Yanika My jsme plánovali svatbu pristi rok, ale na dovolené se zadarilo a tak vsechno domlouvame jeste na letošní listopad, nechtela jsem v porodnici mit jiné jméno nez male ;) jen doufam ze do te doby se vsechno ustálí a nebude mi tak zle, ale měla bych byt v 19tt tak snad uz bude klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
15.9.17 09:44

@mikysek1990
To nejsou dobré vyhlídky :,(
Já žádné negativní zkušenosti nemam, tak nevim odkud to pramení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
15.9.17 09:44

@TerinaKosina 19tt uz ti bude lip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
15.9.17 12:53

@MatuRa Jo taaak :D Ja jsem dnes 9+6 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.9.17 07:17

@TerinaKosina No právě taky zvažujeme letosni listopad.. partner by raději se svatbou počkal po porodu, ale já chci, abychom už byli svoji. Trochu mě děsí nevolnosti, protože se poslední dny zacali objevovat a to jsem dle včerejší kontroly 6+3 (ale mimi je malé tak dr tvrdí, že je to spíš 6+1).. tím pádem na svatbě bych měla být +- 12-16tt.. To už by nevolnosti být snad nemusely.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.9.17 07:19

@leniiisek5 tak to celkem závidím.. pokud se rozhodneme dělat svatbu letos, tak asi v listopadu a to nemáme vůbec nic :lol: prostě hurá akce :lol: snad se objeví nějací hosté takhle narychlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.9.17 08:57
@Yanika píše:
@leniiisek5 tak to celkem závidím.. pokud se rozhodneme dělat svatbu letos, tak asi v listopadu a to nemáme vůbec nic :lol: prostě hurá akce :lol: snad se objeví nějací hosté takhle narychlo :lol:

To zvládnete :) my se zasnoubili v dubnu a svatba byla v srpnu. A to jsme všehovšudy byli doma měsíc, protože jsme byli na pracovní cestě :D ( brát jsme se nemuseli, naše mimi je až následek svatební noci :srdce: :mrgreen: )
držím palce ;) ono toho ve finále tolik neni, pokud si sama nebudeš dělat výzdobu atd atd., tak to v pohodě zvládnete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1732
16.9.17 10:01

Holky, mate tu nektera problemy a varenim? Mam nevolnosti a kdyz mam varit, treba jako dneska kralika..tak se to zhorsi. Dela se mi spatne z masa, sunky, syru.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.9.17 10:53

@sabinasa ja jsem v permanentni nevolnosti :mrgreen: No nekdy si holt zada tento stav velike obeti :lol: ale muz je dospelej a kdyz je mi ouvej hodne, tak at si proste uvari sam nebo namaze chleba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.9.17 11:23

No holky u nás svatba za 3 týdny a mě každý den spatne :poblion: nejhorší jsou dny, kdy musím vstávat v 5 na denní, to se pravidelně po…ale když mám den volna a můžu si dyl polezet, tak je to o trošku lepší. K tomu ten stres na svatbě.. No bude to zajímavý.. hlavně moc neradete, moje známá v 2.mesici po svatbě potratila..kszdopadne ale moc uzijte :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.9.17 14:11

@sabinasa já mám problémy s otevřením ledničky :mrgreen: kolikrát mám i chuť, že bych si něco dala, ale jakmile ji otevřu, tak se mi zhoupne zaludek :poblion:

Příspěvek upraven 16.09.17 v 14:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.9.17 14:14

@MatuRa taky jsme měli v plánu udělat mimi nejdřív o svatební noci.. no mimino se rozhodlo dřív, tak děláme svatbu teď. Snad se vše stihne 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
16.9.17 17:59

My jsme se puvodne meli brat uz loni kdyz jsem mela 2 mesice do porodu ale jelikoz si moje rodina postavila hlavu tak jsme to odlozili na letosek 7.10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.9.17 19:31

@sabinasa mě se dělá špatně jenom z představy masa! tuhle mi přítel psal „nakládám vepřový maso na večer“ a já v duchu jenom bleeee…

poslední dva týdny jsou víceméně téměř bezmasé… co mi naopak teď chutná (a nikdy jsem moc nemusela) jsou ořechy

ale nevolnosti mám docela silný, musím chodit do práce, ale ráno vždycky než se tam dovleču… kolem poledne se to sklidní, ale ráno jsem chodící mrtvola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
16.9.17 20:17

@kaya.ko tak to dopadnu jako tvoje kamarádka, budeme to muset všem říct dřív, protože do velkýho ultrazvuku nemám šanci to břicho schovat ;) A s tím masem to mám úplně stejně já byla takovej masožrout a teď nemúžu kolem masa ani projít zato sladkýho bych se ujedla, to zas bude kilo navíc, doufám že netrumfnu první těhu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí