Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děvčata kdy jste šly poprvé na kotrolu? Jde mi o to aby bylo něco vidět:o)))
Jinak moje testy ze včera, dnes jsem byla na krvi a zítra bude výsledek, tak tam snad…
@Romčinka ahojky,pokud chceš mít opravdu jistotu a vidět plod i se srdíčkem, tak bych šla cca 7+Nebo 8+…Pokud to opravdu nevydržíš posuň to o týden…dřív to je ale risk a pokud tam uvidí gestační a žloutkový váček a miminko si dá načas, tak budeš spíš ve stresu. Tím spíš, pokud máš posunutou ovulaci, tak to nemusí odpovídat. Takze za me, pokud nemusis a citis se dobre-nespechej ![]()
@CZtka no cítím se dobře akorát mě pobolívá břicho ale to jsem měla u každého těhotenství, tak že počkám, moc děkuji, pokud je vše v pořádku miminko neuteče ![]()
@Romčinka ono to asi záleží i na Dr já volala řekla že poslední ms byla 8.8. a že bych se objednala na začátek října nebo konec září a sestřička že to je pozdě že určitě dřív a jdu příští středu a to bych měla být 6+1. Já bych zavolala a domluvila se s dr.
@Danca0804 jsme na tom uplne stejne, jak s 7+4tt tak s nevolnosti, porad bych jen spala a chvilku bych ocima snedla cokoliv ale jen bych mela otevrit pusu, je mi desne. Navic me zaclo trapit paleni zahy a takovy zvlastni pocit jakoby tlaceni v zaludku. Snad bude lip ![]()
Holky tak ja jdu zitra na prvni kontrolu, budu 6+7 a uz ted mam pocit ze se snad zblaznim strachy… Snad uz bude
a vse v pohode..To cekani je na palici ![]()
Ahojky muzu se k vam pridat? Termin mi vychazi na 13.5 zatim jsem ale nebyla na gynde tak uvidime zdali se to nezmeni, dnes rano jsem si delala posledni tehu test a vypada takto, ptristy tyden se chci objednat na kontrolu
@Danlea nemá volno, prý až v říjnu a to si mám o termín volat až v pátek, platím si v gyncentru 1000kč za členství a tohle mi ted řekne… @Mishina1 tak že jsi 7+0 ![]()
@Peeetha krásné mě vychází termín 14.5 a taky jsem ještě nebyl u lékaře a včerejší testy…
@Romčinka jsem sem dala spatny test tento je dnesni, super a kdy planujes jit? ja bych chtela jit tak v 7 tydnu uvidim no
nechci se zbytecne stresovat, tve testy jsou
ja si digital uz nekupovala
@Peeetha no jelikož muj doktor má volno až v říjnu budu už 8+…tak to už je jistota…
@Romčinka jo? Ja nevim
Ale stejnak…vim ze mam ovulku asi pozdeji takze si myslim ze ve skutecnosti to bude stejne mladsi nez podle posledni MS. A snazim se na to psychicky pripravovat ![]()