Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@leniiisek5 píše:
Ahoj holky potrebuju uklidnit. Od rana mi boli zada a trochu v podbrisku. Na kontrole jsem bdvojčata lu stredu a byl videt jen gestacni vacek. Dnes jsem 6+4 a na kontrolu jdu az pristi tyden. Myslite ze ty bolesti jspu normalni, bojim se ze o mimi prijdeme![]()
A jake mas bolesti v podbrisku? Ja je mela pichlavy a zada me take boleli. a u me ani v 9tt se nic nevyvinulo. Prisla jsem o dvojcatka. ![]()
Já jsem 6+5 dnes, jdu příští středu na prohlidku na krev a na ultrazvuk..už se nemůžu dockat
to je hrozný to čekání ze????
Je mi dost spatne pořád hlad pořád na zvraceni motá se mi hlava a unava…no to je šílené jsem totálně bez energie ![]()
@letníček spis je to bolest jako tlak. Nepicha me nikde proste jen bolest tlaku. Nevim kak to popsat
@letníček to je mi moc lito
vim co prozivas. Hlavne at aspon bolesti brzy ustoupi a zvladnes uz to co nejlip fyzicky i psychicky…
a to se zjistilo pri kontrole nebo uz jsi mela potoze a jela k doktorovi?
@leniiisek5 píše:
@letníček spis je to bolest jako tlak. Nepicha me nikde proste jen bolest tlaku. Nevim kak to popsat
Tak to je vporadku. ![]()
@letníček dekuju. Ja uz jednou potratila v 6 tydnu. Naseho prcka jsem prenasela 14 dni a ted ac je to brzy tak na miminko se moc tesime
@Mishina1 píše:
@letníček to je mi moc litovim co prozivas. Hlavne at aspon bolesti brzy ustoupi a zvladnes uz to co nejlip fyzicky i psychicky…
a to se zjistilo pri kontrole nebo uz jsi mela potoze a jela k doktorovi?
Zjistilo se to pri kontrole. Ano. Volala jsem ze mam dve carky na testu tak si me objednal doktor na minulý tyden v pondeli. A uz se mu neco nezdalo okamzite. Na ultrazvuku jsem byla docela dlouho. Rekl mi ze mam dva vacky. Pak ze vidi neco v levym vejcovodu a nelibi se mu to. Pak ze vedle vacku mam nejakou srazeninu a ve vaccich neroste zadny plod. Tak me poslal na odbery krve asi 6× a hcg vecne stoupalo. A zadny plod. Minuly tyden ve ctvrtek zadna zmena. Naopak vacek co byl vetsi nez druhy vypadal pry spatne. Ne jak ma pry vypadat. a skoro ani nerostl. Hcg ale neustale rostlo. Vcera jsem sla na kontroli hcg 8400 zadny plod vetsi bolest v podbrisku a hned ze ma podezreni na mimodelozni tehotenstvi jeste. Tak me poslal na revizi na potrat tehotenstvi v deloze a zitra mi odeberou krev na hcg jestli bude klesat kdyz ne tim padem je plod v tom vejcovodu. protoze tam porad neco videj ale nevedi co.
@leniiisek5 píše:
@letníček dekuju. Ja uz jednou potratila v 6 tydnu. Naseho prcka jsem prenasela 14 dni a ted ac je to brzy tak na miminko se moc tesime
Nemas za co. Budes to mit ale narocny ja mam deti od sebe 2 roky a myslela jsem ze se zblaznim. Kdyz budes mit fungujiciho tatinka ktery nenecha ale vse jen na tobe. Tak si myslim ze budete stastna rodinka
spanek je pro maminku dulezity. ja na ne byla sama. A musim rict ze jsem se vyspala az po roce a pul. Ma druha dcera byla urvanek a furt musela jist. A skoro vubec nespala
takovy oci jsem z ni mela
ted mm bajecneho partnera a s obema mi pomaha. Sice jsou to skolacky uz. Ale nemuzu si stezovat. Hodne casto se mi stava ze kdyz prijdu z prace domu je uklizeno navareno a o deti postarano. A kdyz prijde pozdeji partner domu tak zas naopak tohle udelam ja. Respekt ve vztahu jsem jeste nezazila. Vetsinou chlap pro me nic neudelal. Furt ja skakala jak jehich maminka. U tohodle partnera je to jine. Zeny si vazi. Proto vim ze mit s nim miminko, je ten pravy
a vam preji hodne sil
a stesticka.
Ahoj, momentálně jsem 8+6 tt a termín porodu podle ms je 19.4.18. Na kontrole jsem byla cca pred 14-ti dny kdy srdíčko krasne tlouklo a dalsi kontrolu mam 26.9. kdy mne čeká velký utz. Bříško me poboliva, vadí mi pachy, jsem emocne extrémně nestabilní a cca kazdy 3 den zvracim.
@letníček u nas to bude komplikovane, protoze pritel jezdi kamionem a dostane se domu nekdy v tydnu ale nekdy az o vikendu
@letníček achjo…to je mi lito. Drz se. Drzim palce at je ti brzy dobre a vse se pozdeji v dobre obrati ![]()
@leniiisek5 píše:
@letníček u nas to bude komplikovane, protoze pritel jezdi kamionem a dostane se domu nekdy v tydnu ale nekdy az o vikenduace]Tak to ti nezavidim. Ja mam strejdu kamionaka. A moji tetu vidi na vikend jednou za 3 tydny. Ale… beru to zpet. Radsi budu mit trochu lineho muze ale verneho. Dozvedela jsem se neco co uprime nechapu a boli to. Asi ten potrat mel byt. Vse ma svuj duvod.
Alespon budete mit dobre kackya detickam poridit krasnou dovolenou
@Mishina1 píše:
@letníček achjo…to je mi lito. Drz se. Drzim palce at je ti brzy dobre a vse se pozdeji v dobre obrati
Mockrat dekuji.
Uz aby se to dobre obratilo
@letníček sice pres tyden doma moc neni ale kdyz prijede tak se venuje malymu. No dneska uz je mi lip. Tak jsem byla asi pretazena. Tak padime na nasi kazdodenni prochazku