Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rielka já to měla rozházený a poslední MS jsem měla 15.7.
Ale ovulaci až cca 20.8., tak mu to budu muset takhle asi říct
Tak děkuji, zavolám.
Tak holky, dnes kontrola 5+6 a byl videt gestacni vacek 11 mm, zloutkovy vacek byl..plod jeste nebyl..Ale pry to je tak jak ma byt, ze podle udavane posledni MS je to presny. Na dalsi KO jdu 26.9.
@JanickaaaS Já jsem dnes 10+2 ale tenhle hlad mam už naky týden.
@sabinasa tak uz jdu taky z kontroly. Pry je vsechno v poradku, velikost odpovida tydnu a uplne mini mini srdicko mi tam na moje prani vyhledala
na kontrolu jdu 27.9. uz na krev a dostanu prukazku. Jupii ![]()
@sabinasa podle poslední MS jsem 5+6, paní doktorka mi to nijak nepřepočítávala… říkala, že mimčo odpovídá velikostně pátému týdnu. Celkově jsem byla docela rychle venku ![]()
@kaya.ko ja taky
vzali cytologii, prohmatl s tim, ze deloha je mekka a vysoko..pak ten utz a vse v poradku. Moč jsem tahla zbytecne ![]()
@Radůzaaa ahojky, teda…to je mi moc lito, takovy soky
Jasne budes vedet az po kontrole no… Ale ja bych se radsi pripravila i na horsi variantu.
Kazdopadne budu drzet palce, at se to jeste v dobre obrati ![]()
@Radůzaaa to je mi líto s tím HCG…me teda řekli že stoupající hodnota HCG je velmi dulezita..ja to měla tak, že jsem byla na prohlídce v 7tt a byl prázdný gestační vacek…nabrali mi hcg které bylo jen 1100…a za necelý týden 670…takže bylo jasné že jde o zamlklé a já musela na revizi..v den revize bylo kolem 500, ale to jsem šla hned druhý den ať to mám za sebou…snad se to u tebe v dobré obrátí a bylo to jen jinou laborkou
…
Holky trošku z jiného soudku
..potřebuju poradit mimo tehu…myslím že jsem zahlédla, že jsou tady i zdrav šestricky.. no takže..chlap mi včera nechtěně dupl plnou vahou na malíček u nohy..a prasklo mi v něm tak, že jsme to oba slyšeli.. bolest šílená..a dneska už mám mezi maličkém a dalším prstem modřínu…a při pohybu malíčku směrem nahoru k nártu mne to pekelne bolí (bolí mne místo mezi malíckem a chodidlem)…řeším co s tím..jestli jít k Dr když na rtg nemůžu ????..dělá se s tím něco jiného než že se stáhne prst k sousednímu?
jsem z toho nešťastná chlap jede na služební cestu a ja zůstanu s dětma sama a gramlava ![]()
@devi Ahoj, to Tě lituji
Já když jsem si zlomila malíček tak mně udělali RTG a pak mi ho jak píšeš stáhli k druhému prstu, jednou jsem šla na převaz a pak už jsem si to převazovala sama. A na další kontrolu už jsem nešla. Ale určitě bych si na chirurgii zašla ať se na to dr. podívá. Přeji brzké zahojení ![]()
@devi ahoj pokud ti nejak zasadne neoteka nart, tak bych to v tomto pripade neresila… zavaz, leduj a ono to odezni…muzes mazat nejakym mazadlem-Traumel např. Na zklidneni a ulevu od bolesti. Budes sedet v cekarne xhodin a reknou ti to same
@CZtka díky holky…naštěstí to povolilo..sice ho mám modrý…a ještě trochu bolí..ale už se to dá
uf