Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak ja mela jit tento tyden ve stredu ale jelikoz mi nema kdo hlidat prcka. Tak jdu az za dalsi tyden. To budu skoro v 9 tydnu. Doufam ze mimi uz bude videt
@Yanika Ano to bylo. Já jsem stím vůbec nepočítala.. a týden opožděná menses.tak říkám pro jistotu si udělám test, nikdy nevyšel pozitivní a najednou čumím říkám tak Asii stress.. a najednou bum druhá, takový pocit jsem nikdy neměla… No hlavně velmi ve špatnou dobu. Řešíme domeček, a hodně těžké to je ???? ale oba se těšíme, ale obavy jak to vše zvládneme, nejsme připraveni finančně ????
Ahoj holky…snažíme se od cervence posledni MS 7.8. Cyklus mivam 33 dni…dnes teprve 3 dny spozdeni ale test negativní…co si o tom myslite? Zkusim ho znova ve stredu…ale cekali jste taky nektera tak dlouho na dve carky? ![]()
Holky je tu nektera ktera nema vubec zadne tehotenske priznaky?
Ja jsem dnes 8+1 a srdicko bylo potvrzeno v 7+1 minuly tyden. na zacatku mi vyrasila vyrazka a pobolivalo v podbrisku…ale ted mi neni vubec nic…pocit nevolnosti jsem nemela ani jednou, pachy ci unava take ne.
je tu nekdo pres 8tydnu uplne bez priznaku?
Ahojky všem je tu někdo? Já dnes zjistila že jsem asi těhotná. PM 7.8 a testík:o)
@janaShakti já mám taky poslední ms 7.8 a test pozitivní, jak máš dlouhé cykly?
@Romčinka ahoj,tak docela ti zavidim…mam PM taky 7.8. ale test negativni… ![]()
@janaShakti píše:
@Romčinka ahoj,tak docela ti zavidim…mam PM taky 7.8. ale test negativni…
Mam cyklus 30-33 dni…dnes je to 36 dni to jsem ještě nemela…a ty mas jak dlouhy?
To bude napínavý ![]()
@Katule93 Měla jsem to podobně
když byli pochyby nebo zpoždění, tak jsem si dělala test a vždy negativní. A teď v neděli si říkám, pro jistotu.. A ty dvě čárky se udělali hned. Nechápala jsem a hleděla a nevěřila. Vlastně doteď se mi tomu nechce moc věřit
Taky jsme těhu teď neplánovali. V červnu jsme se zasnoubili a plánovali svatbu s tím, že o mimi se začneme pokoušet příští léto hned po svatbě. No mimoň malý si to naplánoval jinak a já se teď s tím musím smířit. Svatbu asi o rok posuneme, nechci se vdávat ani těhotná ani kojící.
@evan14
Ahoj, já nemám vůbec nic. Ale jsem teprve 6+0tt. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet.
@Coolca Doktorka rikala, ze mam byt rada ze se citim normalne…ale vsem holkam co je zle tise zavidim…aspon citi ze se neco deje
![]()
@evan14 me od 9tt začlo být lépe a zhruba od 10tt mi už není vůbec nic, nyní jsem 12tt a pozorují jen únavu, stačí mi být hodinu venku na nákup a hned jak přijdu jdu spát
neboj vše je určitě ok, pořád si to opakuj ![]()
@Katule93 jsme na tom podobne, ja jsem dnes 6+1, na kontrolu jdu teprve ve stredu. Ale taky se oba těšíme, resime domecek a trochu se obavame jak to vse vyjde. ![]()
@Rielka
Já jdu na první kontrolu zítra, to bych měla být taky 6+1 tt ![]()