Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
11.9.17 16:39

@Romčinka já měla poslední MS 8.8.! Mám ale krátké cykly, takže tehu zjištěno již minulou sobotu a první návštěva doktora až příští pondělí. Nemůžu se dočkat až ho/ji uvidím. Co ty, kdy jdeš na kontrolu? A mas nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.9.17 17:34

Tak jsem se objednala na gyndu a jdu hned zítra :mrgreen: jsem zvědavá :mrgreen:
Holky, kdy vám začali nevolnosti? Já jsem doteď měla jen bolesti podbřišku a bradavek a dnes mám pocit jako by mi furt leželo jidlo na žaludku, taková jakoby těžkost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
11.9.17 18:01

Nováček

Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala :mavam: Poslední ms 8.8. cykly 25 dní takže prvního ducha na TT jsem objevila už minulý týden. Dr. jsem dnes volala a jdu příští středu tak doufám že tam už něco uvidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
11.9.17 18:19

@Bar82 ahoj,a jak kratky mas cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
11.9.17 18:24

@Danlea ahoj,takze minuly tyden jen duch a ted nekdy uz sis dělala? Ja PM 7.8. a vcera test negativni…mam cyklus tak 30-33 teprve 3 dny spozdeni…ale nevim myslim ze uz by to bylo videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
11.9.17 18:36

@janaShakti já cca28-30

@Yanika no já taky dříve testovala ještě před vynecháním a nic a ted až týden po vynechání a koukala jsem jak blázen jelikož mi nic není:o))))A taky jsem to neplánovali. Jsem po 3 IVF ano jedno nevyšlo tak jsme to pomalu vzdali a ted když jsme plánovali stěhování tak místo toho čekáme miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
11.9.17 18:38

@Romčinka tak snad to nedostanu a nejaka carka uz tam za tri dny bude :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
11.9.17 19:00

@janaShakti jjo dělala jsem jich víc dám foto. Je to moje 2. těhu a je vše jinak jak při 1. Je mi špatně už týden před ms tak jsem testovala brzo a byl tam duch už 3 dny před ms, ale u prvního vůbec žádné příznaky, cykly jsem měla 30 dní a 2 dny po vynechání ms jenom takový malý dušík, který byl vidět až test uschnul, tak zkus vydržet a testnout později. A ješte z vlastní zkušenosti každý test ukazuje jinak i když mají stejnou citlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
11.9.17 19:06

Ms 2.9. nedorazila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
11.9.17 19:17

Krasny dvě carky :) ja uz taky jedno mam a taky to bylo jinak…ted jsme si v cervenci rekli ze to zacnem zkouset…v srpnu jsem to dostala na dovci to byla pecka :roll: a ted teda cekam…nechtela jsem se tak upnout ale dva dny uz nemyslim na nic jinyho…cutim tlak a teplo v brichu a je me tezko po kazdym jidle ale MS porad nikde… @Danlea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
11.9.17 19:59

začátečnice

Zdravím ženy, ráda bych se k vám přidala. Jelikož čekám poprvé doufám, že tu najdu podporu a plno rad. Poslední MS mi začala 17.7. Jelikož jsme to neplánovali a byl trochu stres tak jsem opožděnou MS neřešila, ale tim že jsem v TV a všude kolem začala víc vnímat děti a těhotný tak jsem test zkusila 24.8 a byli tam //. Na první prohlídku jdu 21.9 tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
11.9.17 20:04

@janaShakti to znám, taky jsme se v červenci začali snažit s tím že na pohodu když to vyjde do listopadu tak supr že navážu na mateřskou a první mesíc nic a už jsem řešila každý jiný píchnutí než jsem zvyklá :roll: to nejde na to nemyslet. Držím pěsti ať ms nedorází a brzy objevíš alespoň dušíka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.9.17 20:11

@Romčinka Jeee tak to gratuluju! :srdce: Určitě máte doma obrovskou radost ;-).. my jsme furt vedle.. hlavně já. Chtěla jsem, aby mimouš přišel po svatbě a abych byla víc připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
11.9.17 22:01

@Coolca tak dej vedet jak jsi dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.9.17 07:02

@janaShakti cykly mám 25 dni
@Danlea tak to jsme na tom uplne stejně.

Prikladam foto testu shora od 2.9. do 8.9. Raději si kontrolují, zda hormony stoupají. Zatím to vypadá, ze ano. Kontrola totiž až v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí