Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
169
6.9.17 14:09

@Jerrysmall ja to mela tak, ze jsem dopoledne prisla, uz presne nevim v kolik. Po chvili me ulozili na pokoj, kde jsem byla jeste s jednou slecnou. Dali mi prasek na nervy a ona jela asi za pul hodky na sal a ja asi za hodinu cca.. Presne uz nevim. No a pak mi na sale udelali kontrolni utz, pak me uz uspali a hotovo. Na pokoji jsem se probudila asi po hodine a po dvou hodinach od zakroku me pustili s tim, ze me nekdo musi odvezt, kvuli te narkoze. Tak pro me prijel odvoz a ja jela domu. Pak jsem byla asi jeden den doma a sla hned do pracr.. Zaridila bych si hlidani radsi na cely den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
6.9.17 14:26

@Maria37 nestras s temi priznaky, tak drzim palce
@Trinetka předtím zatim ne, tak ja juknu ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
6.9.17 14:30
@Rielka píše:
@Maria37 nestras s temi priznaky, tak drzim palce
@Trinetka předtím zatim ne, tak ja juknu ted :)

tak člověk prostě cítí, že je to špatný… teď jsem se dívala na tabulky a je o 14 dní menší než by mělo a i dr. říkala, že si nemám dělat plané naděje, že mě neposílá hned na revizi, protože za týden trošku porostlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
6.9.17 15:01

@Rielka já tě mám v seznamu rozeslaných pozvánek.. mě to chodí na mejlík a měla bys to mít v upozornění, tak se mrkni..

Holky, kdo bude chtít do soukromé dubnové skupinky, tak žádosti posílejte mě, jen zítra odjíždím na krátkou dovču, tak se mnou mějte strpení, nebudu na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
6.9.17 15:26

@Trinetka tak az se vratis tak te poprosim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
6.9.17 16:00

@Maria37 ach jo, ale asi mas pravdu lepší si pak ty nadeje asi nedělát, tak to zvladni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
6.9.17 16:06

@Trinetka jo uz to vidim… Aha vy to mate jen pro druhe a vice deti a jen duben :( to jsem asi mimo, tak promin, cekam teprve prvního spunta a az zacatek kvetna :( v poho, tak uzivejte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.9.17 16:10

@Rielka neee Rielko pojd za nama :-) je nas tam hodne, co rodime az konec ke konci dubna a par holek je tam i provorodicek.. a ty jsi aktivni, takze vitana ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
6.9.17 16:11

@Maria37 to me mrzi :,( ale jeste to neni uplne ztracene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
6.9.17 16:33

Já bych měla být ted 6.TT ale jdu na kontrolu až za dva týdny kde mi určí datum porodu, mělo by to být konec dubna začátek května:-)
také bych se chtěla přidat k vám do soukromé skupinky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
6.9.17 17:10
@Ann17 píše:
@Rielka neee Rielko pojd za nama :-) je nas tam hodne, co rodime az konec ke konci dubna a par holek je tam i provorodicek.. a ty jsi aktivni, takze vitana ;)

@Rielka přesně tak, jen to klidně přijmy :) já už k tomu nejsem potřeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.9.17 17:21

Holky a v cem je lepsi ta soukroma skupina? Jinak ja taky cekam prvni mimi a termin podle kalkulacky 2.5. Takze jsem taky trochu mimo. Ale jen se chci zeptat v cem je to jiny nebo lepsi, krom toho ze to nemuze videt nekdo jiny kdo tam nepatri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
6.9.17 17:36

@Rielka v kliduuu ja taky cekam prvniho a jsem v te skupince :D neboj, jsou tam fajn a nevadi jim ze cekame prvni

@Mishina1 me se to libi vic, ze je to tam trochu „soukromejsi“ a neni tam např. 50 lidi ale jen par zenskych, takze se orientujes kdo je kdo, koho kdy ceka prohlidka atd :) a vsechny tam jsou fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.9.17 17:39

@yareah no tak to zni fajn, poslu tam tedy taky zadost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
6.9.17 17:47

@Mishina1 jasan :) ale Trinetka psala ze bude az v sobotu, takze asi az se vrati z dovci tak ti to potvrdi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí