Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
5.9.17 07:49

Tak ja uz vim vice. Doktorka mi rekla ze uz jsem v 7+1 tt. Mam dva vacky bez embryí. Vzali mi krev ve stredu budoi brat znovu a chtěj zjistit jestli hcg narusta nebo klesa. Jestli klesa tak jsem samovolne potratila a krvaceni teprve prijde, pry prvni moznost. Druha moznost jestlo hcg stoupa a na ultrazvuku stale se nebudou vyvijet embrya tak se pry jedna o mimodelozni tehotenstvi a embrya museji hledat a vyndat. A treti moznost nejmene pravdepodobna ze se teprve budou vyvijet. Ale vacky mam uplne prazdne. :nevim: :,( tak lezim v nemocnici a jen cekam. Take mi zjistili ze se jim nelibi levy vajecnik. Takze lezim i kvuli tomu tady. A vacky vypadaji pry podivne jinak nez normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
5.9.17 08:03

Přidávàm se :-)

Ahoj, konečně přesně po 12 měsících vynechá a MS a //! Zjištěno v sobotu. Na kontrolu až 18.9., tak jsem hodně nervózní. To je 14 dni!!! Nemůžu na to myslet :roll: Zatím mi nic není, krom bolestivych prsou a dnes v noci pálení žáhy. A to asi po druhé v životě. Doma máme dvě dcery 12 a 7 let, tak snad se manželovi splní sen a bude to kluk! :lol: Ale to by byla jen tresnicka na dortu. Hlavně ať jsme všichni v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
5.9.17 08:07
@Mikaela2018 píše:
Ahoj holky, mužů se k vám připojit? Včera testíku dvě čárky, podle kalkulačky termín porodu 10.5.2018. Jsem tak nějak v šoku, o mimi se sice snažíme už přes rok a půl (máme doma čtyř a půl letou holčičku),ale fakt mě to těhu zaskočilo po tak dlouhé době marné snahy. Kdy se mám objednat k doktorovi? Chtěla bych mít 100% jistotu a nechci si brát moc propustek, aby v práci nepojali podezření :)

To velice chapu. Ja se snazila 4 roky s jednim partnerem. Rozesli jsme se, nasla so noveho a behem 3 mesicu vztahu jsem v tom. A jeste dvojcata. Az jsem prekvapena na maximum. Jak je tomozne. Ale nedopadne to dobre. Nemam tam embrya jen dva vacky. objednej se hned. Vysel ti test pozitivni tak zavolej a oni te objednaji cca za tyden urcite. Ja mam treba doktora ktery ma i ve vecernich hodinach otevreno. Tak jestli i ten tvuj ci tva doktorka tak se objednej nejak po praci. Ja sla prave taky po praci. Hodne stesti preji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
5.9.17 08:09

Ahoj holky, rada bych se k vám pripojila. Podle kalkulačky bych měla být 5+1tt, k doktorce jdu až za týden. Zatím mi všechny testy vychází jako pozitivní. Jsem z toho nervózní, procitam všechny diskuze a až moc se kontroluji. priznaky žádné, jen mě bolí trochu prsa…díky za podporu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.9.17 08:24

@Coolca klidek, taky doufam ze je vse ok, jsem 5+2 :) a taky mi nic moc neni, trochu unava, trochu prsa, sem tam mne bodne v brise ale zas to ustoupí nic zasadniho :) na zvraceni taky jen minimalne, když jsme lezli na kopec, ale jinak ok.
Ja jdu pristi stredu na kontrolu a nemohu se dockat :)
Ted jen řeším, ulomil se mi kousek zubu a kamoska mne strasi ( v podstate jedna ze tri osob co to vi) ze mam jit hned k zubari, ze jestli mam v zubu kaz, tak by mohl do tela vylucovat nejakou infekci a ta pry by. mohla zpusobit potrat, tak ja nevim ted, zda cekat na doktora nebo zavola zubarce ci co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
5.9.17 08:37

Cauwes holky zitra budu 7tt je mi tak hrozne zle od rána do večera pomalu jen zvracim a v noci nespim uz se to nejak nedá zvládat s práci myslíte ze je možné ze by me dr mohl nechat doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
5.9.17 08:51

@Rielka určitě zavolej zubařce.. zmiň se, že jsi těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
5.9.17 08:55
@Coolca píše:
Ahoj holky, rada bych se k vám pripojila. Podle kalkulačky bych měla být 5+1tt, k doktorce jdu až za týden. Zatím mi všechny testy vychází jako pozitivní. Jsem z toho nervózní, procitam všechny diskuze a až moc se kontroluji. priznaky žádné, jen mě bolí trochu prsa…díky za podporu :palec:

ahoj, já jsem už 6+4tt a jen trochu únava a trochu prsa (někdy víc někdy míň) jinak o. k., ani břicho mě nebolí, kontrolu mám zítra, minulý týden jsem byla na utz a bylo vše o. k.

Příspěvek upraven 05.09.17 v 08:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
5.9.17 08:55

Ahoj také se přidávám poslední ms byla 21.7. a včerejší kontrola potvrdila 6+3 TT se :srdce: akcí miminka takže termín také v dubnu někdy kolem 24 :mrgreen: ještě nemám ale termín porodu potvrzený mudrou :P příští měsíc si jdu pro těhu průkazku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
5.9.17 08:58

@Rielka
Díky za podporu. Kdy jdes presne na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
5.9.17 09:04

@letníček proč by se měla hned objednávat na kontrolu? Stejně tam nic nebude a bude akorát ve stresu jak většina holek co běží na kontrolu brzo…já šla po jednom potratu až v 8tt na první kontrolu a bylo vše ok. Objednávat se za týden po pozitivním testu je blbost!…stejně co se stane, stane, člověk to neovlivní…

A je mi líto co teď zažíváš, vypadalo to tak nadějně, ale možná se to ještě přehoupne k lepšímu, musíš věřit. :kytka:

Příspěvek upraven 05.09.17 v 09:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
5.9.17 09:06

Vítám nově příchozí členky a přeji bezproblémový průběh :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.9.17 09:13

@Trinetka myslis ze jo, tak asi brnknu dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.9.17 09:16

@Coolca presne ve stredu 13 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
5.9.17 09:27
@Juliet 93 píše:
Ahoj také se přidávám poslední ms byla 21.7. a včerejší kontrola potvrdila 6+3 TT se :srdce: akcí miminka takže termín také v dubnu někdy kolem 24 :mrgreen: ještě nemám ale termín porodu potvrzený mudrou :P příští měsíc si jdu pro těhu průkazku :lol:

super, gratuluji! Jsem stejně jak ty, utz mě čeká zítra… vzhledem k tomu, že mě jen trochu bolí prsa a jsem unavená (jinak o. k. bez nevolností a tak…) tak jsem zvědavá, jak to dopadne… den před kontrolu mám nejmíň příznaky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí