Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
5.9.17 13:01

@Mishina1 Právě že bolesti žádné a ani úplně jasná červená krev, spíš se tak střídá tmavá růžová a hnědá.. Tak mám naději ;-) U prvního těhu jsem nic takového nezažila a nebýt rostoucího břicha a později pálení žáhy, tak ani nevím že jsem těhu, takže ty příznaky co se tu řeší úplně chápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.9.17 13:10

@Jerrysmall no vidis tak to bych videla nadejne…muze to byt treba ten hematom..:) drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.9.17 13:22

@Nikyna77 no to mne tak tyral jeden a od toho jsem utekla, ale stejne nemam rada zadneho zubare. Nechapu, jak to nekdo dobrovolne muze delat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.9.17 13:41

@Mishina1 Dekuju, jsi hodná ;-) A ty jsi na tom teď jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
5.9.17 13:53

Můžu se přidat? :-)

Ahoj holky,
můžu se k vám přidat? Dneska to je podle poslední ms 9+5tt :-) Jsem objednaná na čtvrtek, prý pokud bude vše na utz dobré, tak půjdu rovnou na krev. Akorát mám strach, protože jsem tam byla vlastně už v 5tt a byl vidět jen váček. Takže srdíčko jsem ještě neviděla. :,( Utíká to šíleně pomalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.9.17 13:53

@Jerrysmall neni vubec za co :) jinak ja jsem na konci 6 tydne. Na KO jdu az pristi ctvrtek, tak uz zacinam byt vynervovana, ale snazim se na to nemyslet. Priznaky mam tak nejak porad stejne, ale muzu normalne fungovat takze dobry. Spis je to o tom prezit do kontroly :roll: snad to utece rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.9.17 13:58

Holky, šly jste k doktorovi až kolem 7. týdne? Mě to vychází, že bych k němu měla jít až začátkem října, aby bylo něco vidět. :mrgreen: Jsem těhotná sotva pár dní. Ale já to snad nevydržim měsíc ještě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.9.17 13:59

@Mishina1 Tak držím palce vše tentokrát dobře dopadne ;-) Já to znám, to čekání je šílené.. :zed: Ale musíme vydržet ;-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
5.9.17 14:03

Tak dnes na první kontrole už :srdce: bilo. Podle utz dnes 5+5tt. Za tri týdny další kontrola. Bohužel mě pořád trápí zvracení.. doslova nic v sobě neudržím. Dr mi dnes predepsal cipky Torecan, ale zatím bez účinku… Starší synek ted lítá od jedné babičky ke druhé, protože nedokážu ani pořádně vstát z gauče, natož s nim jit ven :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.9.17 14:05

@zvedavka01 ja jdu uplne na konci 7tt. Myslim ze pokud jsi v pohode, vyplati se pockat. Driv je prd videt a akorat te vydesi. Pri minulem tehotenstvi ktere nedopadlo, jsem sla na prvni kontrolu brzy a vydesili me, ze to je nejakej mrtvej plod mozna. Po tydnu kontrola a kdyz jsem tam sla, smirena s tim ze je to spatny, tak srdicko vykouklo a jina mudr se divila ze me ten minule tak vydesil. A za ty nervy to pak nestoji… Ver ze to bude dobry a uzivej si to :palec: a gratuluji:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.9.17 14:06

@Jerrysmall dekuji :hug: a zitra cekam dobre zpravy od tebe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
5.9.17 14:06

Ahojky ženy, tak musím říct, že u mě taky žádné příznaky až na bolest prsou když je trochu zmacknu, takze si zatim hvizdam a doufam, ze se to nezmeni :D zhruba 1× denne oranzove spinim, ale nestresuju se, doufam ze za to muze hematom ktery se vyplavuje (prosim prosim at to tak je :D ) minule pondeli byla velikost gestacniho vacku odpovidajici 5+4 stari od oplodneni a vel. embrya 3mm se :srdce:, tak jsem zvedava jak to bude vypadat pristi pondeli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.9.17 14:07

@LaEllaX to je krasny :potlesk: :) a to zvraceni teda hruza..Snad ti Torecan brzy zabere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.9.17 14:22

@Mishina1 Děkuji za radu. Určitě chci vydržet, než tam lítat stokrát a nervovat se. :palec: :lol: Jen je to fakt náročný. Jak mi ty dny utíkají v průběhu roku rychle, tak tohle bude asi nejdelší měsíc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
5.9.17 14:29

@Margitta Ahooj zdravím z Hůrky ja jsem 6+6 :) ale trpím jako pes, celý den mi je zle a mam pocit že je to horší a horší co ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí