Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@simcaP hele to jsem ořvala ikdyž jsem nebyla v jiném stavu
bylo to v lednu ![]()
Taky čekám druhé dítko. Holky, před chvílí jsem hodila svou první těhotenskou šavli.. Vůbec si nedovedu představit, že mám malýmu jit jen ohřát oběd
to bude moje smrt asi… v prvním těhotenství mi nikdy az tak moc špatně nebylo. Jen při pomyšlení na jídlo se mi zase navaluje ![]()
@LaEllaX ja pri prvnim rehu skoncila kapackach. Neudrzela jsem v sobe vubec nic
@Feendulka Ou
to chapu a uplne vim, jak se citis.Ale,kdyz na tom druhem
bylo, tak bude i ted.
neboj. ![]()
@Nikyna77
Ahoj, teď jsem přišla od dr. a
bije, dostala jsem průkazku, jsem v 10t…moc se mi ulevilo
Chci se zeptat máte nějakou tu soukromou skupinu jak jsem četla v diskuzi?
@Feendulka Ahoj,tak vidis supeeeer.
take, uz mam prukazku.
Je to hned lepsi pocit.
Ano je ja napisi zakladatelce, at ti posle zadost. ![]()
Tak mám holky velký strach, jsem v 7TT a včera večer jsem trochu krvácela, ráno už jen hnědý výtok. Ráno jsem volala doktorovi a říkal, že teď s tím nic moc neudělá, pokud nemám bolesti a krev se nerozjede, tak mám vyčkat. Jdu k němu na kontrolu ve středu. Teď odpoledne zase tmavě růžová…
Jsem doma s tříletou dcerou a moc ležet nemůžu. Jak poznám, že jde opravdu o potrat?
@Jerrysmall já jsem pak začala krvácet víc…dostala jsem klasické měsíčky..
Asi po dvou dnech od prvního krvaceni
@Jerrysmall já tam byla několikrát..když jsem začala poprvé krvácet..a pak když se to krvácení rozbehlo…a Dr furt říkal že s tím nic neudělají..
což mi bylo tak nějak jasne..jen jsem nevěděla co dělat a jestli je vše „ok“ se mnou abych sebou nekde nesekla..jinak. krvácela jsem i u dalšího tehu po tom potratu.. měla jsem pod miminkem hematom
ale tohle naštěstí dopadlo dobře..dali mi léky(utrogestan a Ascorutin) a mimco se udrželo..
třeba kdyby mi to dali i u prvního byli by to ok!? Těžko říct…uvidíš
@Trinetka já si furt říkám že lepší když odejde samo než jít případně na revizi ![]()
Berete tu nekdo nejake vitaminy? femibion nebo zdrave miminko, nebo jak se to jmenuje? ve stredu budu 11tt tak jestli ma cenu jeste kupovat si nejake? treba ten femibion se bere myslim do 12tt. ja beru jen listovku a zinek. Tak jestli to staci? ![]()
@simcaP existuje zakladatelce, uz jsem psala a slecna(pani), uz ma zaslanou pozvanku. ![]()