Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2698
4.9.17 10:10

@simcaP hele to jsem ořvala ikdyž jsem nebyla v jiném stavu :D :D bylo to v lednu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
4.9.17 11:41

Taky čekám druhé dítko. Holky, před chvílí jsem hodila svou první těhotenskou šavli.. Vůbec si nedovedu představit, že mám malýmu jit jen ohřát oběd :( to bude moje smrt asi… v prvním těhotenství mi nikdy az tak moc špatně nebylo. Jen při pomyšlení na jídlo se mi zase navaluje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
4.9.17 11:46

@LaEllaX ja pri prvnim rehu skoncila kapackach. Neudrzela jsem v sobe vubec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
4.9.17 12:04

@Feendulka Ou :( to chapu a uplne vim, jak se citis.Ale,kdyz na tom druhem :srdce: bylo, tak bude i ted. :hug: neboj. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
4.9.17 12:38

@Nikyna77
Ahoj, teď jsem přišla od dr. a :srdce: bije, dostala jsem průkazku, jsem v 10t…moc se mi ulevilo :dance: Chci se zeptat máte nějakou tu soukromou skupinu jak jsem četla v diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
4.9.17 15:26

@Feendulka Ahoj,tak vidis supeeeer. :* :hug: take, uz mam prukazku. :potlesk: Je to hned lepsi pocit. :lol: Ano je ja napisi zakladatelce, at ti posle zadost. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
4.9.17 16:30

Tak mám holky velký strach, jsem v 7TT a včera večer jsem trochu krvácela, ráno už jen hnědý výtok. Ráno jsem volala doktorovi a říkal, že teď s tím nic moc neudělá, pokud nemám bolesti a krev se nerozjede, tak mám vyčkat. Jdu k němu na kontrolu ve středu. Teď odpoledne zase tmavě růžová… :,( Jsem doma s tříletou dcerou a moc ležet nemůžu. Jak poznám, že jde opravdu o potrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
4.9.17 16:39

@Nikyna77 ta skupina uz neexistuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.9.17 16:39

@Jerrysmall já jsem pak začala krvácet víc…dostala jsem klasické měsíčky.. :? Asi po dvou dnech od prvního krvaceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
4.9.17 16:44

@devi :( A šla jsi do špitálu kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
4.9.17 16:49

@simcaP existuje jiná ;) stačí mi napsat a přidám vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.9.17 16:53

@Jerrysmall já tam byla několikrát..když jsem začala poprvé krvácet..a pak když se to krvácení rozbehlo…a Dr furt říkal že s tím nic neudělají.. 8o což mi bylo tak nějak jasne..jen jsem nevěděla co dělat a jestli je vše „ok“ se mnou abych sebou nekde nesekla..jinak. krvácela jsem i u dalšího tehu po tom potratu.. měla jsem pod miminkem hematom :P ale tohle naštěstí dopadlo dobře..dali mi léky(utrogestan a Ascorutin) a mimco se udrželo.. :think: třeba kdyby mi to dali i u prvního byli by to ok!? Těžko říct…uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.9.17 16:54

@Trinetka já si furt říkám že lepší když odejde samo než jít případně na revizi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
4.9.17 17:11

Berete tu nekdo nejake vitaminy? femibion nebo zdrave miminko, nebo jak se to jmenuje? ve stredu budu 11tt tak jestli ma cenu jeste kupovat si nejake? treba ten femibion se bere myslim do 12tt. ja beru jen listovku a zinek. Tak jestli to staci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
4.9.17 17:25

@simcaP existuje zakladatelce, uz jsem psala a slecna(pani), uz ma zaslanou pozvanku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí