Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
31.8.17 08:56

Ahoj holky mohu se k vám přidat? Jsem dnes 6+1 ale dle utz to vypadá o malinko víc uz bylo vidět i srdíčko v nemocnici :) kazdopadne holky je mi cely dny neuvěřitelně zle mate nejakou parádní radu po čem mi bude lépe? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
31.8.17 09:46

@Domča-_-22_- já jsem včera úspěšně aplikovala kolu a rohlíky, pak vývar a dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
31.8.17 10:00
@Danca0804 píše:
@letníčekJá taky zatím nezvracela, ale žaludek mám dneska jako na vodě a blbě je mi dost, víc by ani nemuselo teda :lol: :D. A taky se mi chce hrozně spát, od rána jsem už asi tak stokrát zívala :D. Vidím to tak, že až přijdu z práce, jdu spát. Snad neprospim půlku těhotenství, chtěla bych si ho taky trochu užít :)

nebooj užiješ :hug: ještě máš před sebou spousta týdnů. mě začalo nějak bolet na pravé straně v podbříšku nevíš čím to asi bude? já ani nebývám moc utahaná spíš až k večeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
31.8.17 11:04

@Rielka Ona ji dava, kdyz vidi ze se tam neco deje a je vse v poradku hned.Ale tedy podrazily ji. Kolik holky stoji prukazky u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
31.8.17 11:09

@Domča-_-22_- Hašlerky. Po prvnim bombonu mi to nepomohlo, ale ted bez nich nedam ani ranu. Chlap jen vidi, ze mi zacina byt zle a tasi haslerku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
31.8.17 11:15

@Nikyna77 kolik to stoji? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6076
31.8.17 11:16

@Nikyna77 Tak to je dobře, že je vše ok. :palec: :kytka: Teda, alepsoň omluva, to je takové minimum. No nic, asi nechtěla přiznat svojí chybu. Oni jsou Dr.na to dost háklivý. :roll: A průkazka něco stojí? To jsi mě překvapila. Bych tam čučela jak puk až by po mě chtěli peníze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
31.8.17 11:44

U nas stoji 50 korun žádná hrůza ja bych ji měla teď taky dostat už se na ní těším
a ženy co máte termín na začátku dubna už jste se nějak objednávali na screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
31.8.17 11:52

@Nikyna77 u nás za prukazku nic.. To by mě ani nenapadlo ze se za ni někde platí :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
31.8.17 11:56

@kačka121 já mám termín 1.4. a screening provádí můj Dr. Tak jsem ráda že nemusím nikde volat a tahat se až někde na konec Ostravy :lol: jsem objednaná na 13.9. na poradnu a možná už prý proběhne screening pokud bude dost velkej, kdyžtak za dva týdny :D a odběry o 2dny dřív, to asi ale nebudou výsledky tak rychle ne? Máte některá zkušenost jak dlouho trvá vyhodnocení těch odberu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
31.8.17 12:07

Ahoj holky, to je sranda, jak tady půlka z nás psala, jak se cítí „netěhotně“ a ted jak to tady čtu prosíte o rady, co je dobré proti nevolnosti :D Směju se, protože řeším to samé, bylo mi skvěle a ze dne na den se to změnilo. Připadám si celý den jako po opici, jen vzpomenout na jídlo a už mám sliny na jazyku. A nejlepší je ten paradox, že mi je dobře, jen když jím..jakmile se najím, do 5 minut je mi špatně z toho jídla..Fakt konec..taky jsem přišla na to, že je mi nejlépe v sedě, jak si lehnu, musím to těžce rozdýchávat.. Asi si taky koupím nějaký ten čaj, to je jako i nějaký přímo těhotenský nebo je to jedno? :nevim: Já se totiž jinak docela bojím těch bylinkových, některé jsou zrádné.. :think: Jo a holky s těma průkazkama, to je nějak obecně dané, kdy Vám ji Dr. dá, nebo to si určí každý sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
31.8.17 12:13

@neria55 já jdu právě na kontrolu 12.9.a to už bych měla podle MS být 12 tt ale pak doktor říkal ze jsme o týden menší a screening musím do Brna a právě se bojím toho abych to stihla jelikož se děla do konce 13tt co se tyče výsledků to nevím u nás se krev bere v den UTZ takže já byla ráno vzali krev pak UTZ a kolem 16 hodiny mi volali výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
31.8.17 12:37

@Domča-_-22_- me pomaha hodne studene ovoce z lednicky, sem tam cola po locich a nebyt nikdy ani prejezena ani nenajezena… ale reknu ti, zadna paradani rada asi neni :( bohuzel.. je to otravny..a musime to vydrzet, taky se modlim, aby to netrvalo dlouho :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
31.8.17 12:50

@Mia 28 mě nevolnosti začaly kolem 6tt a ustaly teďka v 10tt tak snad uz nedorazí :palec: mě pomáhala jediné vychlazená cola, nic jiného…tak přeju holky ať je brzy líp :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
31.8.17 13:10

Dekuju holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie