Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
30.8.17 07:44

@Radůzaaa ja nejsem po ivf… Ale prave asi maji lepší uzv v těch centrech, tak uvidíš :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
30.8.17 07:46

@sabinasa ja myslím že neschopenku plati pak po tech dvou tydnech stat, tak uz je to jedno ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
30.8.17 09:06

Tak jsem holky dneska ráno poprvé zvracela :) ale jinak bolesti podbřišku už ustoupily, ale nastoupila děsná únava… a všechno mi smrdí :-) je to moje první dítě, tak jsem ze všeho trochu vykulená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1732
30.8.17 11:23

@Mishina1 @Ljucy diky holky :) pochopila jsem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
30.8.17 11:28

@Mishina1 Já mám smlouvu na dobu určitou do konce roku a pochybuju, že mi jí prodlouží :roll:. Na mateřskou bych teoreticky, když bude vše v pořádku měla nastoupit v únoru 2018, bude mi i tak firma platit mateřskou? :think: :nevim: A co ten leden, to budu v únoru bez peněz? :D já to moc nechápu :D promiň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
30.8.17 11:44

@Verukas taky to moc nechapu, ale podle mne oni řeší ze pujdou na neschopenku, to ja nepujdu asi a podle mne budeme mit penize kdyztak z pracaku co ti plati prvni mesice. A fakt nikdo nevěříte ze by vam to prodlouzili? :( ja bych brala ještě chodit do prace kdyz nemam nebezpecnou pro prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
30.8.17 11:51

@Nikyna77 hoj, co ty? Jak se doktorka tvarila? Co povidala? Je vse ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
30.8.17 12:44

@Rielka Aha, no já nechci jít na nemocenskou, dělám v kanclu, takže celý den sedím :). Na Mateřskou bych měla jít v půlce února. Moc tomu nevěřím, vím jak to tu měla kolegyně minulý rok, jediný štěstí měla v tom, že je trochu při těle a nic na ní poznat nebylo, takže to ututlali, ale já jsem hubená a už teď mám malinko bříško a lidi si toho všímají, tak nevím :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
30.8.17 13:09

Ahoj holky,

tak jsem dneska poprvý byla na gyndě. Podle toho, jak jsem si to spočítala já, jsem dneska měla být 5+5, ale doktor podle utz vypočítal 5+4. Ale prozatím mi potvrdil TP na 27.4.2018. Nic moc tam vidět nebylo, jen gestační a žloutkový váček :). Další kontrola mě čeká za 3 týdny. Vše je zatím, jak má být. Mám šílenou radost! Ale ty další 3 týdny čekání budou teda asi nekonečný :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1732
30.8.17 14:01

@Rielka Nevim, ja si myslim, ze mi ji neprodlouzi. Sezenou nekoho jineho a je to. Na neschopenku me mozna poslou sami, az jim to reknu. Taham se tu s lidmi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.8.17 14:11

Holky jdu na prvni ultrazvuk na zacatku osmeho tydne…a mela bych takovou „technickou“ otazku…prvni ultrazvuk se dela vaginalne nebo přes břišní stěnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
30.8.17 14:50

@evan14 vaginalne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.8.17 15:00

@j-p Dekuji :) jsem totiz trosku vic oplacana…tak sem si rikala jestli by vubec neco bylo videt pres brisni stenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
30.8.17 15:02

@evan14 jo pak screening je přes břicho. A do 12 týdne asi dělá normální gynekolog utz. vaginalni a pak taky přes břicho. Ja jsem taky oplacana :D az moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.8.17 16:07

@sabinasa super :) kdy jim to tam reknes? @Verukas aha no pokud mate praci ktera neni nebezpecna, taky bych pracovala samozrejme :) Ja vysttlovala jen ten pripad, kdy skonci smlouva v neschopence. Jak by to bylo ve vasem pripade nevim jak s materskou atd.. Chce to pozjistovat pripadne :palec:
@Danca0804 tak to je krasna zprava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky