Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Radůzaaa ja nejsem po ivf… Ale prave asi maji lepší uzv v těch centrech, tak uvidíš
![]()
@sabinasa ja myslím že neschopenku plati pak po tech dvou tydnech stat, tak uz je to jedno ne?
Tak jsem holky dneska ráno poprvé zvracela
ale jinak bolesti podbřišku už ustoupily, ale nastoupila děsná únava… a všechno mi smrdí
je to moje první dítě, tak jsem ze všeho trochu vykulená…
@Mishina1 Já mám smlouvu na dobu určitou do konce roku a pochybuju, že mi jí prodlouží
. Na mateřskou bych teoreticky, když bude vše v pořádku měla nastoupit v únoru 2018, bude mi i tak firma platit mateřskou?
A co ten leden, to budu v únoru bez peněz?
já to moc nechápu
promiň
@Verukas taky to moc nechapu, ale podle mne oni řeší ze pujdou na neschopenku, to ja nepujdu asi a podle mne budeme mit penize kdyztak z pracaku co ti plati prvni mesice. A fakt nikdo nevěříte ze by vam to prodlouzili?
ja bych brala ještě chodit do prace kdyz nemam nebezpecnou pro prcka.
@Nikyna77 hoj, co ty? Jak se doktorka tvarila? Co povidala? Je vse ok?
@Rielka Aha, no já nechci jít na nemocenskou, dělám v kanclu, takže celý den sedím
. Na Mateřskou bych měla jít v půlce února. Moc tomu nevěřím, vím jak to tu měla kolegyně minulý rok, jediný štěstí měla v tom, že je trochu při těle a nic na ní poznat nebylo, takže to ututlali, ale já jsem hubená a už teď mám malinko bříško a lidi si toho všímají, tak nevím
![]()
Ahoj holky,
tak jsem dneska poprvý byla na gyndě. Podle toho, jak jsem si to spočítala já, jsem dneska měla být 5+5, ale doktor podle utz vypočítal 5+4. Ale prozatím mi potvrdil TP na 27.4.2018. Nic moc tam vidět nebylo, jen gestační a žloutkový váček
. Další kontrola mě čeká za 3 týdny. Vše je zatím, jak má být. Mám šílenou radost! Ale ty další 3 týdny čekání budou teda asi nekonečný
![]()
@Rielka Nevim, ja si myslim, ze mi ji neprodlouzi. Sezenou nekoho jineho a je to. Na neschopenku me mozna poslou sami, az jim to reknu. Taham se tu s lidmi. ![]()
Holky jdu na prvni ultrazvuk na zacatku osmeho tydne…a mela bych takovou „technickou“ otazku…prvni ultrazvuk se dela vaginalne nebo přes břišní stěnu?
@j-p Dekuji
jsem totiz trosku vic oplacana…tak sem si rikala jestli by vubec neco bylo videt pres brisni stenu ![]()
@evan14 jo pak screening je přes břicho. A do 12 týdne asi dělá normální gynekolog utz. vaginalni a pak taky přes břicho. Ja jsem taky oplacana
az moc.
@sabinasa super
kdy jim to tam reknes? @Verukas aha no pokud mate praci ktera neni nebezpecna, taky bych pracovala samozrejme
Ja vysttlovala jen ten pripad, kdy skonci smlouva v neschopence. Jak by to bylo ve vasem pripade nevim jak s materskou atd.. Chce to pozjistovat pripadne ![]()
@Danca0804 tak to je krasna zprava ![]()