Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mishina1 az budu pristi tyden mit potvrzene tehu od doktora. Jde o to, aby to nebylo mimodelozni atd..pak se sice taky muze ledacos stat, ale potrebuji hlavne prvni potvrzeni od dr., abych se pripadne toho tahani s lidmi vyvarovala. Ja delam terapeutku. A ty to reknes kdy?
@sabinasa jj taky to tak vidim
ja kdyz jsem byla tehu poprve, tak to vsichni vedeli od zacatku. Pak jsem ale potratila a bylo to dost neprijemny, ze to vedel kazdej. Taky jsem to vse hrotila a stejne to nedopadlo. Pak jedna kolegyne byla tehotna a nam to rekla az ve 3 mesici, do te doby delala uplne vse. Taky mela po potratu a rekla si proste, ze pokud se to ma udrzet, tak se to udrzi i kdyz bude delat vse. A ted ma krasnyho chlapecka:) Takze pokud neco reknu, tak mozna stanicni mezi 4ma ocima, ale ostatnim az po kontrole, kde se vse snad potvrdi. Stejne tak rodine ![]()
@Mishina1 máme to stejně..já potratila v 7tt, naštěstí to ale nikdo nevěděl…takže u dalších dětí jsme to říkali až po prvním screeningu, ale teď mi asi to břicho půjde brzo vidět
z toho mám obavu..nechci aby to nekdo věděl min do konce prvniho trimestru
@Verukas a nevis do kdy se ji to podarilo ututlat, taky bych to brala ututlat, ale nevim zda se podari. ![]()
@jakalm píše:
@letníček taky jsem otehotnela pres PCOS, cekam druhé dite a prirozene.. Ona to neplodnost je ale jen částečná;)
Preju at se to u vas co nejdříve rozsekne a můžeš si užívat klidné těhotenství bez stresu:)
Dekuji. Muj gynekolog ma dovolenou takze musím pockat do pondeli pak mu zavolam. Me prave 4 doktori rekli ze jsem neplodna ze to pujde jen pres umele oplodneni. Jenomze jsem pila kontryhelovy caj abych mela pravidelneji mesicky, pry to pomaha. A najednou po dvou mesicich uzivani jsem do toho zapadla. Prekvapive. Zacala jsem mit bedaky, mam vecnou zizen, prsa me zacali nehorazne bolet a dnes jsem citila v puse zelezo blee :-/. Oba byvali mi stale pisi jak doufaji ze bude jejich. Jeden mi pise ze mu nebude vadit ikdyz to bude toho druheho ze i tak o me nechce prijit a byt semnou. Bricho mam nafoukle a myslim ze je i vyboulene. Rano jsem mela tak silne dve carky na testu. Ze netusim v jakem mesici muzu byt. 18.7 jsem mela naposledy menstruaci ale mela jsem ji jen 3 dny. Jinak jsem ji mivala 6dni. Tak nevim jak to mam chapat.
je to tak slozite. uplne nad tim premyslim cely den. a nemůžu se dockat prvni prohlidky kterou ani nevím ještě kdy budu mit. Drive jsem pary odsuzovala
za to ze maji 3 a vice deti, ze je to nenormalni, velky přepych, financne narocny a lasku dat vsem detem snad ani nejde. Ale ted chapu ze kdyz se to necekane stane, tak zena ma cit a na potrat jit nechce tak se smiri s tim ze bude mit 3. Uz jsem fakt na to zmenila nazor. Citim nadherny pocit v sobe ze nejsem sama kdyz jedu bez deti treba do krámu tak je to nadherny pocit vedet ze je me miminko stale semnou. ![]()
@Rielka Jee ahojky dekuji, ze jsis takhle vzpomela.No masakr s ni.Sla zrovna po chodbe a rika, tak co jak dopadla kyretaz? Rikam nijak vsechno je v poradku!
A ona hm zajimave to se na to podivam a uvidime.Mela jsem chut ji uplne odpalkovat, ale zas me zajimal jeji nazor zase po tydnu.Tak mi udelala ten vnitrni ultrazvuk a jedine, co rekla a joo ono to fakt roste i srdicko, uz sama slysela.Ale omluva, nebo tak??? Vubec.Ale vyfasovala jsem, uz prukazku tak jsem na jednu stranu mela radost. Uvidime, co dal. A co ty? Jak ti je? ![]()
@Rielka Do 6 měsíce, kdy podepisovala smlouvu, pak jim to řekla, noo nebyli nadšení
ale smlouvu má na neurčito..na mě to je vidět trochu už teď, natož v 6 měsíci ![]()
@Nikyna77 ty jo, to mas prukazku bejak brzo ne? Ja, ale jen cetla ze az okolo 12 tydne. Hmmm a neomluvila, to vis no a co, jdes jinam nebo zustavas? Tak hlavne ze je vse ok, raduj se z toho. @Verukas no tak ja su taky tak i nejak oplacana a bude zima, svetrem se da spoustu věcí, tak uvidime. Ja bych taky potrebovala 5 mesic tak 20 tyden, do těch Vanoc
a mela jsem kamosku a ta u prvních dvou deti to na ni nebylo videt asi do sedmeho mesice a to je fakt velkej hubenour, ale asi vyjimka
Dobré ráno,
prosím o radu. Už máte někdo vyzkoušeno, co je nejlepší na ranní nevolnosti? Co vám osobně pomáhá? Dneska je to teda síla, vůbec nevim, jak to přežiju v práci. Žaludek mám jako po opici
. Děkuju za tipy. Hezký den všem a především klidné žaludky ![]()
@Danca0804 píše:
Dobré ráno,prosím o radu. Už máte někdo vyzkoušenjlepší na ranní nevolnosti? Co vám osobně pomáhá? Dneska je to teda síla, vůbec nevim, jak to přežiju v práci. Žaludek mám jako po opici![]()
. Děkuju za tipy. Hezký den všem a především klidné žaludky
Me pomahal caj na zaludek a streva. Pri prvnim tehotenstvi. Krasne to sklidni zaludek.
skus ho.
Děkuju, podívám se určitě po něm. Asi jsem předběhla dobu, když jsem si myslela, že mi není špatně a že mám vyhráno. Ono to asi teprve začne. Jsem zvědavá, co mě ještě čeká
![]()
@Danca0804 píše:
@letníčekDěkuju, podívám se určitě po něm. Asi jsem předběhla dobu, když jsem si myslela, že mi není špatně a že mám vyhráno. Ono to asi teprve začne. Jsem zvědavá, co mě ještě čeká![]()
Tak doufam ze to co jsi napsala neni pravda. Ptz me take jeste neni spatne
jen kdyz sedim v autobuse. Jinak nic, zaludek je v poradku. Zas mam ale desne nafoukle bricho takhle velke jsem ho nikdy normalne nemela. A furt chlastam vodu, vypiju snad 3 litry denne. A ten mocak, to je sileny chodit porad na wc je to neprijemne. Nevydrzim byt venku musim byt pobliz zachodu. a od vcerejska citim zelezo v puse a neprestalo to. Dost nechutne. Ale musim zaklepat, jeste jsem nezvracela.
Já taky zatím nezvracela, ale žaludek mám dneska jako na vodě a blbě je mi dost, víc by ani nemuselo teda
. A taky se mi chce hrozně spát, od rána jsem už asi tak stokrát zívala
. Vidím to tak, že až přijdu z práce, jdu spát. Snad neprospim půlku těhotenství, chtěla bych si ho taky trochu užít ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k vám tady přidat? Jsem 7+1tt k doktorce jdu ve středu to budu 8+0tt doufám, že bude srdíčko…Jinak je hrozný to čekání…skoro měsíc vím že jsem těhotna a přitom nic vlastně nevím, a to mě chtěla objednat až v 9+0tt
Je to mé druhé těhotenství…Mám dcerku 27m s tou jsem otěhotněla na druhý pokus v srpnu 2014 a ted jsem otěhotněla opět na druhý pokus také v srpnu
akorad ted mi vychází TP na 19.4…držím vám všem pěstičky at máme všichni bezproblémové těhulkovaní a krasna zdravá miminečka ![]()
@Danca0804 píše:
Dobré ráno,prosím o radu. Už máte někdo vyzkoušeno, co je nejlepší na ranní nevolnosti? Co vám osobně pomáhá? Dneska je to teda síla, vůbec nevim, jak to přežiju v práci. Žaludek mám jako po opici![]()
. Děkuju za tipy. Hezký den všem a především klidné žaludky
Ahojky, me pomaha vychlazena fanta…po lokach…tak to zkus…treba to pomuze ![]()